mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Ben de cok dusunuyorum o durumu nasıl bırakıp gidecez bebisleri.4aylık dogum iznim eylule denk geliyor 1.egitim donemini dogum izniyle kapatip sonra da 1 temmuza kadar 6 ay ucretsiz izin almayı planlıyorum.sonra da eylule kadar 2ay da yaz tatili ile gecirip seneye eylulde ise baslamayı dusunuyorum.ise dondugumde 11 aylık olmus olacak ama hala kucuk olmus olacak beni dusunduruyor.annem rahatsiz bakamaz zaten,annem ve kayınvalidemle aynı sehirde de degiliz.mecbur bakıcı olacak burdaki bakicilarda eve gelmiyorlar cunku biliyorsun diyarbakir olunca cocuk potansiyeli de cok.evlerinde bakiyorlar evlerinde de bir suru cocuk zaten baskasinin evine de guvenemiyorum.arkadaslarimdan bakiciyi eve cagiranlar var onlarda kendi cocuklarıyla geliyorlar eve.hele en son eve gelen bir bakıcının ortaokula giden cocugunun baķılan bebege yaptıgını duyunca mahvoldum zaten.gunlerce etkisinden kurtulamadım.bebegin anne memesini tam almamasından suphelenilip eve anne baba kamera taktırmıs.acaba bakıcı iyi besleyemiyormu cocuk niye bu kadar huysuz sut emmemeye basladı diye ve gordükleri karsisinda sokk olmuslar.bakici mutfakta is yapmaya dalınca bakıcının ortaokula giden cocugu gunahsız minicik melegin emme reflexsini kullanıp dusunmesi bile korkunc olan seyi yapıyormus.yaziķ zavalli bebek o yuzden anne sutunu alamiyormus.ben bunu duydudugumda gunlerce dusundum dusundum durdum.nasıl bir sapıklık nasil bir zihniyet kime guvenecez dedim durdum.nasıl yapacagimizi bilmiyorum.cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca.allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.

off çok fena oldum valla zaten şuan çocuklarla ilgili kötü bi projede çalışıyorum ve çocuğumu bu dünyadan nasıl koruyacağım diye çok endişeleniyorum. Neyse geleceğe umutla bakmak lazım. Ama senin öbür sene okul dönemine kadar 1 yaşına geliyo ya çok sağlam bi tanıdık bulacaksın yada kendine çok yakın bi kreşe verceksin sanırım. Benim annem de hastanede bi gün çalışıyo bi gün çalışmıyo. O çalıştığı günler de annaneme bırakcam ama kendisi 67 yaşında bi çılgın :) çocuğu mu annaneme annanemi mi çocuğa emanet edicez nasıl olacak bilmiyorum :)

oyy masallah canım :nazar: aynen boyu bana da sölemediler bkıcam ultrason kagıdına bnm bebegım benı cok sakınlestırdı umursamaz bi tip oldum :1: p.tesi bende görücem insallah naz'ımı :))

Allah kavuştursun naz'lı kızına :1: ne güzel valla herşeye üzülmek yerine keşke bende umursamaz olsaydım, canım senin uyku düzenin nasıl, beni bıraksan 24 saat uyurum herhalde :9: bak bakalım senin minik prensesin boyu kaç cm çıkıcak :16:

off çok fena oldum valla zaten şuan çocuklarla ilgili kötü bi projede çalışıyorum ve çocuğumu bu dünyadan nasıl koruyacağım diye çok endişeleniyorum. Neyse geleceğe umutla bakmak lazım. Ama senin öbür sene okul dönemine kadar 1 yaşına geliyo ya çok sağlam bi tanıdık bulacaksın yada kendine çok yakın bi kreşe verceksin sanırım. Benim annem de hastanede bi gün çalışıyo bi gün çalışmıyo. O çalıştığı günler de annaneme bırakcam ama kendisi 67 yaşında bi çılgın :) çocuğu mu annaneme annanemi mi çocuğa emanet edicez nasıl olacak bilmiyorum :)

Bana da cocugunu bakiciya birakan cok yakin bir arkadasim anlatmisti cok dikkatli ol secici ol kimseye guven olmuyor diye ben de anlatimki hepimiz dikkatli olalim dedim.1 yasindan en azindan 3.5yadina kadar getirebilsem sonra kendi yanıma alırim sinifta gozumun onunde olur.kreside cok dusundum hatta gonderen arkadaslar var ama kreslerde de neler oldugunu ne hileler dondugunu cok iyi hiliyorum zamaninda ozel kreste cok calistim,tamamen kar odaklı ama bakan ogretmenin vicdanına kalmıs.en kotu ihtimal kameralı bir kresi dusunecem,gerci yapacak olduktan sonra kameranın gorus alanının disina alıp uyumayan cocukları hirpalayanlari da gordum.offff ya isin icinde olmus olmakta cok zor biliyormusun.bu tarz seyleri bilmeden gonderenler daha rahat gonderiyordur eminim.bu arada ozel kresteki ogretmen ve yoneticiler benim gibi kreslerde neler dondugunu bilenleri pek sevmezler,artik bi sekilde bizimle anlasmaya bakacaklardir umarim:)))))

Seninki tam super anneannelerdenmis :)))yuvarlanip giderler senin bebisle artik.ama eskilerin tecrubesi de iyi olur senin icin.allah evinizde mutlu mutlu oturmayi nasip etsin.bizde batıya gidince almayi dusunuyoruz kısmetse.

Allah kavuştursun naz'lı kızına :1: ne güzel valla herşeye üzülmek yerine keşke bende umursamaz olsaydım, canım senin uyku düzenin nasıl, beni bıraksan 24 saat uyurum herhalde :9: bak bakalım senin minik prensesin boyu kaç cm çıkıcak :16:

ya canım benmkinde fl diye bişe yok bi oncekine baktım onda da yok bnm basından beri bi uykusuzluk vardı hatta ilk hamile oldugumda her sabah 6,30 da kalkıodum bazen aclıktan uyuyamıyordum sabah 5 de kalkıp kahvaltı hazırladıgımı bilirim yani bi hafta oncesine kadar bişe yoktu ama 1 haftadır oglen bu saatlerde uyku bastırıo dayanamıorum uyuyorum bazen 1 saat fln geceleri 1-2 yatıorum sabah 9-10 kalkıorum öyle kız cocugu uyku yapar derler ama ben hamile kalmadan once daha cok uyurdum :)

Ben hamile oldugmu doktora gidince ögrendim ama yinede soka yirdim bian eczaneden 3 tane gebelik testi alip yaptm hepsi 1 dk ya kalmaz cifter cifter seritlendiler :-) aksam esim ewe gelince ozellikle banyoya koydum ki elini yuzunu yikarken gorsun diye :-) gordu bian bi kitlendi sasirdi sonra baba oluyorum diye bi ciglik atti aslinda bunlr her erkekte olan seyler asil mevzuya geliyim 3tane gebelik testi gorunce askim 3 tanemi olucak yoksa dedi isin komik tarafida oydu zaten suan daha hanimefendi dogmadan pabucum dama atildi gozlerini benden alamayan esim simdi sadece karnima bakiyo seviyo hatta muhabbet bile ediyo kulagni ioyup iceriyi dinliyo kelebegim babaya bi isaret yolla bakim diyo :-) kisacasi kiskaniyorum yaa :-) artik dogum zamanimizda yaklasti sancilarimiz basladi denizim yani babasinin kelebegi yolda hayrlsyla dogucak insallah bnm prensesim :-) ama dogdugu zaman o icerde kipirdasmasinu ufak ufak pit pit hickirmasini cok ozliycez babasyla ama askimla yani esimle cok guzel bi hamilelik gecirdim ilk bebisimiz bide yasimizda baya genc ben 19 um esimde 22 gen anne ve genc babayiz tipki sizler gibi :-) ama esimi cok ozledim kizim dogsada artik hi yanina ugrasam 9 aydir kardesiz zaten ama esim ole olmk istedi bebisimize bisey falan olur diye ama ben kardeslikten baya baya sıkıldim artik :-) gerci dogdugundada aramizda falan yatck ama olsun yaa yerim ben minik kuşumu <3:-)

Ben hamile oldugmu doktora gidince ögrendim ama yinede soka yirdim bian eczaneden 3 tane gebelik testi alip yaptm hepsi 1 dk ya kalmaz cifter cifter seritlendiler :-) aksam esim ewe gelince ozellikle banyoya koydum ki elini yuzunu yikarken gorsun diye :-) gordu bian bi kitlendi sasirdi sonra baba oluyorum diye bi ciglik atti aslinda bunlr her erkekte olan seyler asil mevzuya geliyim 3tane gebelik testi gorunce askim 3 tanemi olucak yoksa dedi isin komik tarafida oydu zaten suan daha hanimefendi dogmadan pabucum dama atildi gozlerini benden alamayan esim simdi sadece karnima bakiyo seviyo hatta muhabbet bile ediyo kulagni ioyup iceriyi dinliyo kelebegim babaya bi isaret yolla bakim diyo :-) kisacasi kiskaniyorum yaa :-) artik dogum zamanimizda yaklasti sancilarimiz basladi denizim yani babasinin kelebegi yolda hayrlsyla dogucak insallah bnm prensesim :-) ama dogdugu zaman o icerde kipirdasmasinu ufak ufak pit pit hickirmasini cok ozliycez babasyla ama askimla yani esimle cok guzel bi hamilelik gecirdim ilk bebisimiz bide yasimizda baya genc ben 19 um esimde 22 gen anne ve genc babayiz tipki sizler gibi :-) ama esimi cok ozledim kizim dogsada artik hi yanina ugrasam 9 aydir kardesiz zaten ama esim ole olmk istedi bebisimize bisey falan olur diye ama ben kardeslikten baya baya sıkıldim artik :-) gerci dogdugundada aramizda falan yatck ama olsun yaa yerim ben minik kuşumu <3:-)

Hayırlı ugurlu olsun bebisin,senin yazdıgını ilk defa goruyorum yeni mi geldin yoksa ben mi takip edemedim?genc anne baba olmakta cok guzel bisr iyi degerlendir bu durumu.cok guzelmis 3tanemi olacak olayı cok guldum :))))erkekler kendilerini ne kadar aslan sansalar da cok saf oluyorlar bazen.benimki de ilk ogrendiginde dr.a gidene kadar tam inanamamistı.hatta psikolojik gebelk olmasın,bos gebelik olmasın,yalancı gebelik olmasın deyip durdugunda ben kendimi tutamayip dr.a falan aldiris etmeden baslicammm simdi psikolojine de haaaa betaya baksana sen beta ya demistim...oda aynen cvp su beta ney ya bide beta mı varmıs duymamistim diyor. Anlicagın onu baska bir gebelik turu sandı.erkeklerin bazı halleri tam bir komedi :))))

Hayırlı ugurlu olsun bebisin,senin yazdıgını ilk defa goruyorum yeni mi geldin yoksa ben mi takip edemedim?genc anne baba olmakta cok guzel bisr iyi degerlendir bu durumu.cok guzelmis 3tanemi olacak olayı cok guldum :))))erkekler kendilerini ne kadar aslan sansalar da cok saf oluyorlar bazen.benimki de ilk ogrendiginde dr.a gidene kadar tam inanamamistı.hatta psikolojik gebelk olmasın,bos gebelik olmasın,yalancı gebelik olmasın deyip durdugunda ben kendimi tutamayip dr.a falan aldiris etmeden baslicammm simdi psikolojine de haaaa betaya baksana sen beta ya demistim...oda aynen cvp su beta ney ya bide beta mı varmıs duymamistim diyor. Anlicagın onu baska bir gebelik turu sandı.erkeklerin bazı halleri tam bir komedi :))))

Ben bu knuyu daha yeni gördüm ve takip etmeye basladım yeniyim yani,buralarda :-) ewet ya erkekler bazen cok saflaşıyolar :-) benim esim ilk duydugunda biraz şapşikleşti ama sonra doktora gttmzde bebeiisi gorunce doktorun boynuna atladi o atladi ben utandm ya sanki cocuk olmuyomus gibi ewe geldgmzde askım ne o öyle görmemisler gibi adamın boynuna atladın dedim askim 10. Cocugum degil daha 1. Dedi o zaman bende mecburen sustum ama daha rinci dogmadan askım 3 tane daha yapalim ololurmu diyo :-) smdi icerde tabi aglmyo ben ne zaman yersem o zaman yiyo altni kirletmyo dogsunda ben görcem askim neden bukadar cok aglyoo dye gelip bana sorucak ben esimi biliyorum :-) ama cocuklari cok sewiyo ona kalsa evlendigmiz gece yapcktkta ben naaptm ne ettm 1-2 ay bekletmeyi basardim :-) kiz istiyoduk denedik hemen tuttu yakinda aramiza geliyo prensesim :-) dun gece uyuyamadim ama cok kasilmalrm oldu esimde uyuyamadi bzm kiz geliyo galba artik , ewimde bi bebisim vardi yirmiiki yasinda bitane tosuncugum vardi bide kucuk kizim geliyo artk isim braz zorlasicak galiba :-) ama biran önce dogsada aramizda yatsa gece odamiz mis gibi bebek koksa arik dayanamiyorum gel kuzum gel diyorum :-) Eda + Oğuzhan = Denizim yani küçük kelebeğim:-)

canım hayırlı olsun yeni işiniz. İnsanın sevdiği yerde yaşaması çok önemli. Ama ben anlamadım şimdi sen doğumda nerdesin :) can sıktığın mevzularda ben de canımı sıkmamak istiyorum ama bu baya zor malesef
sağol canım ben doğuma allah nasip ederse manisadayım canım ankarada istemiyorum ev yok bişey yok annelerin yanında ne kadar rahat olunabilir dimi amaaa:8:
Esinin isine cok sevindim canim ama alısmistik birbirimize gidip geliyorduk onun icin uzuldum.hakkinizda ne hayirliysa o olsun bitanem.diyarbakira gelmicenmi artik peki son bir kere gorusurduk.seninle tanistigima cok mutlu oldum.benim kizkardesin tayini de ankaraya geldi ne de olsa artik gorusuruz orda dogumdan sonra..
canım inan bende seni tanıdığıma çok memnun oldum evi taşımaya gelicem kardeşimle nasip olursa eylülde o zaman görüşürüz canım

geçmiş olsun.hadi hayırlısı olsun canım.bebiş manisalı olucak yani :)
takma kafana nasıl olsa uzak olucak sana :)
sağol canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaaa..
canım esinin işini halletmenize cok sevindim Allah gönlüne göre vermiş hayırlı olsun yeni sehir yeni ev yeni hayat bebeginizle süper :))) diger olumsuzlukları salla gitsin ne de olsa uzakta olucaksın ;)
diyarbakır düşünürken manisa hayat sürprizlerle dolu diye boşa demiyorlar hayırlısı olsun bakalımmm :9:
kızın kısmetiyle geliyor hakkınızda hayırlısı böyleymiş canımm kayınvaliden ankarada olmanızı istediği için mi sorun çıkardı ki.... ama senin istediğin olmuş çok sevindim sen canını sıkma istersen anlatırsın bi ara....
bi son durumlara bakayım uzun uzun yazarım anlatırım yorumlarınızı alırım canım ;)))
ayyy ne tatlı benim kızımı da pazatesi kontrolde 479gr., 27 cm. olarak söyledi doktor.

bizim doktor emekli oluyormuş,şimdi aynı hastaneden başka bir doktor beğeneceğiz,özel hastaneye gidiyoruz ama işte talihsizlik.alışmıştık,tecrübeli bir doktordu,üzüldük ama işte hayırlısı ne diyelim?

bir de kızımın eşinin aşağıda olmasına da biraz takıldık,ama hemşire şöyle dedi:"demek ki çok aşağıda değil,yoksa kanama yapardı." sizin plasenta (eş) yukarıda mıymış?aman yukarıda olsun da.gerçi zamanla yukarı çıkabilirmiş.

duygu Turgutlu harika bir yer,bence çok şanslısın.ben çok beğenirim Turgutluyu.ama yazları sıcak olur malum ege bölgesi.sen ne zaman taşınacaksın turgutluya.
canım 2. kez güzel bi yer olduğunu senden duydum içim biraz rahatladı diyarbakır gibi hiç bi yer sıcak olamaz ;))) hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaaaa..

süpermiş canım hele şu kardeş olayına çok güldüm o kadarda kardeş kalmasaydınız gözün aydın senin az kalmış hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimmm

kızlar bugün gördüğüm rüyayı söyleyimde yorumlayanınız varsa yorumlayın sabahın hayrına yazıyorum rüyamda birisi bana kureyş suresini oku diyor sonra da diyor ki kolay doğum yapmak istiyorsun meryem suresini oku diyor tabi ben kalkınca şoklardayım hayrolsun diye kureyşi okudum meryem suresininde netten okudum bulamadım kitaplarda çıktısını alıcam sürekli okumayı düşünüyorum hayırolsun inşaallahh..

bugün gittik doktorumuz çok şükür bebiş iyiydi bize el salladı :) insan sabirsızlanıyor ama çoğu gitti dimi 16 17 haftamız kaldı :)
göbeğimdeki ağrı önceden sezeryan olduğum için yapışıklık olabilirmiş karnım büyüdükçe ağrı olurmuş.ama 1 2 gündür daha iyi.demekki kendimi yormıycam fazla.yediklerime de dikkat edicem yağlı salçalı tuzlu kızartma ve hazır yeme dedi yine eğer reflü olursa ara ilaç öneririm dedi var ama şimdilik idare ediyorum.birde o hiç sevmediğim magnezyumu verdi.Allahım hepimize sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib etsin.ve isteyen herkeze bu güzel duyguyu tattırsın.

ay ne güzel hamileliğin son ayında biri yazıyo bizde o günlere gelelim inşallah.bebişin sağlıkla mutlulukla gelsin annesi.şimdiden güle güle büyüt diyelim :)

celin yazını okudum neler var ya Allah hepimizin yavrusunu korusun.çok kötü oldum valla onu yapan çocuğada annesinede bir sürü şey yazasım var.nasıl bir anneymiş o ya bebek ona emanet gözünün önünden ayırmaması lazım ki bide koca çocukla başbaşa bırakıyor.işte cahil olduğu için aklına gelmiyor olumsuz şeyler.herkezin bilinçlenmesi gerekiyor bu zamanda kimseye güven olmaz sen dediğin gibi anneni al yanına Allah iyilerle karşılaştırsın.kamerada koymak şart gerçekten.

celin yazını okudum neler var ya Allah hepimizin yavrusunu korusun.çok kötü oldum valla onu yapan çocuğada annesinede bir sürü şey yazasım var.nasıl bir anneymiş o ya bebek ona emanet gözünün önünden ayırmaması lazım ki bide koca çocukla başbaşa bırakıyor.işte cahil olduğu için aklına gelmiyor olumsuz şeyler.herkezin bilinçlenmesi gerekiyor bu zamanda kimseye güven olmaz sen dediğin gibi anneni al yanına Allah iyilerle karşılaştırsın.kamerada koymak şart gerçekten.

Burdaki eve gelen bakicilar iste cok fazla cahil ondanda guvenemiyorum.temizlikciler cok guzel temizlik yaparlar ölumune ama bakim ve egitimde sıfırlar.eve de kolay kolay gelmiyorlar arkadasim yarim gune 500tl teklif etti kocam gondermiyor deyip gelmediler.sorumluluk bilinci yok.anasinifinda bana da 20 cocuk emanet ediliyor birine bise olacak diye ödum kopuyor.sınıftan cıkmıyorum bile tenefus yok olsa da cikamam arkami donsem anında birbirine girerler cocuklar.bir kere midem bulandıgı icin lavaboya gittim ki sınıfın yanında zaten bir ciglik cigliga aglama sesi geliyor cocuklarin birinden.parmagı kapıya sıkısmıs cocuk acıdan zıplıyor bildigin.bendeki hamilelik duygusallıgı da oldugundan o aglıyor ben aglıyorum.pansumanı yaptık annesine haber verim en azından birkac gun dikkatli olsunlar bilgileri olsun diye aradım.ben geveliyorum tabii kendimi de suclu gibi hissetigimden eaa iste cocugun parmagi biraz kotu oldu falan diyorum.anneden gelen cevap aynen şu: bise olmaz hoca yaramazlık yapmıştır eeee senin bebek napıyor.şşok oldum. cocuklarına bu kadar deger veriyorlar iste demekten kendimi alamadım. Diyecegim o ki kendi cocuklarını bile dusunmeyen deger vermeyen insanlar benim cocugumu nasıl düsünürler ki? gercekten kimlere emanet edecez bu icimizde binbir umutla besledigimiz melekleri.allah iyi insanlari karsimiza cıkarsın.

ya canım benmkinde fl diye bişe yok bi oncekine baktım onda da yok bnm basından beri bi uykusuzluk vardı hatta ilk hamile oldugumda her sabah 6,30 da kalkıodum bazen aclıktan uyuyamıyordum sabah 5 de kalkıp kahvaltı hazırladıgımı bilirim yani bi hafta oncesine kadar bişe yoktu ama 1 haftadır oglen bu saatlerde uyku bastırıo dayanamıorum uyuyorum bazen 1 saat fln geceleri 1-2 yatıorum sabah 9-10 kalkıorum öyle kız cocugu uyku yapar derler ama ben hamile kalmadan once daha cok uyurdum :)

ana ekran çıktısı vermişti doktor bana orda yazıyodu ama vermediği de oluyo doğrudur canım. ben eskiden çıt sesine uyanırdım, şimdi çok derinleşti uykum, umarım bebek olunca değişir yoksa yandı benim kız:1: ilk dönemlerde bende de olmuştu uykusuzluk sonra tersine döndü işte :44: bende hala çok iştah yok, yanlız kahvaltı etmekten nefret ediyorum, eşimde erken çıktığı için birlikte edemiyoruz kahvaltıyı, bu saat oldu hala kalkıp kahvaltı hazırlıycam yazık benim prensese ya :31:

bugün gittik doktorumuz çok şükür bebiş iyiydi bize el salladı :) insan sabirsızlanıyor ama çoğu gitti dimi 16 17 haftamız kaldı :)
göbeğimdeki ağrı önceden sezeryan olduğum için yapışıklık olabilirmiş karnım büyüdükçe ağrı olurmuş.ama 1 2 gündür daha iyi.demekki kendimi yormıycam fazla.yediklerime de dikkat edicem yağlı salçalı tuzlu kızartma ve hazır yeme dedi yine eğer reflü olursa ara ilaç öneririm dedi var ama şimdilik idare ediyorum.birde o hiç sevmediğim magnezyumu verdi.Allahım hepimize sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib etsin.ve isteyen herkeze bu güzel duyguyu tattırsın.

gecmiş olsun canım.reflüyü evet yağlı,salçalı,baharatlı ve hazır gıdalar tetikliyor.ben de de bır ara oluyordu acı yedıgımde gavisgon dıye bır surup var gebelerin de kullanabıleceği onu içtiğimde rahatlıyordum.annnaaaaaamm ben hiç hafta hesap etmedimmm suan 25. haftadayım benım 13 haftam kaldı o zaman :52::52:dr. gebelik sekeri cıkınca sezeryan kesınlestı 38de alacam demişti en sonn:55:ayyyy heyecanlandım şimdiiii:49:

ana ekran çıktısı vermişti doktor bana orda yazıyodu ama vermediği de oluyo doğrudur canım. ben eskiden çıt sesine uyanırdım, şimdi çok derinleşti uykum, umarım bebek olunca değişir yoksa yandı benim kız:1: ilk dönemlerde bende de olmuştu uykusuzluk sonra tersine döndü işte :44: bende hala çok iştah yok, yanlız kahvaltı etmekten nefret ediyorum, eşimde erken çıktığı için birlikte edemiyoruz kahvaltıyı, bu saat oldu hala kalkıp kahvaltı hazırlıycam yazık benim prensese ya :31:

Bende cok korkuyorum ya benm uykumda cok derin ya gece agladiginda ilk baslarda duyamazsam zaten kucuck bsey oluck nekdr sesi cikarki onun ya ac kalirsa ya bsry olursa dusunurken dha icime korku dusuyo :-) aman olsn kapi gbi babasi var demek isterdim ki babamz bitanemz ztn kapi gibide oniunda uykusu cok agr gece evde uyurken ciglik atsan duymaz o drrece :-) benimde minik balböceğim tatli su portakalim yanar bu gidisle :-) dogumada cok az kaldi allahm yardim eder hayrlsyla bununda ustesnden geliriz. Ama bn braz tazeyim bebekbknusda daha ilk bebeisim yasimda kucuk daha 19 ama annem kaynanam falan yardim eder :-)

Ben de cok dusunuyorum o durumu nasıl bırakıp gidecez bebisleri.4aylık dogum iznim eylule denk geliyor 1.egitim donemini dogum izniyle kapatip sonra da 1 temmuza kadar 6 ay ucretsiz izin almayı planlıyorum.sonra da eylule kadar 2ay da yaz tatili ile gecirip seneye eylulde ise baslamayı dusunuyorum.ise dondugumde 11 aylık olmus olacak ama hala kucuk olmus olacak beni dusunduruyor.annem rahatsiz bakamaz zaten,annem ve kayınvalidemle aynı sehirde de degiliz.mecbur bakıcı olacak burdaki bakicilarda eve gelmiyorlar cunku biliyorsun diyarbakir olunca cocuk potansiyeli de cok.evlerinde bakiyorlar evlerinde de bir suru cocuk zaten baskasinin evine de guvenemiyorum.arkadaslarimdan bakiciyi eve cagiranlar var onlarda kendi cocuklarıyla geliyorlar eve.hele en son eve gelen bir bakıcının ortaokula giden cocugunun ba&#311;ılan bebege yaptıgını duyunca mahvoldum zaten.gunlerce etkisinden kurtulamadım.bebegin anne memesini tam almamasından suphelenilip eve anne baba kamera taktırmıs.acaba bakıcı iyi besleyemiyormu cocuk niye bu kadar huysuz sut emmemeye basladı diye ve gordükleri karsisinda sokk olmuslar.bakici mutfakta is yapmaya dalınca bakıcının ortaokula giden cocugu gunahsız minicik melegin emme reflexsini kullanıp dusunmesi bile korkunc olan seyi yapıyormus.yazi&#311; zavalli bebek o yuzden anne sutunu alamiyormus.ben bunu duydudugumda gunlerce dusundum dusundum durdum.nasıl bir sapıklık nasil bir zihniyet kime guvenecez dedim durdum.nasıl yapacagimizi bilmiyorum.cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca.allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.

Aman allahım bu nasıl bir rezalet.Yemin ediyorum bacaklarım uyuştu okuyunca,tüm vücudum kasıldı ya.Bu olay arkadaşının çocuğunun başına mı gelmiş? Allahım nasıl bir dünya da yaşıyoruz.
Bu arada sitede öyle gezerken tesadüf rastladım topiğinize.Ben de martta hamile olduğumu öğrendim ve 18 Kasım sularında anne olacağım inşallah.
2013 Kasım anneleri topiğini takip ediyordum,sizleri de bulmam iyi oldu :)

gecmiş olsun canım.reflüyü evet yağlı,salçalı,baharatlı ve hazır gıdalar tetikliyor.ben de de bır ara oluyordu acı yedıgımde gavisgon dıye bır surup var gebelerin de kullanabıleceği onu içtiğimde rahatlıyordum.annnaaaaaamm ben hiç hafta hesap etmedimmm suan 25. haftadayım benım 13 haftam kaldı o zaman :52::52:dr. gebelik sekeri cıkınca sezeryan kesınlestı 38de alacam demişti en sonn:55:ayyyy heyecanlandım şimdiiii:49:

Cok rahat bi gebelik gecirdim ben ki halen daha geciriyorum ama az kaldgi icin bitti sayiyorum artik :-) prensesimde bes agustosa kadar dogdu dogdu dogmadi doktor amcamiz sezeryanla alick normalde normal dogum olmasini beklerim ama doktorum ayin 6 snda izine cikiyo bi hafta yoj benim bocegimde bayramda falan glmye kalkar ki dojtor amcamz nirmal olursa bayramda kesin geli dedi ben hamileligmin basindan beri ergün beye gidiyorum herseyimi biliyo o yuzden ondan baskasiyla dogum yapamam :-) nasipse 11 gun sonra sezeryanla yada tarihi hilinmeyen bi zamanda pat dye normal yollarla annesinin jucagna gelicek kelebegim :-)

canım inan bende seni tanıdığıma çok memnun oldum evi taşımaya gelicem kardeşimle nasip olursa eylülde o zaman görüşürüz canım

ooo ıyımıs sevındım gelecegıne gorusuruz o zaman.mınık esılamıza ciciler hazırladım ben gelince veririm:21: yoksa kargoyla gondermeyi düşünüyordum.gelince görüşürüz :46:

Back
X