Ben de cok dusunuyorum o durumu nasıl bırakıp gidecez bebisleri.4aylık dogum iznim eylule denk geliyor 1.egitim donemini dogum izniyle kapatip sonra da 1 temmuza kadar 6 ay ucretsiz izin almayı planlıyorum.sonra da eylule kadar 2ay da yaz tatili ile gecirip seneye eylulde ise baslamayı dusunuyorum.ise dondugumde 11 aylık olmus olacak ama hala kucuk olmus olacak beni dusunduruyor.annem rahatsiz bakamaz zaten,annem ve kayınvalidemle aynı sehirde de degiliz.mecbur bakıcı olacak burdaki bakicilarda eve gelmiyorlar cunku biliyorsun diyarbakir olunca cocuk potansiyeli de cok.evlerinde bakiyorlar evlerinde de bir suru cocuk zaten baskasinin evine de guvenemiyorum.arkadaslarimdan bakiciyi eve cagiranlar var onlarda kendi cocuklarıyla geliyorlar eve.hele en son eve gelen bir bakıcının ortaokula giden cocugunun baķılan bebege yaptıgını duyunca mahvoldum zaten.gunlerce etkisinden kurtulamadım.bebegin anne memesini tam almamasından suphelenilip eve anne baba kamera taktırmıs.acaba bakıcı iyi besleyemiyormu cocuk niye bu kadar huysuz sut emmemeye basladı diye ve gordükleri karsisinda sokk olmuslar.bakici mutfakta is yapmaya dalınca bakıcının ortaokula giden cocugu gunahsız minicik melegin emme reflexsini kullanıp dusunmesi bile korkunc olan seyi yapıyormus.yaziķ zavalli bebek o yuzden anne sutunu alamiyormus.ben bunu duydudugumda gunlerce dusundum dusundum durdum.nasıl bir sapıklık nasil bir zihniyet kime guvenecez dedim durdum.nasıl yapacagimizi bilmiyorum.cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca.allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
off çok fena oldum valla zaten şuan çocuklarla ilgili kötü bi projede çalışıyorum ve çocuğumu bu dünyadan nasıl koruyacağım diye çok endişeleniyorum. Neyse geleceğe umutla bakmak lazım. Ama senin öbür sene okul dönemine kadar 1 yaşına geliyo ya çok sağlam bi tanıdık bulacaksın yada kendine çok yakın bi kreşe verceksin sanırım. Benim annem de hastanede bi gün çalışıyo bi gün çalışmıyo. O çalıştığı günler de annaneme bırakcam ama kendisi 67 yaşında bi çılgın :) çocuğu mu annaneme annanemi mi çocuğa emanet edicez nasıl olacak bilmiyorum :)