Dogdugu gün bizde de oldu burun tikanikligi hatta ses cikariyodu her nefeste, cocuk dru bruno verdi. Hem capaklanirsa göze de kullanirsiniz diye. Bizde ise yaradi bruno cnm.
Bizde saglik ocagi falan yok canim bi devlet hastanesi var bi de özel klinikler. Alipek yazmis annem de aynini söyledi deniycem nasi olsa zararsizmis. Karbonat bekliyorum disari cikamamak ne kotuymus bana bunu alin sunu alin, bi geliyolar siparislerimin yarisi eksik :) bak canimm ne guzel kapi susun de geldii anneciginden allah razi olsun bak uzuluyodun cok kapi susu diye. Valla sevindim magnetler de hazir bi kizimiz kaldi :)
40ı doldurunca izin dilekcesi yapicam onaylanirsa sayet istanbula gidicem zaten cilt doktoruna. Dusuk riskim vardi 2ay yattim ve bol bol progestan kullanmanin sonucu yüzümde kirmizi yanagimi kaplayan kabarciklar olustu burdaki drlar sagolsun daha beter etti mecburen oraya gelicem. Gelmisken her bransa giderim heralde.
Benim de kanamam öyle. Bugun yine konustum normaldir diyo 40güne kadar. 40tan sonra olursa düsünürmüsüz. Cok gecmis olsun canim. Bizim topige nazar degdi heralde hepimiz dökülüyoruz

(
Canim cok sagol yapicam birazdan insallah gecer kisa zamanda