mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Valla güzel bi gündü ana kız uyuduk ve dizi izledik aşkı memnu :) matmazel herşeyin farkında kızım diyorum gülüyor anlıyormuş gibi :)
Oh ne güzel:) biz 19güdür tvye hasretiz. Odada tikili oturuyoruzz. Emziriyorum gazini cikarip uyutana kadar nerdeyse diger süt saati geliyo:) anca yarim saat uzaniyorum derken pasamiz uyaniyo ne tv ne salon..

benim kız 3100 canım maşaallah senin oğlan arda kerem gibi tosun olcak ben fl ile 7 yi çarptığımda 50 çıkıyor eğer doğruysa o
evet valla tosuncuk mu olcak ne. gerçi erkek bebekler kızlara göre biraz daha büyük oluyomuş. ama bende de gebelik şekeri vardı ya dikkat ettim diyetle ama gene de iri oldu biraz galiba. gerçi doktora sordum normal doğumu etkilemez di mi diye, şuan normali etkileyebilecek bişey yok dedi. benim fl de 78,8 mm yazıyo. 7le çarpınca 55,1 çıkıyo. ama duydunmunun dediği gibi ultrason ölçümleri bire bir uymuyor. doğumdan sonra görücez bakalım.

kızlar biz bu gece biraz uyuduk ama bugünde gündüz uyumuyoruz.sanırım gaz olayımız başladı bizimde sürekli emiğp duruyo gaz birikiyo heralde akşam devam ederse bende deneim kimyonu.gerçi bize doktor hastaneden çıkarken aldırdı gaz şurubu.birde kızlar d.vit verdilermi sizin bebişlere kullanıyomusunuz 15.günden itibaren diyo reçetede.birde 1 aylıkken kalça çıkığı filmi istedilermi sizden çağlasammı sen çektirdin mi?
duygucum sen bol bol yürü bakalım inşallah normal doğum yaparsın canım.

bnm kızım aynı seninki gibi bizi 15.gun cagırdı dr.u crsmba gdicez 21. gunde kalca cıkıgı filmi için cagırdı bize hiç ilac vitamin fln yazmadı bu gittigimizde bakalım verecekmi

vayy onun bile caresine bulmuslar bi kere cok aglıyodu naz kaynanam gorumcem yaptılar kimyonu içer içmez cıkardı gazdan emmiyodu bile cıkarmıstı o zmn sonrada emdi arada bi denenebilir senin dediğinde mantıklı dene bakalım bize de soyle cnmm
Bugu n aldim kullandim bu damlayi harikaymis.gunlerdir uyumayan cocuk bugun deliksiz 3.5 saat uyudu masallah.aonra kalkti ıkındı ben doldurdu sandim fena gumburdedi cunku.actim baktim.hic bise yok.uzun uyuyunca sut sagmistim onu verdim tekrar uyudu :) artik birazdan bende uyucam :))))cok yoruldum yaa :)

kızlar biz bu gece biraz uyuduk ama bugünde gündüz uyumuyoruz.sanırım gaz olayımız başladı bizimde sürekli emiğp duruyo gaz birikiyo heralde akşam devam ederse bende deneim kimyonu.gerçi bize doktor hastaneden çıkarken aldırdı gaz şurubu.birde kızlar d.vit verdilermi sizin bebişlere kullanıyomusunuz 15.günden itibaren diyo reçetede.birde 1 aylıkken kalça çıkığı filmi istedilermi sizden çağlasammı sen çektirdin mi?
duygucum sen bol bol yürü bakalım inşallah normal doğum yaparsın canım.

D.vit damlasini banada verdiler 10.gunde basladik fakat devam ederken hacettepedeki dr.lar multimex adli surubu verdiler bunun icinde beyni icin extra vitamin var dediler onu aldik.birde cikarken hangu kontrolleri yaptirmamiz gerektigi yaziyordu kalca cikigi 2.ayda yaziyordu.

yok canım daha doğurmadım beklemedeyiz bizde. hadi gel artık diye konuşuyorum oğlumla. annem geldi ctesi günü o yüzden bakamadım buraya. ctesi gittik kontrole oğlum 3600 gr olmuş. boyu da 55 cm dedi. bana biraz uzun geldi yeni doğan kıyafetleri giyemicek oğlum böyle doğarsa :1: nstde sancı çıktı gene ama doğum sancısı değil dedi doktor.heyecan dorukta bekliyorum.
celin bu arada resimler çok güzel çıkmış bayıldım. allah hepimize evlatlarımızla, eşimizle uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahh. aminnn..

Ben de ayni durumu yasadim suan bazi citcitli badileri ve ilk gunlerde aldigim hastane cikisinin tulumunu falan giydiremedim.dar ve kisa geldi bacaklari bukuldu.kiyamadim.hastane cikisi iki tane almistim biri bu olmayan mavi digeri turuncuydu bebis iri deyince turuncuyu goturmustum o buyuktu.digerini goturseymisim cok komik cikarmis demekki.sen de hastaneye giderken yaninda bir tanede biraz buyuk kiyafetlerden alabilirsin.

Valla güzel bi gündü ana kız uyuduk ve dizi izledik aşkı memnu :) matmazel herşeyin farkında kızım diyorum gülüyor anlıyormuş gibi :)

Ulen caglasammi yattin dizi kalktin dizi.kiz sen son 40 gun yatarken yaprak dokumunu izliyordun finali yaptin bitirdin sanirsam :)))simdi aski memnuya baslamisin hayirli ugurlu olsun sirada ne var :))))sülüman mi ? :)))

aminn canım inşaallahh hayırlısıylaa.. biraz önce geldik eşimle yürüyüşten celiin bilir ofis diye bi yer var oraya gittik dolaştık eve geldik otobüs dolmuş kullanmadık şuan ayaklarımın halii yokk :8:
benim kız 3100 canım maşaallah senin oğlan arda kerem gibi tosun olcak ben fl ile 7 yi çarptığımda 50 çıkıyor eğer doğruysa o

Duygu inanmiyorum sana ofisten eve kadar ni yurudun yuhhhh :)))kiz delimisin ne kadar uzak.allah iyiligini versin tabi ayaklarinda hal kalmaz yolda dogurmadigina dua et.valla cikar esnaf derdi yolda dogursan "haho haho ula kariii doguriiii lülülülü" :)))
Serapbebek istiyorda da sanirim gebelik sekeri vardi.ben de o kadar dikkat ettim 4 kusur dogdu.ama sukur seker hastaligi cikmadi.muhtemelen onunda 4civari dogacaktirr.o tosun benim minnakkım teyzesi minicik o benim gozumde :))))
Kiz kardesim de arda keremi dombalak diye seviyor hayir diyorum o minnak daha minik kus :) hee abla 20 gunluk cocuk gormesek yutturacan haa diyor :)))

Ulen caglasammi yattin dizi kalktin dizi.kiz sen son 40 gun yatarken yaprak dokumunu izliyordun finali yaptin bitirdin sanirsam :)))simdi aski memnuya baslamisin hayirli ugurlu olsun sirada ne var :))))sülüman mi ? :)))

Yaprak dökümünde Şevket değişti bıraktım. Aşkı wmemnu çok güzelmiş ilk defa izliyorum anam napim senelerdir çalış çalış :)

Kızlar kafayı yicembenim oğlan biberona alıştı. Göğüs ucumu kabul etmiyor. Bide biberondan süt daha hızlı geliyor diye rahata alıştı. Dokktor amcamız sütümün doyurucu olmadığını söyledi bizde biberonla devam sütüne başladık. Kendi sütümüde sağarak veriyorum. Nasıl göğsüme geri döndürebilirim yaa :((

Caniiim insallah normal dogurursun. Yarin aksam gelir nazli kizin bi bakmissinn madem bugun ayaklarinin gucu yok bi gun dinlen diye muddet werdim:) hayirlisiyla saglikla gelsin bakalim kuzucuk. Gerci ben son gece cok aglamistim benden almasinlar yavrumu ben ona ömür boyu karnmda bakarm diye. Ne manyak bi ruh halim varmis :)) hakikaten hepsi poktan cnm gelip bi görseniz.. Alistik gerci biz artik :/
inşaallahh hayırlı doğumlar olsun canım tmm yarın akşam doğurayım barim ;) diyorum hafif psikopatlık var sende diye inanmıyosun:9:

evet valla tosuncuk mu olcak ne. gerçi erkek bebekler kızlara göre biraz daha büyük oluyomuş. ama bende de gebelik şekeri vardı ya dikkat ettim diyetle ama gene de iri oldu biraz galiba. gerçi doktora sordum normal doğumu etkilemez di mi diye, şuan normali etkileyebilecek bişey yok dedi. benim fl de 78,8 mm yazıyo. 7le çarpınca 55,1 çıkıyo. ama duydunmunun dediği gibi ultrason ölçümleri bire bir uymuyor. doğumdan sonra görücez bakalım.
bakalım benim ne kadar doğucak 3100 doğarmı sana 2900 2800 kedi yavrusu gibi:10:

Duygu inanmiyorum sana ofisten eve kadar ni yurudun yuhhhh :)))kiz delimisin ne kadar uzak.allah iyiligini versin tabi ayaklarinda hal kalmaz yolda dogurmadigina dua et.valla cikar esnaf derdi yolda dogursan "haho haho ula kariii doguriiii lülülülü" :)))
Serapbebek istiyorda da sanirim gebelik sekeri vardi.ben de o kadar dikkat ettim 4 kusur dogdu.ama sukur seker hastaligi cikmadi.muhtemelen onunda 4civari dogacaktirr.o tosun benim minnakkım teyzesi minicik o benim gozumde :))))
Kiz kardesim de arda keremi dombalak diye seviyor hayir diyorum o minnak daha minik kus :) hee abla 20 gunluk cocuk gormesek yutturacan haa diyor :)))
canım giderkende yürüdük gelirkende çok zorlanmadık yahu sadece benim sürekli çişim geldiği için eşim tut tut az kaldı diye diye bi bakmışız evdeyiz :23:

Kızlar kafayı yicembenim oğlan biberona alıştı. Göğüs ucumu kabul etmiyor. Bide biberondan süt daha hızlı geliyor diye rahata alıştı. Dokktor amcamız sütümün doyurucu olmadığını söyledi bizde biberonla devam sütüne başladık. Kendi sütümüde sağarak veriyorum. Nasıl göğsüme geri döndürebilirim yaa :((

Canim ayni seyi ben de yasadim ilk basta gogsumu almadi oglum ben de sagip vermistim mecbur sutumu biberona alisinca hic almadi gogsumu cok uzuluyordum hemsire de kizdi kesinlikle birak biberonu diye ben o gun niyetlendim bir gun boyunca ugrastim agladi cok agladi oglum ama acikinca bi sekilde az az da olsa almaya basliyorlar sag gogsumu hala alamiyor onu sagip biberonla vermeye basladim yeni yeni sol gogsumu de emdigi icin su an problem olmuyor

selam herkesee, yazamadım bayagıdır yaw, geçmişi de okuyamadım. umarım herkes iyidir. ilk bi hafta ne kadar zor geçiyormuş ya, öldüm uykusuzluktan yorgunluktan. alışmışız hamileyken yiyip içip yatmaya :1: biz iyiyiz çok şükür. yarın kontrolümüz var, hem bana hem bebişe. duygummm doğurmamışsın hala. heyecanla bekliyoruz. Allah yardımcın olsun canımm. öpüyorum herkesi, kuzularıylaa.

canım inşallah emer yeniden şimdiki çocuklar bi baska doymuyolar.bende günde 2 kez verıyorum.acken emzirmeye calış sonra mama ver.sen gerçi elinden gelenı yaparsın.

Bugu n aldim kullandim bu damlayi harikaymis.gunlerdir uyumayan cocuk bugun deliksiz 3.5 saat uyudu masallah.aonra kalkti ıkındı ben doldurdu sandim fena gumburdedi cunku.actim baktim.hic bise yok.uzun uyuyunca sut sagmistim onu verdim tekrar uyudu :) artik birazdan bende uyucam :))))cok yoruldum yaa :)

oh inşallah gazsız geçer bundan sonra günleriniz.bizimde bugun başladı gaz sorunumuz sanırım sabahtan beri uyumadı doğru düzgün bende az önce verdim gaz surubundan bizimki neo baby gripe mixture diye bişey.inşallah gece uyurlar.

Canım vitamine başladık biz 15.gün.ögünde 3 damla veriyoruz. Kalça filmi 45. Gün dediler bize

sağol canım.bende yarın başlıyım.bugün 2 haftalık olduk :) nasıl geçti anlamadım hele bu 1 haftayı hiç anlamadım.1 haftadır yalnız bakıyorum annem 1 haftadır gelmiyo omuzu rahatsız.yarın gelicek.kayınvaldemler anca oğlumu götürüp getiriyor.sabah kalkınca salona geliyoruz bütün gün orda oturuyoruz hem hep birlikte olmuş oluyoruz.gece yatak odasına giriyoruz orda baktım 40 kere kalkıyorum beşiğinde uyumuyo emzirdikten sonra yanımda yatırıyorum artık.eşim 2 gündür salonda uyuyo biz rahat edelim diye tabi kendi uykusuz kaldığı için ama çaktırmıyo.oğlum odasında herkez ayrı takılıyo geceleri :)

Sicak zeytinyagiyla ovdum sicak havlu koydum. Buldum ama vitaminden oluyo. Dr vitamini degistirdi yarindan sonra olmicak insallah. Misil misil uyuyan cocuga damlatinca kivraniyo. Kucakta uyudu simdi yatagina koysam uyanip agliycak diye kucakta tuttum duruyoruz öle. Olsun o aglamasin da ben tutarim süt saatine kadar :)

aman bırak o zaman d vit kullan inşallah olmaz bi daha gazı.bende yarın başlıyorum.,insan kıyamıyo sıcaklık istiyolar.valla şu an ne yaptığımı söylesemmi bilemedim ayağımda hafif hafif sallıyorum hiç uyumadı bugün.şimdi sakinledi.bu gece uyur inşallah.

canım valla normal doğum olacağı için inş ultrasondakinden daha ufak doğar diyorum ben. yoksa koca bebeği nasıl çıkarıcam ordan düşündükçe fenalık basıyor :18:

yok korkma benimkide çarpılınca 54 cm çıkmıştı ama 50 cm 3230 doğdu.tabi anne karnında zorla tutuldu benimki yoksa 40 haftayı doldursa 3600 3700 doğardı.tabi sen doktoruna güven.inşallah kolay ve normal olsun doğumlarınız.

Canım birincisi şu yenidoğan biberon memesi kullanmadın mı? Çok küçük deliği var ben ondan kullanıyorum bazen sağıp veriyorum sıkıntı olmuyor. Eğer alışmışsa da ağlamasına dayanıcan aç kalıcak alıcam başka çare yok. Ben silikon göğüs uçlarını öyle bıraktırdım.Inatlaştık o ağladı ben ağladım ama tuttu sonunda

Son düzenleme:
Back
X