mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Gittim carsamba günü baska birine daha. Antibiyotik verdi iste. İcerde parca kaldi ya da kan pihtisi dedi. Kürtaj yapmasi lazimmis ama su an yapamazmis. Korkuyorum ben de internette yazilanlari okudukca.

Gecmis olsun canim bayagi da agirlasmis olmalisin artik. Dikkat et kendine bizleri üzme bugun dinlen bol bol yat toparlandim diye kalkma. Kizimiz da amma nazli cikti annesiii:)

vallahi sorma nazlıki ne nazlı ;) dün annemler tüm eşyalarını göndermişti kuzumun biz gelirken çok fazla yük olur diye beşiğini kurdum kuzumun annem kapı süsü almış magnet yaptırmış kapı süsünü cellin teyzesi tülledi iki tanede kurdele yaptı onlarıda perdeye astım artık bekliyoruz hayırla gelsin inşaallahhhh vallahi elim boş durmaz bakalım yapmamaya özen göstercem ama ;)

Kizlar arminin dili bembeyaz bugune kadar hep süttür diyodum annem bakti pamukcuk dedi. Bende de oluyomus bebekken cok. İnternetten baktim emmeyi reddeder diyo bizde öle bi problem yok. Süt olduguna inanmak istiyorum:(

canım çocuk dokrorunu ara sağlık ocağına sor nasıl geçiyormuş peki annen bilir belki süttür inşaallah canım ama doktora sormayı ihmal etme

Kızlar günaydın bana hiç Aydın olmadı geceden beri pıhtı şeklinde kanamam var. Internette hiç iyi şeyler yazmamışlar. 11de doktora gidicem çok canım şıkkın :(((

umarım ciddi bişey değildir bizi de haberdar ett geçmiş olsun

kızlar sabah hiç iyi değildim yaa kustum birde kasıklarımda sancım vardı şu yalancı olanından baya kötüydüm şimdi biraz topladım kendimi eşim pazartesi doğurursun artık diyor bilmiyorum sanırım doğum yaklaştıkçamı böyle olunuyor worldoff sen böyle olmuşmuydun canım yaa çilekli canım çok geçmiş olsun seninde başına gelmeyen kalmadı bi dua okutun bişey yapın kız bu ne böylee rabbim yardımcın olsun şükür eşine düzelmiş umarım hep böyle gider bu arada celiin ağırlığını koyup oğlunun doğum kilosuna göre altın takıyor ona göre ;)) sudem canım gecmiş olsun iyisindir inşaalah nasıl düştün yaaa bende banyoya tek girmiyorum eşim evdeyken bekle başımda diyorum o klozetin üstüne oturup benim çıkmamı bekliyor korkuyorum düşerim diye çağlasammı canım maşaallahhhhh neşemizeee 3500 olmuş sende dikişlerine dikkat et düzelirsin en kısa zamanda inşaallahhh alipek canım sanada geçmiş olsun gögüs düğümlemesini ilk defa duydum demekki oluyormuş dikkat etmek lazım şuan iyimisin kendine iyi bak

canım bugün 23.ü geliyo mu esilamız yoksa:emir_bebek: dinlen sakın iş miş yapayım deme artık

Valla gelip görsen bizim burda hersey garip ve keyfi, sasirirsin. Sonradan bakan doktor antibiyotik verdi ama icmedim cünkü verdigi ilac da artik üretilmiyomus:)) halim icler acisi. Bugun ayakta duramiyorum kalbim carpinti yapiyo hic halim yok kansizliktan olsa gerek. Her sabah kasik kasik yiyorum pekmez, demir ilacima da basladim tekrardan. Yoksa hastanelik olucam biliyorum. Korkuyorum cok nedendir bu kanama diye.. Sonradan gittigim doktor da demedi rahim toparlandi ya da toparlanmadi vs.. Parca ya da pihti kalmis diyo. E parca kaldiysa kurtaj olucak hala neyi bekliyoruz anlamadim kansiz kalip hayatimin tehlikeye girmesini heralde. Caglasammiya ne dicek bakalim doktoru ben de aydinlanmis olurum. Birazdan ameliyati yapan dra gitmeyi düsünüyorum gerci dürttükce agrim cogaliyo:(
Picaa cekti oglumu bekliyo arda kerem :)) ogluma uzakdogu sporlarini ogreticem hemen basliyoruz uyandiriyorum oglumu:)

Kizlar arminin dili bembeyaz bugune kadar hep süttür diyodum annem bakti pamukcuk dedi. Bende de oluyomus bebekken cok. İnternetten baktim emmeyi reddeder diyo bizde öle bi problem yok. Süt olduguna inanmak istiyorum:(

canım bi türkiyeye doğru yol alıver nedir bu doktorlardan çektiğin
inşallah süttür ama pamukçuk olsa da çaresi vardır üzülme

Kızlar dikişimin açılan yerini açtı biraz daha. Krem verdi pansumana devam et haftaya geçmezse gel dedi. Geçmezse yırtıp bi daha yapıştırcaklarmış. :((( Kanamam da adet olmuşum gibi sanki. ona da ultrasonla baktı herşey normal güzel dedi. Kanamam da devam ederse gidecekmişim. Lütfen hepsi geçsin :((((

cnm karbonatlı su yap gazlı bez ile damagını agzının ıcını tamamen sil kendi memeni de sil emzirmeden once ecz. satılıyomus bu karbonat marketlerdekinden degil 1 c.kasıgı karbonat yarım cay bardagı kaynamıs sogumus su karıstır gazlı bezı parmagına dolayıp suya batırıp bebgin agzını komple temizliyorsun

kızlar sabah hiç iyi değildim yaa kustum birde kasıklarımda sancım vardı şu yalancı olanından baya kötüydüm şimdi biraz topladım kendimi eşim pazartesi doğurursun artık diyor bilmiyorum sanırım doğum yaklaştıkçamı böyle olunuyor worldoff sen böyle olmuşmuydun canım yaa çilekli canım çok geçmiş olsun seninde başına gelmeyen kalmadı bi dua okutun bişey yapın kız bu ne böylee rabbim yardımcın olsun şükür eşine düzelmiş umarım hep böyle gider bu arada celiin ağırlığını koyup oğlunun doğum kilosuna göre altın takıyor ona göre ;)) sudem canım gecmiş olsun iyisindir inşaalah nasıl düştün yaaa bende banyoya tek girmiyorum eşim evdeyken bekle başımda diyorum o klozetin üstüne oturup benim çıkmamı bekliyor korkuyorum düşerim diye çağlasammı canım maşaallahhhhh neşemizeee 3500 olmuş sende dikişlerine dikkat et düzelirsin en kısa zamanda inşaallahhh alipek canım sanada geçmiş olsun gögüs düğümlemesini ilk defa duydum demekki oluyormuş dikkat etmek lazım şuan iyimisin kendine iyi bak

gecmiş olsun canım dikat et kendine ee artık cok az kaldı normal valla ilk zmnda olmustu bnm sut dugumlnmesi gecti gitti cok sukur sende dikkat et kendine canım eli kulagında hbrlerini bdekliyorum hergun duygu dgurdumu acaba dıye :))

Kızlar dikişimin açılan yerini açtı biraz daha. Krem verdi pansumana devam et haftaya geçmezse gel dedi. Geçmezse yırtıp bi daha yapıştırcaklarmış. :((( Kanamam da adet olmuşum gibi sanki. ona da ultrasonla baktı herşey normal güzel dedi. Kanamam da devam ederse gidecekmişim. Lütfen hepsi geçsin :((((

canım çok geçmiş olsun ya.inşallah hemen geçer.çok dikkat et kendine.bende korktum şimdi.bugün mecbur temizlik yaptım ne yapıyım annem omuzundan rahatsızlandı kaç gündür gelmiyor ev batmıştı süpürdüm sildim ama koltukları falan çekmeden tabi.anneannem hep der lohusayken olurmuş bütün hastalıklar çok korumamız lazım kendimizi.

umarım ciddi bişey değildir bizi de haberdar ett geçmiş olsun

canım bugün 23.ü geliyo mu esilamız yoksa:emir_bebek: dinlen sakın iş miş yapayım deme artık

canım bilmiyorum ki ama bugün yarın doğurcak gibi hissediyorum ama bellide olmaz bi bakarsın önümüzdeki haftayıda çıkarıveririm ;) hayırlısı olsun bakalım

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine takipte ol ufacık bişeyde doktora gidersin canım umarım hepsiii geçerrrrr

gecmiş olsun canım dikat et kendine ee artık cok az kaldı normal valla ilk zmnda olmustu bnm sut dugumlnmesi gecti gitti cok sukur sende dikkat et kendine canım eli kulagında hbrlerini bdekliyorum hergun duygu dgurdumu acaba dıye :))

vallahi canım bende öyle sancılar geliyor ama hep kasıktan gerçek sancılar değil yani bekliyoruz beşiğide kurduk gelip gidip bakıyoruz eşimle hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbimm

Gunaydinn kizlar :))bise soracam benim minikimin burnu cok tikaniyor okyanus suyu vermisti dr.onu damlatiyorum. duzenli pompayla da sık sık cekiyorum.nefes almata zorlaniyor.kalp doktoruda morarmasin deyince ben iyice panikledim.hadi nefes alamazsa bise olursa diye.memeyi de burun tikanikligi yuzunden alip hemen birakiyor kizariyor bozariyor.o yuzden endisem.dr.bebeklerin burun yapisinin fizyolojisi daha tam oturmadigindan tikanma normaldir dedi.o suyun isterse hepsini sık burnuna zarar vermez dedi.sizdede oldumu.ya da farkli ne yaptiniz hanimlar.

canım geçmiş olsun kuzuna oluyo öyle ilkinde olmustu bizede vermişlerdi fizyolojık birşey.kullanmıştık.

canım artık doğurmak üzeresin sanırım :) çok yakında geliyor kızımız.Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın.

kizlar nasilsiniz iyi dilekleriniz icin tesekkurler topige giremez oldumpersembe gunu hast. ciktim aksambanyoda dustum kanamam oldu allahdan dikisler acilmadi acildeydim bugunde dr.gittim goguslerimde yara oldu oglusumu emzirmekte zorlaniyorum sikintili gunler yasiyorum duygu 62 serap bebekistiyo dan baska dogum yapmayan varmi allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin dogum yapmayan arkadaslar gogus ucu kremini simdiden surmeye baslayin

çok geçmiş olsun canım ya iyiki birşey olmamış. zor ama geçicek Allahın izniyle.ben daha kullanmadım birşey kendi sütümle etrafına sürüyorum ama benimde acımaya başladı.

kızlar herkez kendine dikkat etsin arkadaşlar şimdi anneannemin haklı olduğuna daha çok inanıyorum.batıl ama gündüz ve yanınızda biri varken yıkanın iş yapmayın yormayın kendinizi.kime diyosam bende bugün iş yaptım :/
benimki gündüz uyuyo gece uyumuyo gündüzde ben yatmaya fırsat bulamıyorum yatarsam ya kapı ya telefon yada bebiş uyanıyo.uykusuzluktan kafayı yiyorum geceleri.kimsede yok tek başıma uğraşıyorum hem ev hem bebekle.

canım geçmiş olsun kuzuna oluyo öyle ilkinde olmustu bizede vermişlerdi fizyolojık birşey.kullanmıştık.

canım artık doğurmak üzeresin sanırım :) çok yakında geliyor kızımız.Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın.

çok geçmiş olsun canım ya iyiki birşey olmamış. zor ama geçicek Allahın izniyle.ben daha kullanmadım birşey kendi sütümle etrafına sürüyorum ama benimde acımaya başladı.

kızlar herkez kendine dikkat etsin arkadaşlar şimdi anneannemin haklı olduğuna daha çok inanıyorum.batıl ama gündüz ve yanınızda biri varken yıkanın iş yapmayın yormayın kendinizi.kime diyosam bende bugün iş yaptım :/
benimki gündüz uyuyo gece uyumuyo gündüzde ben yatmaya fırsat bulamıyorum yatarsam ya kapı ya telefon yada bebiş uyanıyo.uykusuzluktan kafayı yiyorum geceleri.kimsede yok tek başıma uğraşıyorum hem ev hem bebekle.
aminn inşaallahh hayırlaaa belki yarın belki yarından da yakınnn :9: hahahah artık her an gelebilir psikolojisiyle dolanıyorum tuhaflaştım

Gunaydinn kizlar :))bise soracam benim minikimin burnu cok tikaniyor okyanus suyu vermisti dr.onu damlatiyorum. duzenli pompayla da sık sık cekiyorum.nefes almata zorlaniyor.kalp doktoruda morarmasin deyince ben iyice panikledim.hadi nefes alamazsa bise olursa diye.memeyi de burun tikanikligi yuzunden alip hemen birakiyor kizariyor bozariyor.o yuzden endisem.dr.bebeklerin burun yapisinin fizyolojisi daha tam oturmadigindan tikanma normaldir dedi.o suyun isterse hepsini sık burnuna zarar vermez dedi.sizdede oldumu.ya da farkli ne yaptiniz hanimlar.
Dogdugu gün bizde de oldu burun tikanikligi hatta ses cikariyodu her nefeste, cocuk dru bruno verdi. Hem capaklanirsa göze de kullanirsiniz diye. Bizde ise yaradi bruno cnm.

vallahi sorma nazlıki ne nazlı ;) dün annemler tüm eşyalarını göndermişti kuzumun biz gelirken çok fazla yük olur diye beşiğini kurdum kuzumun annem kapı süsü almış magnet yaptırmış kapı süsünü cellin teyzesi tülledi iki tanede kurdele yaptı onlarıda perdeye astım artık bekliyoruz hayırla gelsin inşaallahhhh vallahi elim boş durmaz bakalım yapmamaya özen göstercem ama ;)

canım çocuk dokrorunu ara sağlık ocağına sor nasıl geçiyormuş peki annen bilir belki süttür inşaallah canım ama doktora sormayı ihmal etme
Bizde saglik ocagi falan yok canim bi devlet hastanesi var bi de özel klinikler. Alipek yazmis annem de aynini söyledi deniycem nasi olsa zararsizmis. Karbonat bekliyorum disari cikamamak ne kotuymus bana bunu alin sunu alin, bi geliyolar siparislerimin yarisi eksik :) bak canimm ne guzel kapi susun de geldii anneciginden allah razi olsun bak uzuluyodun cok kapi susu diye. Valla sevindim magnetler de hazir bi kizimiz kaldi :)
40ı doldurunca izin dilekcesi yapicam onaylanirsa sayet istanbula gidicem zaten cilt doktoruna. Dusuk riskim vardi 2ay yattim ve bol bol progestan kullanmanin sonucu yüzümde kirmizi yanagimi kaplayan kabarciklar olustu burdaki drlar sagolsun daha beter etti mecburen oraya gelicem. Gelmisken her bransa giderim heralde.
Benim de kanamam öyle. Bugun yine konustum normaldir diyo 40güne kadar. 40tan sonra olursa düsünürmüsüz. Cok gecmis olsun canim. Bizim topige nazar degdi heralde hepimiz dökülüyoruz:((

cnm karbonatlı su yap gazlı bez ile damagını agzının ıcını tamamen sil kendi memeni de sil emzirmeden once ecz. satılıyomus bu karbonat marketlerdekinden degil 1 c.kasıgı karbonat yarım cay bardagı kaynamıs sogumus su karıstır gazlı bezı parmagına dolayıp suya batırıp bebgin agzını komple temizliyorsun

Canim cok sagol yapicam birazdan insallah gecer kisa zamanda:(

Dogdugu gün bizde de oldu burun tikanikligi hatta ses cikariyodu her nefeste, cocuk dru bruno verdi. Hem capaklanirsa göze de kullanirsiniz diye. Bizde ise yaradi bruno cnm.

Bizde saglik ocagi falan yok canim bi devlet hastanesi var bi de özel klinikler. Alipek yazmis annem de aynini söyledi deniycem nasi olsa zararsizmis. Karbonat bekliyorum disari cikamamak ne kotuymus bana bunu alin sunu alin, bi geliyolar siparislerimin yarisi eksik :) bak canimm ne guzel kapi susun de geldii anneciginden allah razi olsun bak uzuluyodun cok kapi susu diye. Valla sevindim magnetler de hazir bi kizimiz kaldi :)

40ı doldurunca izin dilekcesi yapicam onaylanirsa sayet istanbula gidicem zaten cilt doktoruna. Dusuk riskim vardi 2ay yattim ve bol bol progestan kullanmanin sonucu yüzümde kirmizi yanagimi kaplayan kabarciklar olustu burdaki drlar sagolsun daha beter etti mecburen oraya gelicem. Gelmisken her bransa giderim heralde.

Benim de kanamam öyle. Bugun yine konustum normaldir diyo 40güne kadar. 40tan sonra olursa düsünürmüsüz. Cok gecmis olsun canim. Bizim topige nazar degdi heralde hepimiz dökülüyoruz:((

Valla anlamadım ya ultrasonda baktı bak rahmin şu çizgi gayet güzel kalınlaşma yok dedi içinde hiç parça falan yok dedi. Hormonlardan olabilir kanama dedi. Adet mi oldum diye düşünüyorum ama 30. Günde olunur mu bilmiyorum. Devam ederse gel dedi bakalım. Benim pıhtı çok az geldi. Şuan dikimin tekrar dikilmesi daha çok korkutuyor açıkcası. Bugün ben burayı bi parça daha açıyorum dediğinde ölmek istedim. Hızlı ve iyi yapışması için açmış :((( nedir bu çektiğimiz ne kadar zormuş :((( neyse kuzum iyi olsun da gelen bana gelsin...

o zaman ben kızımı ogluna vermiyorum sağlık ocağı yok doktorlar poktan :9: oğlun buraya gelmeyi düşünürse arda efeyle yarışı kazanırsa olabilir :9: evet ya nasıl sevindim allahım annemden razı olsun bitanecik annem herşeyimi hazırladı yaptı sağolsun

hoşgeldin canım oğlum iyiki geldin... $nejla1.webp $nejla21.webp $nejla22.webp $nejla23.webp $nejla24.webp $nejla25.webp $nejla26.webp $nejla27.webp $nejla28.webp $nejla29.webp $nejla30.webp $nejla31.webp $nejla32.webp $nejla33.webp $nejla34.webp $nejla35.webp $nejla36.webp $nejla20.webp $nejla19.webp $nejla2.webp $nejla3.webp $nejla4.webp $nejla6.webp $nejla7.webp $nejla8.webp $nejla9.webp $nejla10.webp $nejla11.webp $nejla12.webp $nejla13.webp $nejla14.webp $nejla15.webp $nejla16.webp $nejla17.webp $nejla18.webp $untitled.webp

selammm kıslarrrr nasılsınızz?? ben doğurmadım henüzz :9::9: pek niyetimizde yokk :9::9: alipek, ipeksin,sudem,4ekim bebişlerinizz hayırlı olsunnn rabbim korusun onları :nazar::nazar: nazarlar değmesin . darısı bizlere inşallahh birkaç kişi kaldıkk doğurmaya niyeti olmayanlar olarak :9::9: sudem ayrıca geçmiş olsunn canım düşmüşsünn çok üzüldümm.. kıslarr pamukçuk için 1 çay bardağı kaynamış soğutulmuş suya 1 çay kaşığı yemek sodası koyup karıştırın.. temiz bir gazlı bezi suya batırıp bebişlerinizin ağzını silerseniz hafifçe hiç birşey kalmıyormuş .. bana gelince keyfim çok şükür yerinde yürüyüşlere devam tıs tıss :9::9: gıdımda maşallahh tosun olma yolunda ilerlemeye devam ediyorr.. inşallahh normal doğum yapıcam dikişte olması normal geliyor kendisinin yırtılmasındansa doktorun kesip dikiş atması daha mantıklı korkmuyorum o yüzden yinede hayırlısı kıslarr .. heyecanı hüzünü mutluluğu bir arada yaşıyorum herşeyim hazırr.. beşiğimizide kurduk beklemedeyizz.. bu arada örgü bile örüyorum patik öğrendim :9:.. çatıma bakılmıştı ya sölemiştim kıslarr cuma günü tekrardan bakılcak gıdımın başı henüz yerleşmemiş yerine en son ben doğurcam gibi :1::1: yalancı sancılarda ara sıra geliyor yüreğim hoplamıyor değill :1::1: ben doğurunca gıdımın resmini paylaşırsınız artık birinize yollarım baktıkça bebişlerinize benimde böyle olcak mı diyorum hep :31: haftada bir kere gelince yarım yamalak okuyorum haberlerinizi herkes kendine çok iyi baksın kıslarr :54:

Canim bende kusma falan olmadi da belimde agrilar cogalmisti zaten erkekte belden kizda kasiktan geliyor sancilar bende pek bi belirti yoktu dogum oncesi tek ishal olmustum her sey normaldi hatta esimle aksam yemege gittik ordan kayinvalidemlere gectik tik yoktu yani 1de eve gelince gece salonun ortasinda ayaktayken suyum bosaliverdi :))) gerci ben altima yapiyorum heralde dedim ilk :)) malum bu konuda vukuatliyim :p. Ama su cis gibi degilmis kaygan hafif sumuksu bi seymis canjmm artik gelebilir kizcen zaten her an bekliyoruz ya her sey olabilir heyecanla bekliyoruz :)

Canimm iyi ki gelmis hosgelmis minik oglun cok cok guzel butun fotolar cok guzel ani olmus sizin icin guya ben de kirmizi kurdela almistim makyaj cxantami hazirlamistim da dogumdan cikinca gozum gormedi bi seyi :)

Back
X