mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım inan bizde artık diyoruz gelsin diye ama yalancı sancılar başladı artık kasıklara ani sancılar giriyor ara ara özellikle geceleri o kadar zamanını bekliyor kızım allahım kolay hayırlı doğumlar nasip etsinnn.. vallahi sen varsın celiin var worldof var duydunmu var bakalım kızım hanginizinkini beğenicek:9: hahahahahaha kız evi naz evi şekerim babam kocama 6. isteyişinde verdi beni ona göreeee benim kızımıda zor alırsınız gibi geliyor hahahahaha:10::9:

Hahahaha. Valla bizim adetlerle sizinkiler farkli biraz sanirim. Orda nasil bilmiyorum amaa agirliginca altin takalimm sizin kiza. Dogum agirligi tabi yanlis anlasilmayalimm:))) oglumuzz cok yakisiklii kibarr tam bir istanbul beyefendisii:)))) yalniz kizi kibrisa gelin vericeksiniz ben oglumu oralara gönderemem. Bak kaynanaliga basladiim bilee hahahah

Hahahaha. Valla bizim adetlerle sizinkiler farkli biraz sanirim. Orda nasil bilmiyorum amaa agirliginca altin takalimm sizin kiza. Dogum agirligi tabi yanlis anlasilmayalimm:))) oglumuzz cok yakisiklii kibarr tam bir istanbul beyefendisii:)))) yalniz kizi kibrisa gelin vericeksiniz ben oglumu oralara gönderemem. Bak kaynanaliga basladiim bilee hahahah

Duygunun kizinin talibi coooookk vallahi :)))ben de siradayim.iyi alistirdim.duygu bugun yine bendeydi damat adayiini gormeden yapamiyor :)))sen kizin agirliginca altin tak bakalim :) ben oglanin agirliginca altin takiyorum diyorum ve acik arttirmayi baslatiyorum hahahaaaa varmi arttiran :))) biliyorsun arda kerem 4380le rekor kirdi :)))

Benim de gecen günki zorunlu muayeneden midir nedir sag tarafi kizarmis sanki kaniyo tam göremiyorum :( bi de kabarik kalmis orda et cok fena. zaten göbegim hala inmedi göremiyorum üstten bakinca. Devamli icten batma var sanki dikis batiyo icimden. İnsallah kisa zamanda gecer cok rahatsiz edici bisey ya.
Gecmis olsun canim doktordan sonra bize haber ver belki hafif bi enfeksiyondur batikonla gecer..

Dikis batiyor gibi oluyor cnm ondan korkma.ben hep diyordum ya benim dikisim asagida niye gobegimin sagi solu yani yonu de agriyor diyordum.ic dikisler agriyormus.normal yani korkma o dikis acimalarindan.

kizlar nasilsiniz iyi dilekleriniz icin tesekkurler topige giremez oldumpersembe gunu hast. ciktim aksambanyoda dustum kanamam oldu allahdan dikisler acilmadi acildeydim bugunde dr.gittim goguslerimde yara oldu oglusumu emzirmekte zorlaniyorum sikintili gunler yasiyorum duygu 62 serap bebekistiyo dan baska dogum yapmayan varmi allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin dogum yapmayan arkadaslar gogus ucu kremini simdiden surmeye baslayin

kizlar nasilsiniz iyi dilekleriniz icin tesekkurler topige giremez oldumpersembe gunu hast. ciktim aksambanyoda dustum kanamam oldu allahdan dikisler acilmadi acildeydim bugunde dr.gittim goguslerimde yara oldu oglusumu emzirmekte zorlaniyorum sikintili gunler yasiyorum duygu 62 serap bebekistiyo dan baska dogum yapmayan varmi allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin dogum yapmayan arkadaslar gogus ucu kremini simdiden surmeye baslayin

Ayy gorunmez kazaya bak yaa.cok gecmis olsun.insallah yoktur biseyin.tekrar gecmis olsun cnm.

Günaydın güzel anneler

Sağlık ocağından geliyoruz Neşe tavşanımın aşısı vardı. Hiç ağlamadı benim Neşe kekliğim :9: 3500 olmuş sonunda kızım. Bugün tam 1aylık oldu. 2800le hastaneden çıkmıştık. Normalmiş şükür kilo alımı. Bu kadar kusma ve kakaya rağmen bana da iyi geldi. 3-4kere kaka mutlaka yapıyo. 5-6 da çiş. :37:

Gelelim bana. Pansumana devam et dedi sağlık ocağındaki. Delik kapanırmış. Annem de akıntının azaldığını söylüyor. Bakalım ptesiye kadar devam edeyim. Inşallah düzelir :((
Gecmis olsun cnm.dikislerin kendi kendine atan dikismiydi yoksa iki tarafta sadece dugum gorunen ve ipi cekilerek alinan dikismiydi.1 ay oldu neden boyle oldu acaba sordunmu doktora.

Duygunun kizinin talibi coooookk vallahi :)))ben de siradayim.iyi alistirdim.duygu bugun yine bendeydi damat adayiini gormeden yapamiyor :)))sen kizin agirliginca altin tak bakalim :) ben oglanin agirliginca altin takiyorum diyorum ve acik arttirmayi baslatiyorum hahahaaaa varmi arttiran :))) biliyorsun arda kerem 4380le rekor kirdi :)))

Dikis batiyor gibi oluyor cnm ondan korkma.ben hep diyordum ya benim dikisim asagida niye gobegimin sagi solu yani yonu de agriyor diyordum.ic dikisler agriyormus.normal yani korkma o dikis acimalarindan.

Hahahaaa yetisemeyiz imkansiz biz boynumuzu büküp oturuyoruz o zaman. 1kilo aziz arda kerem abimizden bi kere. Saygida kusur etmeyiz abimize :))))) su 2 saatte bi meme verme olayi beni cöktürdü resmen uykuszluktan gozlerimin alti torba yapti resmen.
Yine tuvalete gittim parlak renk kipkirmizi kan sakir sakir pihtilariyla birlikte. Üstelik agrim da basladi :( of nasil üzülüyorum anlatamam.

Ayy cok gecmis olsun canim yaa allah korumus yine goguslerim benim fe ayyni krem kullaniyrm ben de gec kaldim ama kullaaya baslamada cok canim aciyor resmem canimdan can gidiyor emzidirken bi de pasam damagigla sıkıp cekiyor surekli oyy oyyy :)) allah yardimcimiz olsun

Hahahaaa yetisemeyiz imkansiz biz boynumuzu büküp oturuyoruz o zaman. 1kilo aziz arda kerem abimizden bi kere. Saygida kusur etmeyiz abimize :))))) su 2 saatte bi meme verme olayi beni cöktürdü resmen uykuszluktan gozlerimin alti torba yapti resmen.
Yine tuvalete gittim parlak renk kipkirmizi kan sakir sakir pihtilariyla birlikte. Üstelik agrim da basladi :( of nasil üzülüyorum anlatamam.

Ee sizin icinde kiyisinsan kosesinden esilayi koklatiriz artikin:))))bu gidisle kogus agaligi yapacak :))))sonrada der sinirlendirmeyin beni lan yersin picagi icerden yeni ciktim :)))hahaha :))))
Ya nasil geliyor bu kan boyle anlamadim.yazik bu gidisle kansiz kalirsin.pekmez ic mutlaka kansiz olan insan yorgunda olur usurde.benim arkadasimin buna benzer bise olmustu dr.a gittiginde rahim tabakan incelmis kan gide gide 8 ay cocuk yasak deyip ilac vermis donra duzelmisti.o sonradan bakan dr.ilac falan bise demedimi sizin oranin dr.larida bir garip haa.

Gunaydinn kizlar :))bise soracam benim minikimin burnu cok tikaniyor okyanus suyu vermisti dr.onu damlatiyorum. duzenli pompayla da sık sık cekiyorum.nefes almata zorlaniyor.kalp doktoruda morarmasin deyince ben iyice panikledim.hadi nefes alamazsa bise olursa diye.memeyi de burun tikanikligi yuzunden alip hemen birakiyor kizariyor bozariyor.o yuzden endisem.dr.bebeklerin burun yapisinin fizyolojisi daha tam oturmadigindan tikanma normaldir dedi.o suyun isterse hepsini sık burnuna zarar vermez dedi.sizdede oldumu.ya da farkli ne yaptiniz hanimlar.

geçmiş olsun canım Allahtan bişey olmamış
doğum yapmayan bi de bayanakıllı var sesi çıkmıyo pek onunda doğurdu mu acep

Kızlar günaydın bana hiç Aydın olmadı geceden beri pıhtı şeklinde kanamam var. Internette hiç iyi şeyler yazmamışlar. 11de doktora gidicem çok canım şıkkın :(((

sen başka bir doktora da git bence normal midir nedir öğren bakalım
bize de haber ver canım

kızlar sabah hiç iyi değildim yaa kustum birde kasıklarımda sancım vardı şu yalancı olanından baya kötüydüm şimdi biraz topladım kendimi eşim pazartesi doğurursun artık diyor bilmiyorum sanırım doğum yaklaştıkçamı böyle olunuyor worldoff sen böyle olmuşmuydun canım yaa çilekli canım çok geçmiş olsun seninde başına gelmeyen kalmadı bi dua okutun bişey yapın kız bu ne böylee rabbim yardımcın olsun şükür eşine düzelmiş umarım hep böyle gider bu arada celiin ağırlığını koyup oğlunun doğum kilosuna göre altın takıyor ona göre ;)) sudem canım gecmiş olsun iyisindir inşaalah nasıl düştün yaaa bende banyoya tek girmiyorum eşim evdeyken bekle başımda diyorum o klozetin üstüne oturup benim çıkmamı bekliyor korkuyorum düşerim diye çağlasammı canım maşaallahhhhh neşemizeee 3500 olmuş sende dikişlerine dikkat et düzelirsin en kısa zamanda inşaallahhh alipek canım sanada geçmiş olsun gögüs düğümlemesini ilk defa duydum demekki oluyormuş dikkat etmek lazım şuan iyimisin kendine iyi bak

Kızlar günaydın bana hiç Aydın olmadı geceden beri pıhtı şeklinde kanamam var. Internette hiç iyi şeyler yazmamışlar. 11de doktora gidicem çok canım şıkkın :(((

anammm yeni gördüm canım dikkat et gelince bizede hemen haber ver kanaman azalmıştı sanki öle hatırlıyorum tekrar mı başladıda pıhtı şeklinde oldu herkese bişey oldu yaaa rabbim yardımcımız olsun korusun bizi ve meleklerimiziii

Ee sizin icinde kiyisinsan kosesinden esilayi koklatiriz artikin:))))bu gidisle kogus agaligi yapacak :))))sonrada der sinirlendirmeyin beni lan yersin picagi icerden yeni ciktim :)))hahaha :))))
Ya nasil geliyor bu kan boyle anlamadim.yazik bu gidisle kansiz kalirsin.pekmez ic mutlaka kansiz olan insan yorgunda olur usurde.benim arkadasimin buna benzer bise olmustu dr.a gittiginde rahim tabakan incelmis kan gide gide 8 ay cocuk yasak deyip ilac vermis donra duzelmisti.o sonradan bakan dr.ilac falan bise demedimi sizin oranin dr.larida bir garip haa.

Valla gelip görsen bizim burda hersey garip ve keyfi, sasirirsin. Sonradan bakan doktor antibiyotik verdi ama icmedim cünkü verdigi ilac da artik üretilmiyomus:)) halim icler acisi. Bugun ayakta duramiyorum kalbim carpinti yapiyo hic halim yok kansizliktan olsa gerek. Her sabah kasik kasik yiyorum pekmez, demir ilacima da basladim tekrardan. Yoksa hastanelik olucam biliyorum. Korkuyorum cok nedendir bu kanama diye.. Sonradan gittigim doktor da demedi rahim toparlandi ya da toparlanmadi vs.. Parca ya da pihti kalmis diyo. E parca kaldiysa kurtaj olucak hala neyi bekliyoruz anlamadim kansiz kalip hayatimin tehlikeye girmesini heralde. Caglasammiya ne dicek bakalim doktoru ben de aydinlanmis olurum. Birazdan ameliyati yapan dra gitmeyi düsünüyorum gerci dürttükce agrim cogaliyo:(
Picaa cekti oglumu bekliyo arda kerem :)) ogluma uzakdogu sporlarini ogreticem hemen basliyoruz uyandiriyorum oglumu:)

sen başka bir doktora da git bence normal midir nedir öğren bakalım
bize de haber ver canım
Gittim carsamba günü baska birine daha. Antibiyotik verdi iste. İcerde parca kaldi ya da kan pihtisi dedi. Kürtaj yapmasi lazimmis ama su an yapamazmis. Korkuyorum ben de internette yazilanlari okudukca.

kızlar sabah hiç iyi değildim yaa kustum birde kasıklarımda sancım vardı şu yalancı olanından baya kötüydüm şimdi biraz topladım kendimi eşim pazartesi doğurursun artık diyor bilmiyorum sanırım doğum yaklaştıkçamı böyle olunuyor worldoff sen böyle olmuşmuydun canım yaa çilekli canım çok geçmiş olsun seninde başına gelmeyen kalmadı bi dua okutun bişey yapın kız bu ne böylee rabbim yardımcın olsun şükür eşine düzelmiş umarım hep böyle gider bu arada celiin ağırlığını koyup oğlunun doğum kilosuna göre altın takıyor ona göre ;)) sudem canım gecmiş olsun iyisindir inşaalah nasıl düştün yaaa bende banyoya tek girmiyorum eşim evdeyken bekle başımda diyorum o klozetin üstüne oturup benim çıkmamı bekliyor korkuyorum düşerim diye çağlasammı canım maşaallahhhhh neşemizeee 3500 olmuş sende dikişlerine dikkat et düzelirsin en kısa zamanda inşaallahhh alipek canım sanada geçmiş olsun gögüs düğümlemesini ilk defa duydum demekki oluyormuş dikkat etmek lazım şuan iyimisin kendine iyi bak

Gecmis olsun canim bayagi da agirlasmis olmalisin artik. Dikkat et kendine bizleri üzme bugun dinlen bol bol yat toparlandim diye kalkma. Kizimiz da amma nazli cikti annesiii:)

Kizlar arminin dili bembeyaz bugune kadar hep süttür diyodum annem bakti pamukcuk dedi. Bende de oluyomus bebekken cok. İnternetten baktim emmeyi reddeder diyo bizde öle bi problem yok. Süt olduguna inanmak istiyorum:(

Back
X