- 20 Aralık 2012
- 1.791
- 1.094
- 333
tarlusal yazdı canım. ben de dün akşamdan beri almaya başladım..
Allah yardımcın olsun zor beklemek ama her şey de moralden geçiyor bolbol dua edelim birbirimize inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarlusal yazdı canım. ben de dün akşamdan beri almaya başladım..
ben şubat ayında tutturmuştum ben mart kedisi olmak istiyommmmmmmmmmm diyeeee
topik arkadaşlarım da kopmuştu gülmektennn..napim anacım daha şubat ayında mahalledeki tüm kediler hamileeeeböyle nispet yapar gibi salınıyorlar..olan varrr olmayan varrr dimiiiiiiiiiiiiii
ben şubat ayında tutturmuştum ben mart kedisi olmak istiyommmmmmmmmmm diyeeee
topik arkadaşlarım da kopmuştu gülmektennn..napim anacım daha şubat ayında mahalledeki tüm kediler hamileeeeböyle nispet yapar gibi salınıyorlar..olan varrr olmayan varrr dimiiiiiiiiiiiiii
Allah yardımcın olsun zor beklemek ama her şey de moralden geçiyor bolbol dua edelim birbirimize inş.
kızlar bende çok bi belirti yok mide bulantısı filan olmadı ama göğüslerim hava yastığı gibi şişti.. :) sürekli uyumak istiyorum bi de kafamı kaldıramıyorum yastıktan.. bir de ruh hali bozukluğum var herşeye ağlıyorum eşime çok yükleniyorum galiba ama geç farkediyorum böyle huysuz kaprisli bişiy oldum, geçen belgesel izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım.. siz de de var mı böyle şeyler? bi bakıyorum çok mutluyum sonra bi bakıyorum yerlerde moralim..
merhaba 7 haftalık hamileyim midem cok fena neler yapabiliriz??![]()
ay zaten bulantı 7-8. haftalarda başlıyor tam olarak. ondan öncekiler hiçbişey... evet kimisi hiç bulantı yaşamıyor.canım sen de miöğretmensin? ben de okulda açlıktan midem bulanıyor.bu arada ben internetten bulantı bilekliği satın aldım.
canım aslında artık duyulur belki. sen benden 4 gün öndesin hem de. gitmiş miydin doktora?
benim arttı bulantım. acıkınca midem bulanıyor çok, yeyince de midem yanıyor![]()
ben de öğretmenim kızlar.yarın 5. haftam bitiyor 6 oluyorum.cuma kontrolüm var.benim tedaviyle oldu,mikroenjeksiyon.
doktor bana birsürü karmaşık test yazdı. onlaar büyük labaratuarda yapılıyormuş. hepatit filan da yazmış
sağlık ocağında bütün tahliller yapılyor mu canım?
ay inş canım ya benım yenı oldu yenı bıraktım zorlanıyorum yani:)ben varım
merak etme çabuk geçiyor sigara isteği
aa çok sevindim çalışanların olmasına ya okulda sıkıntı yaşıyor musun?hayırlı olsun bu arada
slm kızlar bende geçen hafta öğrendim hamile oldugumu dünde kan testiyle kes,nleştirdim... neler hissediorsun sizler bakalım ben nedense daha alışamadım galiba doktora gdince tamam ben hamileyim diycem ...doktorda 10 gün sonra gelin demişti çarşambaya falan gitmiş olurum..hepimiz hayırlısıyla kucagımza alırız inşallah:)