Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da dun bir arkadas tavsiye etti denemedim ama sab simlex diye bir gaz damlasi varmis piyasadaki en etkili gaz damlasiymis ve kana karismadan idrarla atiliyormus.midede ve bagirsakta biriken kucuk gaz kabarciklarinin bir araya toplanip cikmasini sagliyormus.yarin bir denicem.kimyon cnm yarım cay bardagı suya 1 cay kasıgı sanırım kaynat cay kasıgıyla ılık ılık 2-3 c.kasıgı ver ama gazını da cıkarmıs diyosun bu gaz ıcın ıyı geliyor dr gotur karnı tok altı temızse ve gazı yoksa bir yeri agrıorda olabilir
Senin de gitmis kafa ben de ayni durumdayim.leyla gibi dolasiyorum uykusuz oluncabuzdolabinda bez aramak anca benim yapacagim istir :))))
cnm senınkı buyuk bır basarıydı.seın gıbı normal yapsam benımde bişeyi gozum gormezdı.sus pus dusunemezdım bıle.bu arada fotolarda alt kısımda telle konustugum fotoda topıkten kızlarla konusuyordum.ya duygu,ya duydunmu ya da caglasammı.3unden bırıydı.dusunsene normal dogumda nasıl boyle rahat olacan ppüüüüüü![]()
Benim aldigim anakucagi tam düz olmuyo, dr 2aydan önce kullanma dedi.Biz böyle zamanlarda sıcak havluyla sarıp masaj yapıyoruz yada ana kucağının titreşimini açıyoruz sakinleşiyor
Goturduk cnm karni tas gibiydi. Gaz cikarmasina ragmen hala gazi vardi. Ki her memeden sonra gazini muhakkak cikartirim. Sabaha kadar pirt ve kaka yapti. Dr her agladiginda meme ver dedigi icin bu hale geldik sanki, cocuk birini hazmetmeden yine emdi. Gazlandikca meme arandi durdu yine emdi. Sonunda öyle bi gaz oldu kikimyon cnm yarım cay bardagı suya 1 cay kasıgı sanırım kaynat cay kasıgıyla ılık ılık 2-3 c.kasıgı ver ama gazını da cıkarmıs diyosun bu gaz ıcın ıyı geliyor dr gotur karnı tok altı temızse ve gazı yoksa bir yeri agrıorda olabilir
Canim senin bu kanama olayina ne diyorlar sonuc olarak?
Ayy masallah o ceneyi isir koparr :) allah anali babali büyütmek kismet etsin canimm
Cnm bu aralar yazdiysan kacirdim dun seni aricaktim firsatim olmadi.dikis olayini ne yaptin ne dedi doktorun?
Benim aldigim anakucagi tam düz olmuyo, dr 2aydan önce kullanma dedi.
Goturduk cnm karni tas gibiydi. Gaz cikarmasina ragmen hala gazi vardi. Ki her memeden sonra gazini muhakkak cikartirim. Sabaha kadar pirt ve kaka yapti. Dr her agladiginda meme ver dedigi icin bu hale geldik sanki, cocuk birini hazmetmeden yine emdi. Gazlandikca meme arandi durdu yine emdi. Sonunda öyle bi gaz oldu kisimdi biraz daha rahatladi.
Canim ameliyatimi yapan doktor bakmadan normaldir diyo. 40güne kadar normal karsilarmis rengi parlak kirmizi da olsa.. Baska doktora gittim, alttan ve üstten ultrasonla bakti. Rahimde bi beyazlik görüyorum iceride parca kalmis veya kan pihtisi var dedi. Kürtaj yapmasi lazimmis fakat rahim yaraymis henüz yapamazmis. Antibiyotik ve agri kesici verdi carsamba tekrar görmek istedi. O kadar canim yandi ki muayenede hic gitmek istemiyorum. Hala kirmizi olarak tam gaz devam ediyo ve adet sancisi gibi sanci cekiyorum. Sen nasil oldun canim? Kontrol ne zaman senin??
Ben cuma gittim kanamayı söyledim ultrasonlabaktı rahmin çok iyi bak çizgi mizgi gösterdi hiçbirşeyi yok içinde dedi 40 dan sonra devam ederse görüşelim dedi. Haftaya ptesi kırkımız çıkıyo. Benim kanamam da adet kanaması gibi bazen çok az pıhtı oluyo. Çoğalırsa gel hemen dedi ama bişey kalmadığını söyledi. Huzursuzum tabi senin gibi(
Evet bende de pihti oluyo bazen. Gücüm kalmadi inanir misin ayaga kalkinca fenalik cokuyo icimeBugün kızımla ilk sınavımız. Baba işe gitti Annane de işe gitti kaldık başbaşa. Üzerimde gece hiç uyumamış olmanın verdiği bi mutlulukah Neşe ah büyü ben de seni uyutmicam
![]()
hoşgeldin canım oğlum iyiki geldin...Eki Görüntüle 870356 Eki Görüntüle 870375 Eki Görüntüle 870376 Eki Görüntüle 870377 Eki Görüntüle 870378 Eki Görüntüle 870379 Eki Görüntüle 870380 Eki Görüntüle 870381 Eki Görüntüle 870382 Eki Görüntüle 870383 Eki Görüntüle 870384 Eki Görüntüle 870385 Eki Görüntüle 870386 Eki Görüntüle 870387 Eki Görüntüle 870388 Eki Görüntüle 870389 Eki Görüntüle 870390 Eki Görüntüle 870374 Eki Görüntüle 870373 Eki Görüntüle 870357 Eki Görüntüle 870358 Eki Görüntüle 870359 Eki Görüntüle 870360 Eki Görüntüle 870361 Eki Görüntüle 870362 Eki Görüntüle 870363 Eki Görüntüle 870364 Eki Görüntüle 870365 Eki Görüntüle 870366 Eki Görüntüle 870367 Eki Görüntüle 870368 Eki Görüntüle 870369 Eki Görüntüle 870370 Eki Görüntüle 870371 Eki Görüntüle 870372 Eki Görüntüle 870391
Kkizzzzlllaaarrrrrrr biz dogdukkk :))) dun sabah 9u 9gece doqum yaptim ama gelin bide bana sorun nasil yaptm smdi hala hastanedeyim anca firsatbuldum eve gittiqimde aciklayici bi sekilde tum detaylarini veririm smdilikbunlari yazabiliyorum biziyiyiz efemle beni caqariyo gitmem lazim :))
Aynen canim savastan cikmis gibiydim bi tane var fotom benim de hastanede dogumdan cikinca esim cekmisti seninkiyle yanyana koysak bu kadinin yerine baskasi dogurmus derler senin icin. :)) sezeryanda da oyle bi guzellik var iste planli oluyor her seyin saclarimi bile dogumdan 2 saat soonda toplamak aklima geldi mahallenin delisine donmustum :))
Evet bende de pihti oluyo bazen. Gücüm kalmadi inanir misin ayaga kalkinca fenalik cokuyo icimeen azindam seninki ilgilenmis, ve icinde bisey yokmus icini rahat tut biliyorum zor.
dikisin neden acilmis senin bisey dedi mi dr üstelik 1ay sonra neden olurmus?? Duyduktan sonra senin acildigini ruyalarima girer oldu. Butun gun kucakta bizimki o kadar korkuyorum ki..
Bizim de 2gündür sinavimiz var. Gazimiz gecmek bilmiyo bi türlü. O agliyo ben agliyoruminsallah güzel gecerr kuşunla günün hep uyur annesini hic yormazz
Valla canim sirf o yüzden ben korse takmiyorum 2.gittigim doktor korse dikislere zarar verir dedi. Bütün gün kucagimda tekmeliyo Armin bey gazli diye. Benimki 30u bulmadan acilicak bu gidisle yalniz kalmicaksin:) annem anca yemek ev isi ile ugrasiyo. Pek yardimim dokunmadi deyip üzülüyo o da. Esim de nöbetli calisiyo. Cocuk butun gun bende tabi. Ameliyat yerimin agrisindan bazen agliyorum.Canim korkma doktor da dedi 30. Gunde dikisini acan bi sen varsin heralde diye :) gecen banyodan ciktim islak islak kurutmadim Neşe ye kosmaktan ustune de korse giyiyodum biraz hizli davrandim orda bisiler oldu heralde cok acimaya basladi sonra cunku. Ama doktor islak kaldigindan dedi. Gaz icin en guzel sey masaj ya youtubeda bi kadin var gaz masaji yazinca cikiyo kisa sacli hos sesli bi hemsire onun yaptiklarini yapiuorum ben.
Valla canim sirf o yüzden ben korse takmiyorum 2.gittigim doktor korse dikislere zarar verir dedi. Bütün gün kucagimda tekmeliyo Armin bey gazli diye. Benimki 30u bulmadan acilicak bu gidisle yalniz kalmicaksin:) annem anca yemek ev isi ile ugrasiyo. Pek yardimim dokunmadi deyip üzülüyo o da. Esim de nöbetli calisiyo. Cocuk butun gun bende tabi. Ameliyat yerimin agrisindan bazen agliyorum.
Baktim o kadina anam bizimkinin karnini ovarken bile kuduruyo birak masaji:))