mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben şubat ayında tutturmuştum ben mart kedisi olmak istiyommmmmmmmmmm diyeeee:52::52::52:
topik arkadaşlarım da kopmuştu gülmektennn..napim anacım daha şubat ayında mahalledeki tüm kediler hamileeee:30::30:böyle nispet yapar gibi salınıyorlar..olan varrr olmayan varrr dimiiiiiiiiiiiiii:52::52:

sabah sabah cok güldüm buna :9::9:

ben şubat ayında tutturmuştum ben mart kedisi olmak istiyommmmmmmmmmm diyeeee:52::52::52:
topik arkadaşlarım da kopmuştu gülmektennn..napim anacım daha şubat ayında mahalledeki tüm kediler hamileeee:30::30:böyle nispet yapar gibi salınıyorlar..olan varrr olmayan varrr dimiiiiiiiiiiiiii:52::52:

sabah sabah cok güldüm buna :9::9: artık bizden de ne kedi olur ya :23:

kızlar bende çok bi belirti yok mide bulantısı filan olmadı ama göğüslerim hava yastığı gibi şişti.. :) sürekli uyumak istiyorum bi de kafamı kaldıramıyorum yastıktan.. bir de ruh hali bozukluğum var herşeye ağlıyorum eşime çok yükleniyorum galiba ama geç farkediyorum böyle huysuz kaprisli bişiy oldum, geçen belgesel izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım.. siz de de var mı böyle şeyler? bi bakıyorum çok mutluyum sonra bi bakıyorum yerlerde moralim..

canım aynı şeyler sinirliyim ağlamaya hep müsaittim ama iyice abartıyorum geçen bi çocukla dalga geçiyorlar diye okulu talan ettim.daa en zoru gögüsler zatan büyüktüler kocaman oldular.geçecek bunlar inşallah.

ay zaten bulantı 7-8. haftalarda başlıyor tam olarak. ondan öncekiler hiçbişey... evet kimisi hiç bulantı yaşamıyor.canım sen de miöğretmensin? ben de okulda açlıktan midem bulanıyor.bu arada ben internetten bulantı bilekliği satın aldım.

evet canım öğretmenim iki haftadır çok yoğun ama dediğin gibi öncekiler hiçmiş bileklik etki yaptı mı peki?

ben de öğretmenim kızlar.yarın 5. haftam bitiyor 6 oluyorum.cuma kontrolüm var.benim tedaviyle oldu,mikroenjeksiyon.

aa çok sevindim çalışanların olmasına ya okulda sıkıntı yaşıyor musun?hayırlı olsun bu arada

gununuz guzel gecsin.evdekiler bol bol dinlenin.calisanlar cok yormayin kendinizi.
Biz de pirinctanemle yoldayiz ise goturuyom cocugu:52:aksama görüsürüzz mart kedilerimm:1:

Merhaba arkadaşlar

Bende dün öğrendim idrar testinde hamile olduğumu kan testi henüz yaptırmadım.Haftaya gidicem doktora inşallah..
4.5 yaşında da bir kızım var.

Allah herkese hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyorum.:16:

aa çok sevindim çalışanların olmasına ya okulda sıkıntı yaşıyor musun?hayırlı olsun bu arada

canım çok teşekkür ederim.hepimizn hayırlı ve sağlıklı olsun.okulda sorun yaşamıyorum.okul eve yakın sayılır.ben lisedeyim çok sorun olmuyor,senin lise mi ,ilkokul mu?senin var mı yaşadığın zorluk okulda.

kızlar bugün dr.a gittim,kese göründü 11 milim;kesenin boyutuna göre 3 haftalık hamileymişim...

kızlar bugün biz de keseyi gördük doktor keseye göre 4+3 günlük dedi..daha yeni bir gebelik muhtemelen 9-10 mart gibi olmuş dedi..2 hafta sonra kalp atışı için tekrar gidicez..bebişle benim durum böyle yani :)

slm kızlar bende geçen hafta öğrendim hamile oldugumu dünde kan testiyle kes,nleştirdim... neler hissediorsun sizler bakalım ben nedense daha alışamadım galiba doktora gdince tamam ben hamileyim diycem ...doktorda 10 gün sonra gelin demişti çarşambaya falan gitmiş olurum..hepimiz hayırlısıyla kucagımza alırız inşallah:)

slm kızlar bende geçen hafta öğrendim hamile oldugumu dünde kan testiyle kes,nleştirdim... neler hissediorsun sizler bakalım ben nedense daha alışamadım galiba doktora gdince tamam ben hamileyim diycem ...doktorda 10 gün sonra gelin demişti çarşambaya falan gitmiş olurum..hepimiz hayırlısıyla kucagımza alırız inşallah:)

hayırlı olsun cnm..Allah tamamına erdirsin..valla ben dün keseyiş gördüm amahala inanamıyorum hmileymişim gibigelmiyor..kapatışlarını duyunca inanırcam sanırımmmm

Back
X