mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben de cumartesi günü çok rahatsızlandım. boğazımşişti.ilaç da alamadım. 3 gün yattım evde. imdi daha iyiyim. valla ben bu kez çok anlayamadım. hala şaşlkınlık, rüya hali sürüyor ama hamile olduğumun çok bilincinde değilim. :27:

bende hala korkuyorum bi duysak kalp atışlarını onları hissetsek

benim biraz bulantım oluyor. iştahsızım. normalde yediğimin çok azını yiyebiliyorum.

normalde malesef çok iyi yerim öğlen yediğimle yatıyorum çok şükür miden yatışsın diye kahvatıyı iyi yapmaya çalışıyorum

merhaba kızlar, sabahları inanılmaz midem bulanıyor ve kusma olmasa da safra çıkartıyorum ama bugün bir parça kan geldi ağzımdan :( çok korktum böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba :25:

canım benimde kan geldi normalmiş.boğaz tahriş olduğu için olurmuş

canım benim kullandığım FOLİK pulus, kullanma talimatın da 3 tablet alınız yazıyor

Bende folbiol kullaniyorum dr. Günde 1 taneden fazla alma dedi...kanim degerim dusuk ciktigi halde jan ilaci icme dedi...folik asit ve dusuk riski icin progesteron iciyorum

Kizlaarr duydugum kadariyla saglik ocaginda dr.un istedigi bircok tahlil yapiliyormus... Seker yuklemesi,kan tahlilleri vs. Aile hekimine zaten kayit yaptirmamiz gerekior...

Bende folbiol kullaniyorum dr. Günde 1 taneden fazla alma dedi...kanim degerim dusuk ciktigi halde jan ilaci icme dedi...folik asit ve dusuk riski icin progesteron iciyorum

canm benim kullandığım folik plus senin aldığın ilacın başka çeşidi galiba, henüz doktora gitmedim düşük riski var mı bilmiyorum biraz iş yapınca hafif batmalar oluyo hemen yatıp dinleniyorum inşallah düşük riski yoktur progesteran ilacını duymuştum bayağı sersemleştiriyormuş sen de öyle bi durum var mı

canm benim kullandığım folik plus senin aldığın ilacın başka çeşidi galiba, henüz doktora gitmedim düşük riski var mı bilmiyorum biraz iş yapınca hafif batmalar oluyo hemen yatıp dinleniyorum inşallah düşük riski yoktur progesteran ilacını duymuştum bayağı sersemleştiriyormuş sen de öyle bi durum var mı

aynen canım sersem gibi yapıo saat 9:30 oldugunda küt gözler gidio :) normalde gece 02:00 gibi uyurdum...iş yerinden izin aldım düşük riski oldugu için evde paso yatıyom :1:

tomrs dr.a ne zaman gidiceksin merak ettim?????????
ben cuma gitmiştim kese görünmedi.....dr.da bişey demedi(dr. değiştiricem) bidaha ne zaman baktırsam bilemedim şimdi ......çok ultrason radyosyonuna maruz kalsın istemiyorum

ben cuma gitmiştim kese görünmedi.....dr.da bişey demedi(dr. değiştiricem) bidaha ne zaman baktırsam bilemedim şimdi ......çok ultrason radyosyonuna maruz kalsın istemiyorum

ya bu hafta içi yada önümüz de ki hafta gitmeyi düşünüyorum. çok mu geç kalırım sence. bilemiyorum bizim de bugünlerde ev taşıma işimiz var, göbeğin biraz yağlıcaysA DA GÖRÜNMEYEBİLİR, isrersen bekle derim radyasyon a maruz kalmak istemiyorsan. ilk aylR doktorlar SADECE TAHLİL YAPILIYO , vitamin eksikse vitamin hapları veriyo galiba, yine de sen bilirsin ,

günaydın herkesee.. ben de 20 martta idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ertesi gün kan testim 138.00 çıktı ve dün yani 4 gün sonra 1120 çıktı kızlar nasıl sizce ?:44:

ilk öğrendiğim de çok sevindik eşimle. istiyorduk çünkü ama sonradan endişe kapladı içimi. inşallah hepimiz için iyi olur bu süreç:49:

ya bu hafta içi yada önümüz de ki hafta gitmeyi düşünüyorum. çok mu geç kalırım sence. bilemiyorum bizim de bugünlerde ev taşıma işimiz var, göbeğin biraz yağlıcaysA DA GÖRÜNMEYEBİLİR, isrersen bekle derim radyasyon a maruz kalmak istemiyorsan. ilk aylR doktorlar SADECE TAHLİL YAPILIYO , vitamin eksikse vitamin hapları veriyo galiba, yine de sen bilirsin ,

aslında haftaya gitmek en mantıklısı,bebeğin kalp atışlarını da duyarsın belki.....sanırım bende oyle yapıcam.....normalde hiç göbeğim yoktur...49 kiloyum ama yağlı değil sanırım gobişim :)) inşallah hayırlısı olur....ben zor sabrediyorum yaa....

aslında haftaya gitmek en mantıklısı,bebeğin kalp atışlarını da duyarsın belki.....sanırım bende oyle yapıcam.....normalde hiç göbeğim yoktur...49 kiloyum ama yağlı değil sanırım gobişim :)) inşallah hayırlısı olur....ben zor sabrediyorum yaa....

ben de öyle yaparım haftaya gideyim , şimi bizim yapacağımız en güzel şey bol bol dinlenmek, ay ne güzel kilon yerindeymiş benim kilo 60 , 50 kiloya inmeyi çok istemiştim hamilelik için olmadı hayırlısı, bi süre sabret bence daha heyecanlı oluyor, hem bebeğinde yerleşe durur karnın da bi süre sonra hissederiz inş

ben de öyle yaparım haftaya gideyim , şimi bizim yapacağımız en güzel şey bol bol dinlenmek, ay ne güzel kilon yerindeymiş benim kilo 60 , 50 kiloya inmeyi çok istemiştim hamilelik için olmadı hayırlısı, bi süre sabret bence daha heyecanlı oluyor, hem bebeğinde yerleşe durur karnın da bi süre sonra hissederiz inş

canım boyuma göre zayıfım, aslında 58 kilo olmam lazım..şimdiye kadar hiç kilo alamyordum, şimdi bebiş sayesinde alırım inşallah:49:

Özel hastane de bu kadar çok mu masraf çıkıyor ben daha gitmedim özele gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçeceğim galiba kadın doğuma gideceğim, orda kan tahlilinde felan bu kadar para çıkmıyordur bence , e biz de yeni ev aldık onlarla uğraşıyoz felan felan felannn

canım hayırlı sabahlar ben de özele gidiyorum.biz zaten sağlık ocağında tahlil yaptırmıştık bazıları eksikmiş bize kağıt doldurdu bunlarıda devlette yaptırın burda yaptırmanıza gerek yok dedi sağolsun.

canım 6. hafta gidersen kalp atışınıda duyma ihtimalin var.

canım hayırlı sabahlar ben de özele gidiyorum.biz zaten sağlık ocağında tahlil yaptırmıştık bazıları eksikmiş bize kağıt doldurdu bunlarıda devlette yaptırın burda yaptırmanıza gerek yok dedi sağolsun.

hayırlı sabahlar canım anladım, kadın doğumda da yapıyorlardır demi, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

canım bize 20sinde gittiğimizde 2 hafta sonra gel dedi.seninlede aynıyız nisanın ilk haftası gidicez 3ü 4ü gibi sende 7sinde gidersin.

hayırlı sabahlar canım anladım, kadın doğumda da yapıyorlardır demi, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

rica ederim canım kadın doğumdada yaparlar ama bence sağlıkocağına git çünkü daha kısa sürüyor.ayrıca kayıt yaptırmak zorundasın mecbur.yai eninde sonunda sağlıkocağına gidiceksin.

Back
X