mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Ayy inanki cok sevindim yasayan biri olarak diyorumki sukredilebilecek bir durumdasin.eger her kimde cikmamissa gercekten haline binlerce sukretmesi lazim allah daha kotusunu vermesin ama gercekten cok zormus.allah omur boyu insilune bagimli olanlarin yardimcisi olsun.hayatinin odaginda resmen sunlar var acaba sunu yesem yukseltirmi,bebege zarar gelirmi,az yesen bebek acaba vitamini yeterli alamadi mi.yine az yesen el ayak titremesi hadi baylirsam,yanimda kimse olmazsa korkusu.en ufak biseyi ekstra agzina atacakken herkes ya bundan bise olmaz derken olsun yinede ben olcum ona gore yerim deyip cihazla arkadas olmak.canim sıkıldı ama insallah bise olmamistir endisesi.tum bunlari yasamk gercekten gunluk hayatini etkiliyor.bu arada bol su icmenin faydasini mutlaka gormusun demekii,temiz cikmis.hadi bu da gecti devami sorunsuz dogumlara insallah.

amin cnm insallah bilmezmıyım bnm kuzenim insuline baglı seker hastası bazen 500 oluyor hastaneye yatırıolar hemen cok zayıfladı v.s. hersey ona baglantılı sende su yonden bak okdar dıkkat edıyosun bebek gayet saglıklı olucak kiloda almadın bnm gorumcem 250-300 ssekeri 8.ayında suan herseyi yiyor valla hiç dikkat etmiyo kilosuda var pek umrunda deil anlıcagın ama sen bilincli annesin cnm hersey cok guzel oılucak eminim zaten az kaldı sabır :)

duygu bayıldım bebısnın cıcılerıne gule gule gıysın ınsallah bende resimlerini cektim ama eve dondugumden beri bi türlü evde oturamadım oyuzden yukleyemedım ınsallah p.tesi yüklerim :))
teşekkürler canım pazartesi kayınvalidemde olurum ben gelince bakarım artıkkkkkkk. senin kuzunda güle güle kullansın bende geldiğimde bugün aldıklarımın fotosunu çeker yüklerim canım

amin cnm insallah bilmezmıyım bnm kuzenim insuline baglı seker hastası bazen 500 oluyor hastaneye yatırıolar hemen cok zayıfladı v.s. hersey ona baglantılı sende su yonden bak okdar dıkkat edıyosun bebek gayet saglıklı olucak kiloda almadın bnm gorumcem 250-300 ssekeri 8.ayında suan herseyi yiyor valla hiç dikkat etmiyo kilosuda var pek umrunda deil anlıcagın ama sen bilincli annesin cnm hersey cok guzel oılucak eminim zaten az kaldı sabır :)
Valla bazen insanlar kendileri yapiyorlar bazi seyleri ne kendilerini dusunuyorlar ne bebeklerini.benim annem 25 yildir seker hastasi sekerin vurmadigi yer kalmadı bakima muhtac hale geldi,benim odum kopuyor.daha hamile kalmadan yilda 1 kere yukleme yapiliyordu normal cikiyordu.ben gunlerce bosami agladim ben onun gibi olmaktan korktugum icin,annemin gozumun onunde yiprandigi icin.300lerde seker geziyor ve bu insanlar hala dikkat etmiyor yazik gunah degilmi o yavrunun ne sucu var senin sekerinden beslenip risk tasiyacak omur boyu yada ilerde seker hastasi olacak ne hakki var bunu yapmaya bebegine.krewte ogrencinin birinde dogustan vardi rahatsilik ikindi kahvaltilarinda verilen hamurly sekerli hic biseyi yiyemezdi.annesi evden gonderirdi,diger cocuklara bakardi sadece.siniftaki iyi yaptigi bir seyden dolayi asla ona seker verip odullendiremezdik ne kadar zor bir durum dimi.sekeri yukselse annesi ne yedirdiniz deyip tepemize binerdi.caktirmadan arkadasinin tabagindaki kurabiyeyi agzina atarmis cocuk akli iste.benimde canim neler istiyor bir bilsen ama sirf ona bise olmasin diye bir yudum alamiyorum.hafif sekerli bise yiyecegim zaman bile olcup eger dusukse ona gore yiyorum yuksekse dahada yukselip bebege zarar gelmesin diye.ben bazen seviniyorum her serde varmis bir hayir diye diyet sayesinde hamileligi cok az bir kiloyla kapattim diyorum.

iyi aksamlarr kizlar nasilsinizzz ben cok mutluyum cok yakin bi arkadasimin hamile oldugunu ogrendim dun :)) tedavi goruyordu ayin 15inde belli olacakti bilerek aramadim bilirim cunku yine olmadi demenin zor oldugunu dun kendisi aradi sana bi haberim var dedigi anda basladim aglamaya :)) cok sukur asilamalari tutmamisti ilk tup bebek denemelerinde oldu cok sukur ins sorunsuz ilerler onunki de hepimizinki de Allah butun isteyenlere en basta Asracim.sana nasip etsin en kisa zamanda :) Duygucum kizinin cicileri cokkk guzel annenin ellerine saglik ne hamaratmis :)) gule gule saglikli gunlerde giysin kizcen :) ben de koymak istyrm foto da bilgisayar buldugum zaman koyabilirim ancak

140 sınır diye biliyorum cnm 10 birim zaten.sorun yoktur bence dikkat et diyebilir.

teşekkür ederim canım cevabın için,inşallah yüksek değildir...bu arada canım bişi soracaktım sana:neden park beşik tercih ettin,diğer mobilyalardan almadın? ben de eylül de alışverişe başlamayı düşünüyorum....

teşekkür ederim canım cevabın için,inşallah yüksek değildir...bu arada canım bişi soracaktım sana:neden park beşik tercih ettin,diğer mobilyalardan almadın? ben de eylül de alışverişe başlamayı düşünüyorum....

Canim benim ben oda yapamadim cunku tayinciyiz.kiraci oldugumuz icin tasinmada sorun oluyordu.pratik hafif diye aldim.mobilyalari cok cok begeniyorum ama dedigim gibi yerinden sık sık sokulmuyor tasinmaya gelmiyor diye alamadim insallah batiya gittigimizde ev alirsak oda duzecem.eger kendi evin varsa mobilya al derim.

yaa cnm ben gittim ebebekte daha ucuz aynı seyler var gittigidiyorda da satılıyor bikac seyin fiyatını sordum ozellikle geldim evde netten baktım nette daga ucuz ama yınede gıt bak aklın kalmasın canım ıdrarda tekrar test yaptım bu sefer kan cıkmadı hersey ıyı cok sukur hemogram fln baktılar..baktır canım ben cok korkuyodum o kadar kılo alınca demekki kiloyla alakalı deılmıs bence sorun cıkmaz sendede insallah

o zamn hiç oralara gidipte yormayayım kendimi canım saol :)aman sevindim senin adına, çok şükür bişey çıkmasın da. kiloyla alakası yok bence de. bakalım yarın nasıl çıkıcak sonuçlar,yarın doktora gidicem ama ordan da yazlığa geçicez, inşAllah haber verebilirim size de. bakalım benim prenses neler yapıyo. umarım güzel bi poz verir, çooook özledim çünkü :)) :16: dönünce kızımızın odasını boyayıp hazırlamaya başlıycaz inşAllah. sende nasıl hazırlık durumu cnm?

Valla bazen insanlar kendileri yapiyorlar bazi seyleri ne kendilerini dusunuyorlar ne bebeklerini.benim annem 25 yildir seker hastasi sekerin vurmadigi yer kalmadı bakima muhtac hale geldi,benim odum kopuyor.daha hamile kalmadan yilda 1 kere yukleme yapiliyordu normal cikiyordu.ben gunlerce bosami agladim ben onun gibi olmaktan korktugum icin,annemin gozumun onunde yiprandigi icin.300lerde seker geziyor ve bu insanlar hala dikkat etmiyor yazik gunah degilmi o yavrunun ne sucu var senin sekerinden beslenip risk tasiyacak omur boyu yada ilerde seker hastasi olacak ne hakki var bunu yapmaya bebegine.krewte ogrencinin birinde dogustan vardi rahatsilik ikindi kahvaltilarinda verilen hamurly sekerli hic biseyi yiyemezdi.annesi evden gonderirdi,diger cocuklara bakardi sadece.siniftaki iyi yaptigi bir seyden dolayi asla ona seker verip odullendiremezdik ne kadar zor bir durum dimi.sekeri yukselse annesi ne yedirdiniz deyip tepemize binerdi.caktirmadan arkadasinin tabagindaki kurabiyeyi agzina atarmis cocuk akli iste.benimde canim neler istiyor bir bilsen ama sirf ona bise olmasin diye bir yudum alamiyorum.hafif sekerli bise yiyecegim zaman bile olcup eger dusukse ona gore yiyorum yuksekse dahada yukselip bebege zarar gelmesin diye.ben bazen seviniyorum her serde varmis bir hayir diye diyet sayesinde hamileligi cok az bir kiloyla kapattim diyorum.

haklısn canım bnm ananemde de seknı yastayer vardı ondan da vefat etti zararlarını cok iyi blirim bizdede irsi anlıcagın bende surekli baktırırm aynı yastayız kuzenimle ondada cıkınca iice kontrollu olduk anlıcagın valla bende anlamıyorum insanlar duyarsız umursamaz enteresan millet :) sigara içer birsey diince de amaan ilkinde de içtim der dusun artık :) valla bizim ödümüz patlıyor birsey olucak diye dedigim gibi sen bilinçli annesin bosuna dememişler herkes dogurur ama herkes anne olamaz diye

o zamn hiç oralara gidipte yormayayım kendimi canım saol :)aman sevindim senin adına, çok şükür bişey çıkmasın da. kiloyla alakası yok bence de. bakalım yarın nasıl çıkıcak sonuçlar,yarın doktora gidicem ama ordan da yazlığa geçicez, inşAllah haber verebilirim size de. bakalım benim prenses neler yapıyo. umarım güzel bi poz verir, çooook özledim çünkü :)) :16: dönünce kızımızın odasını boyayıp hazırlamaya başlıycaz inşAllah. sende nasıl hazırlık durumu cnm?

hayırlısı olsun canım eminim verir bnmmki once normal duruyodu sonra iki elini yumruk yapıp yuzunu kapattı doktorum video aldı bu sefer resim vermedi 6 pozu falan var cok tatlı izleyip duruyorum :)) kıyafet battanıye nevresim takım yastık yorgan falan hazır ama mobilya daha bakmadım kafamda belirli bişe var bakalım kafama gore bulursam alıcam olmazsa yaptırıcam biberon sampuan krem v.s. gibi seyleride esimin arkadası gondercekmiş yurtdısından 1-2 tane kıslık tulum alıcam oda daha mevsimi gelmedi son zmnlar artık tabi ufak tefek seylerde vardır mutlaka simdi aklıma gelmiyor :)) boya erken yapsan iyi olur canım kokusu cıksın gerci basta odasında yatmıcak ama olsun sana iyi tatiller cnm gelince yazarsın :)

güzel anneler nasılsınız sayfayı baştan okudum nerde katılmışım diye ;) 70 küsürüncü sayfada gördüm ilk yazımı :9:hiç görmediğim isimler var vallahi sanırım hepsi kasım hamilelerine gitmiş nasılda bulantılar yaşamışız tedirginliklerimiz olmuş kalp atışını duyacakmıyız keseyi görebilecekmiyiz diye şimdiyse hafta sayıyoruz hayırlısıyla aylardır birlikteyiz maşaallahhhh topiğimizi hiç değiştirmeyelim başka topiklerede kaçmayalım :46: ben yarın kayınvalideme gidicem kızlar geldiğimde yazarım size öpüyorum hepinizi ve o minik kuzularınızııı:48:

bende bi ara okumuştum ilk yazıma şöyle bir başlık atmıştım
mart hamişleri yardım! bebeğimi görmek istiyorummm

iyi aksamlarr kizlar nasilsinizzz ben cok mutluyum cok yakin bi arkadasimin hamile oldugunu ogrendim dun :)) tedavi goruyordu ayin 15inde belli olacakti bilerek aramadim bilirim cunku yine olmadi demenin zor oldugunu dun kendisi aradi sana bi haberim var dedigi anda basladim aglamaya :)) cok sukur asilamalari tutmamisti ilk tup bebek denemelerinde oldu cok sukur ins sorunsuz ilerler onunki de hepimizinki de Allah butun isteyenlere en basta Asracim.sana nasip etsin en kisa zamanda :) Duygucum kizinin cicileri cokkk guzel annenin ellerine saglik ne hamaratmis :)) gule gule saglikli gunlerde giysin kizcen :) ben de koymak istyrm foto da bilgisayar buldugum zaman koyabilirim ancak

okurken bile duygulandım daha adımı görmeden
inşallah olur hayırlısıyla canım sağoll

canım güle güle kullansın kerem arda. benim alacağımda da titreşim müzik dinletmek için mp3ü var gayet güzelmiş canımmmm bende kırmızı düşünürken kardeşim beyaza taktı bakalım yarın hangisini alacağız ;)
canım inşaallah iyi çıkar yarın hemen yaz bize

canımm öksürmek hapşırmak ve öğürmek çok tehlikeli bende sürekli hapşuruyordum kanama oldu içerde çocuğa çok yakın değil ama riskli gebelik bölümünde takipteyim şuan dikkat et kendine öksürmemeye çalış sebebi neyse hemen çözümünü bul canım başıma geldiği için söylüyorum bardağa 1 2 tatlı kaşığı bal koy biraz karabiber at yarım limonu iyce sık sonra sıcak suyu koy karıştır iç canım yatarken bişeyin kalmaz inşaallahh ama bekleyerek değil hemen içmeye çalış karabiber ve bal boğaza çok iyi geliyor

doktora gittim canım bişey veremedi hamileyim diye nane limon ıhlamur ile idare ediceksin ama fazla bal katma dedi. cigerlerimden koyu sekresyon geliyor atmak için kendimi tutsamda illaki öksürüyorum :( çok şükür bugün geçti ama dün baya attım ciğerdeki iltihapi perşembede şeker yüklemem var bakalım gidicez söylicem doktoruma. sanada çok geçmiş olsun canım peki ne olucak şimdi? geçmezmiymiş kanama durduğunda.

günaydınn kızlaaarr :)

nasılsınız bakalım? benim grip geçti çok şükür zorda olsa atlattım gibi sabahları boğaz ağrım çok hafif dozda devam etsede buna da şükür diyorum.. bakıyorumda hepiniz herşeyi tamamlamışsınız kıskandım :)) bende dün annemle çıktım hastane çıkışını, biberonunu,bebek bezini,havlu bornozunu,emzik ve emzik tutacağını,doğum çantasını, beşiğini aldım şu hem yatak hemde beşik olan cinsler varya ondan onun içine nevresim takımı almak kaldı bitek ananeside yün yatağını yastığını yorganını yapıcak daha sağlıklı oluyormus terletmiyormuş. kendime çok güzel bir lohusa gecelik takımı beğendim önden çıtçıtlı emzirmesi kolay oluyormuş onlarıda 2. partide alıcam. yeterki sağlıklı gelsinler düşündükçe bunların pekte önemi yok diyorum çarşafa sarıpta eve getiririm ama ilk çocuktanmıdır bi hevesliyim şimdiden arabasını bile almak istiyorum :) kanz da beğendim fuşya o benim olsun istiyorum :)

ben geldim :)
nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım.bebişler nasıllar? geçmişi fırsat bulunca okuycam 20 sayfacık yazmışsınız maaşallah:)
benim bebiş iyi sanırım gitmeden demiştimya korkuyorum kordon geçiyomuş omuzundan ama dolanmamış diye çok tedirgindim hareketleri eskiye göre azdı derindendi.hep ya erken doğum yaparsam diye çok korktum gittiğim yerde sağlık ocağı dışında birşey yok hemde karayla bağlantısı yok .ama 2 3 gündür eskisi gibi oynuyor çok şükür sanırım düzeltti pozisyonunu.evime kavuştum şimdi güvende hissediyorum kendimi :)bu hafta gidicem doktora.
sizler ne yaptınız bebişler ne kadar büyüdü?

nasılsınız bakalım? benim grip geçti çok şükür zorda olsa atlattım gibi sabahları boğaz ağrım çok hafif dozda devam etsede buna da şükür diyorum.. bakıyorumda hepiniz herşeyi tamamlamışsınız kıskandım :)) bende dün annemle çıktım hastane çıkışını, biberonunu,bebek bezini,havlu bornozunu,emzik ve emzik tutacağını,doğum çantasını, beşiğini aldım şu hem yatak hemde beşik olan cinsler varya ondan onun içine nevresim takımı almak kaldı bitek ananeside yün yatağını yastığını yorganını yapıcak daha sağlıklı oluyormus terletmiyormuş. kendime çok güzel bir lohusa gecelik takımı beğendim önden çıtçıtlı emzirmesi kolay oluyormuş onlarıda 2. partide alıcam. yeterki sağlıklı gelsinler düşündükçe bunların pekte önemi yok diyorum çarşafa sarıpta eve getiririm ama ilk çocuktanmıdır bi hevesliyim şimdiden arabasını bile almak istiyorum :) kanz da beğendim fuşya o benim olsun istiyorum :)

canım geçmiş olsun.bende daha birşey almadım pek.bir kaç kıyafet dışında :) benimde alıcağım çok şey var.inşallah hepsini gönlümüze göre alır kullanırız.

geçmiş olsun canım inşallah tekrar olmasın
cicileriniz de hayırlı olsun resimlerini çekte bakalım annesi:nazar:
herşeyi istediğin gibi alırsın bende fuşyaya baylırıımmm

ben geldim :)
nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım.bebişler nasıllar? geçmişi fırsat bulunca okuycam 20 sayfacık yazmışsınız maaşallah:)
benim bebiş iyi sanırım gitmeden demiştimya korkuyorum kordon geçiyomuş omuzundan ama dolanmamış diye çok tedirgindim hareketleri eskiye göre azdı derindendi.hep ya erken doğum yaparsam diye çok korktum gittiğim yerde sağlık ocağı dışında birşey yok hemde karayla bağlantısı yok .ama 2 3 gündür eskisi gibi oynuyor çok şükür sanırım düzeltti pozisyonunu.evime kavuştum şimdi güvende hissediyorum kendimi :)bu hafta gidicem doktora.
sizler ne yaptınız bebişler ne kadar büyüdü?

hoşgeldin canım o da evini özlemiş demekki umarım herşey yolundadır bakalım doktor ne diyecek iyi haberlerle geleceksin inşallah

slm kızlar gunaydınn nasılsınızz güzel bi hafta olsun hepimiz için

annemin ördükleri $20130810_191218.webp $20130810_191231.webp $20130810_191352.webp $20130810_191415.webp $20130810_191432.webp $20130810_191446.webp $20130810_191506.webp $20130810_191521.webp $20130810_191547.webp
bunlarda aldıklarımızz
$20130812_130016.webp $20130812_130059.webp $20130812_130243.webp $20130812_130401.webp $20130812_130645.webp $20130812_130802.webp $20130812_130938.webp $20130812_131112.webp $20130812_131239.webp $20130812_131614.webp $20130812_132000.webp $20130812_132109.webp $20130812_134722.webp $20130810_191339.webp $20130812_130000.webp $20130812_125942.webp $20130810_191610.webp $20130810_191627.webp $20130810_192210.webp $20130812_125818.webp $20130812_125854.webp $20130812_125926.webp $20130812_130533.webp

Kızlar selamlar nasılsınız,

Biz çok güzel bi hafta sonu geçirmiştik eşimle ben ctesi akçakocaya gittik pazar da benim annemler geldiler ve dün gece döndük. Herşey çok güzeldi kızımın da keyfi yerindeydi tekmeleri havalarda uçuyodu. Gel gelelim ki bugün moral sıfır. Kayınvalidem yanımıza gelmiyosunuz (700 km) gezmeye gidiyosunuz diye eşimin burnundan getirmiş. çok canım sıkkın...

Back
X