Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu normal bişey mi arkadaşlar 6 haftalıkmış kesin hamilelik var dedi doktor ama sadece keseyi gördük ne demek bu ?tecrübelerinizi anlatırsanız özellikle çok sevinirim bişey demiyorum ama çok canım sıkkın
ya benim adetimi 2 hafta geçti ama.birde midem acayip bulanıyor boğazımda resmen bulantı ve sık büyük abdestim geliyor enteresandır hep kabızlıkla imtihan olurdum.bu arada teşekkür ederim ilgin için.
sat 3 şubat yarın doktora giceğim inş.iyi haber alrım teş.canım :)
Ne tür ultrasonla bakıldı?
karnımdan normal baktı haftaya alttan da bakmam gerekebilir dedi normal mi
6. Hafta araştırmalarıma göre normal vajinal ultrason daha geriden gösteriyor tabi doğru yapılırsa haftaya görebilirsin çok büyük ıhtimal
Hanımlar merhaba başı kötü sonu güzel bi gündü
Ben üniversite hastanesinde ünlü bir Prof a gidiyorum neyse tahlillelirimin sonucunun çok iyi olduğunu söyledi sonra ultrasonla bakalım dedi ben bekliyorum kadını gene eşimi şutladılar erkek giremez bu bölüme diye orda bi gerildim zaten neyse sonra geldi hoca yanında 20 öğrenci. dedi vajinal bakıcaz istemiyorum dedim başka türlü görünmez dedi öğrencisi ultrasonu yaptı kadın bakıyo öğrencilere anlatıyo ve dediği çok küçük olması gerekenden çok çok küçük belki de yok takip edelim cuma gel dedi ve benim dünyam başıma yıkıldı çıktım ağlaya ağlaya akşam üstü hemen özel bir hastanede tavsiye edilen bir Dr buldum koştuk gittik karından ultrasonla baktı ve keseyi gördük gayet sağlıklı dedi normalde 5+2 de karın ultrasonda cok zor gorunur ama seninki gorunuyor dedi ptesi kalp atışlarını duyabiliriz dedi ve ben 2 saattir nokta kadar yavruma bakıp duruyorum...
bu normal bişey mi arkadaşlar 6 haftalıkmış kesin hamilelik var dedi doktor ama sadece keseyi gördük ne demek bu ?tecrübelerinizi anlatırsanız özellikle çok sevinirim bişey demiyorum ama çok canım sıkkın
Arkadasim hic canini sikma bnm ablamda da ayni sey oldu dr goremedi bebegi hem de bayagi ilerlemisti onun hamileligi dr bi kac gun sonra tekrar bakalim yoksa kurtaj yapcaz ddi ama 2 ya da 4 gun sonraydi sanirim dr.a gidince gorduler ve yegenim su an 1.5 yasinda hic canini sikma hayirlisiyla bi kac gune onu da gorursunuz ins bende de simdi acaba keseyi gorebilecek mym stresi var ama stres yaptikca anca kendimize zarar veriyrz gonlunu ferah tut sen
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. üniversite hastanelerini kadın doğum için ben uygun bulmuyorum insanın moralini bozuyorlar çok, bence bir daha gitme öğrencileri başına toplayıp deneme tahtası gibi bakıyorlar... inşallah p.tesi de kalp atışlarını duyarsınız...
Bence canını sıkman sadece sana ve bebeğine zarar verir doğru şeyler düşünelim güzel şeyler olsun:)bende cuma günü gidicem keseyi görmeye razıyım yeterki dış gebelik falan olmasın doğru yere tutunmuş olsun mercimeğim:)))
inşallah canım sordum kesinlikle dış gebelik değil.hamilesin dedi.dua edeceğim sana inşallah güzel haberlerini haber ver muhakkak