mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Sagolun kizlarr darisi sizin basiniza insallah. Ben de spinal olmusum ama tabi yarisinda bayiltmislar:)) cok gazim war gece hic uyumadim gazdan. Bebek cok sessiz tahtaya wurunn lütfenn:))) isim işi öyle kaldi hala ismi yok yawrumun. Babasi üzülücekmis hala laf hala bidi bidi... Sütüm hic gelmedi henüz zaten gözüm gazdan süt görmedi ama aptamil icio yawrum:( bi an önce iyilesip kendim bakmak istiyorum mis kokuluma.. Hadi sirada sizler varsiniz, normal dogursaydim diye bi pismanligim yok degil gerci cok fena kandirildik:(

Kızlar canım çok sıkkın dün bi hastaneye gitmiştik işitme testi için gitmişsen tartıldık kızım hiç kilo almamış doktor da dedi sütün yok senin üzüntüden sütüm gerçekten gitti sayesinde. Dünden beri çok az çıkıyo. Kendi doktoruma götürdüm idrar kaka testi yapıldı bişey çıkmadı şükür. Mama takviyesi yap dedi ama benim takviyelik yanım kalmadı sütüm kesildi :((((

cnm pes etme kafana da takma sen denemeye devam et bi sure sütünü cogaltıcak seyler ye bol su iç kimilerinin sütü yaglı olyor bebegi besliyor kimilerinin daha sulu oluyomus bebgı daha az besliyomus bence bu genetik birsey sen yine de emzirmeye devam et emzirdikten sonrada mama ver sonucta bebegin doymuyosa yapcak birsey yok mecbur mama vericeksin ama memeyi de kesme

Kizlarr pasamiz dogdu :) agrim var ama normaldir tabi. Kolumda kelebek oldugyndan yazamiorum tam. Drun iri deyip sezeryan yaptigi pasamiz el kadar 3300. Cok rahat normal dogardi bence cunku el kadarr. Epidural olan celiiin sendin cnm dimi su ve kafeinli seyler icirdiler mi sana? Devamli iciyorum ama gaz cikaramadim :( bebek süt icmio kusuyo devamli. Cocuk drna da ulasamadik. Burnu da tikali pasamin :(
Kp kocami doldururkrn akrabalarm duymus isim konusunda dusunsenizee hayret bıseyy

çilekli ne mutlu sana,mis kokuluna kavuştun.3300 gr. oldukça iyi.gaz için kayısı suyu iyi geliyormuş,mümkünse evde yapılan.ama hastanedeysen hazır alacaksın mecbur.sütün var ve bebek mi içmiyor?bebek doktoru gelmiştir artık herhalde.bizi haberdar et gelişmelerden.yeni dünyaya alışmaya çalışıyor kuzucuk,normaldir kusması ,emmmemesi.bakalım doktor gelince çözer kusmayı da burun tıkanıklığını da.

Ben aldim canim bana sorarsan al ben hastanede 2gun boyunca emziremedim ve hemsireler hic yardimci olmadi biliyor musun oglum hep agladi hast.den cikinca esim aldi evde sagip verdim. 2gunden sonra oglumu ilk defa huzurla uyurken gordum cok kotu olmustum hast.de ya o bi yandan agliyordu ben bi yandan gecen gun hemsire biberona alistirma gogsunu almasi icin ne gerekiyorsa yap bineronu biraktir ddi ben de o gun karar verdim gogsumu alabilmesi icin catlasam da patlasam da ugrascam dedim cok sukur sool gogsumu emiyor o gunden beri de biberonla vermedim ama sag gogsumu alamadigi icin sag gogsumu sagiyorum gerginligi gitsin diye alirsan elektrikli al canim benimki mamajoo markasi tekli cok da memnunum hii bi de hemsire sagip vermek mecburiyetinde kalsan bile kasikla ver biberon memesine alistirma ddi canim

evet alayım diyorum ben de. 2. el olsa olur değil mi?nasılsa yeni de alsam kaynatıp sterilize edeceğim, yeni de alsam aynı sterilize edeceğim yani kaynatacağım. 2. el mi alsam diyorum az kullanılmışlardan .kk da satışta olan 2. el medela ve lansinoh markalar var en iyisi medela,avent,lansinoh dediler .

Kızlar canım çok sıkkın dün bi hastaneye gitmiştik işitme testi için gitmişsen tartıldık kızım hiç kilo almamış doktor da dedi sütün yok senin üzüntüden sütüm gerçekten gitti sayesinde. Dünden beri çok az çıkıyo. Kendi doktoruma götürdüm idrar kaka testi yapıldı bişey çıkmadı şükür. Mama takviyesi yap dedi ama benim takviyelik yanım kalmadı sütüm kesildi :((((

bebekler ilk doğduktan sonra zayıflıyormuş bile.süt olmasa da emzirmeye devam edeceksin ,doğumdan sonra dedi bana doktorum.yılmadan sabırla devam canım.bırakırsan gider gelmez sonra,inatla,ısrarla,sabırla devam.

Sagolun kizlarr darisi sizin basiniza insallah. Ben de spinal olmusum ama tabi yarisinda bayiltmislar:)) cok gazim war gece hic uyumadim gazdan. Bebek cok sessiz tahtaya wurunn lütfenn:))) isim işi öyle kaldi hala ismi yok yawrumun. Babasi üzülücekmis hala laf hala bidi bidi... Sütüm hic gelmedi henüz zaten gözüm gazdan süt görmedi ama aptamil icio yawrum:( bi an önce iyilesip kendim bakmak istiyorum mis kokuluma.. Hadi sirada sizler varsiniz, normal dogursaydim diye bi pismanligim yok degil gerci cok fena kandirildik:(

kandırıldık derken ne demek istedin çilekli?

Ayni hickirik dogunca da suruyor ve kanindaki gibi :))) ritmik ya hatirliyorsun eski gunleri :) hık hık hık :))) cok ozleniyor.esim hamileyken hangi cumleleri kullanarak sakinlestiriyor tekmesi kesiliyorsa doguncada ayni cumleler kuruldugunda rahatliyor.mucize degil de nedir ?

aaa mucize bu gerçekten. ben sabah uyanıyorum baktım oynamıyor bi beş dakika bişey yapmıyorum elimi karnıma götürüyorum okşuyoruym yavaş yavaş hareket etmeye başlıyor kaç gündür denedim ben dokunmadan uyanmıyor kuzum benim. şimdiden mucizeleriyle beni kendine hayran bırakıyor zaten. birde bebeğim olacağını öğrendikleri anda sevdiklerim o kadar çok şey yaptılarki eve hergün bir kargo gelir oldu bu dönemde hem kendi dostlarımın hemde kuzumun sayesinde mucizelere tanık oldum ve şimdi bebek isteyenlerin ne kadar haklı olduğunu anladım olmayanların neden üzüldüğünü Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin daha ddoğmadan o kadar çok şaşırttıki beni doğduğunda her dakka ağlayacağım galiba :)

bugün kontrolümüz vardı. 37+1 2950 gr. dedi doktor. biraz az mı dedim doktora, normal dedi. genetik bir durum dedi.az mı kızlar kilosu.10 günümüz var doğuma haftada ortalama 220 gr.kadar almış.doğuma kadar 300 gr. ancak alır bence. 3200r. doğarsa o da normal olur diyerek kendimi rahatlatıyorum.ben de 3300 gr.doğmuşum zaten:))))

Amiin hepimizinki canim..annelik duygusu anneligi tatmadan bbilinecek bi sey degilmis cok farkli tamamen sana bagli sana muhtac oldugunu hissettigin burnu sana agzi en sevdigin kisiye benzeyip bakip bakip inanamadigin cok guzel bi duygu :)) gecelerin gunduze karismasi kendi derdini unutup onun bi yuzunu eksitmesiyle her seyini ona odakladigin bi sey :) bolca sabir istiyormus kolay degilmis ki daha 9 gunluk anneyim :) daha onumuzde uzuun uzunn gunler var ins allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin her ani ayri guzel

ne kadar güzel anlatmışsın canım ya. şu 9 gün tatile giden bir kadın var bilmiyorum duydunuzmu bebiş açlıktan ölmüş kaç gündür o kadar etkisinde kaldım ki kendimi bi garip hissediyorum kesinlikle annelik Allah vergisiymiş sana muhtaç senden bişey annemizin kıymetini daha iyi anladık sanırım :) ki benim annem çok sert mizaçlı bir kadındır hiç sevdiğini belli etmez söylemez filan ama anladımki sevgi sadece göstermek değilmiş bugüne getirmesi bile yeterince alkışı hakediyor Allah herkese annnelik duygusu versin.

canım doğurmuşsunnn sağlıklaaa Allah hayırlı ömürler nasip etsin sana ve yavruna çok geçmiş olsun sağlıklı doğum haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum ben ya :)

bugün kontrolümüz vardı. 37+1 2950 gr. dedi doktor. biraz az mı dedim doktora, normal dedi. genetik bir durum dedi.az mı kızlar kilosu.10 günümüz var doğuma haftada ortalama 220 gr.kadar almış.doğuma kadar 300 gr. ancak alır bence. 3200r. doğarsa o da normal olur diyerek kendimi rahatlatıyorum.ben de 3300 gr.doğmuşum zaten:))))

canım benimki geçen hafta 35 haftalıkken 2.600 dü sanırım ama doktor amcası kilosu önden gidiyor dedi sanırım senin bebişinin ki normal fazla kilolu olursa normal doğuramazsın bence kilosuna takılma normal bence. bende 2.900 doğmuşum el kadar bi kızmışım ama şidmi kapıdan sığmıyorum :P :)

aaa mucize bu gerçekten. ben sabah uyanıyorum baktım oynamıyor bi beş dakika bişey yapmıyorum elimi karnıma götürüyorum okşuyoruym yavaş yavaş hareket etmeye başlıyor kaç gündür denedim ben dokunmadan uyanmıyor kuzum benim. şimdiden mucizeleriyle beni kendine hayran bırakıyor zaten. birde bebeğim olacağını öğrendikleri anda sevdiklerim o kadar çok şey yaptılarki eve hergün bir kargo gelir oldu bu dönemde hem kendi dostlarımın hemde kuzumun sayesinde mucizelere tanık oldum ve şimdi bebek isteyenlerin ne kadar haklı olduğunu anladım olmayanların neden üzüldüğünü Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin daha ddoğmadan o kadar çok şaşırttıki beni doğduğunda her dakka ağlayacağım galiba :)

ben de senin gibi düşünüyorum. bugün bebek şekeri siparişi verdim ve şöyle bir not yazmalarını istedim. "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun." hoş geldin simay ece.

bugün hastanedeyken kadının birini doğumdan çıkarıp odasına getirdiler,henüz ayılmamıştı.10 gün sonra ben de bu günü yaşayacak mıyım dedim ve gözlerim doldu. benim lohusalık dönemim hep ağlamalı geçecek galiba. ben onu kucağıma alınca ağlarım ,büyürken ağlarım.6 yıldır beklenen ecem ,kızım.

duygularını çok güzel ifade etmişsin canım...

ben de senin gibi düşünüyorum. bugün bebek şekeri siparişi verdim ve şöyle bir not yazmalarını istedim. "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun." hoş geldin simay ece.

bugün hastanedeyken kadının birini doğumdan çıkarıp odasına getirdiler,henüz ayılmamıştı.10 gün sonra ben de bu günü yaşayacak mıyım dedim ve gözlerim doldu. benim lohusalık dönemim hep ağlamalı geçecek galiba. ben onu kucağıma alınca ağlarım ,büyürken ağlarım.6 yıldır beklenen ecem ,kızım.

duygularını çok güzel ifade etmişsin canım...

notuna bayıldııımmmmmm gözlerim dolduuu canım benim ya burdaki bütün annelerin bebişleri çok şanslı çünkü onları canından çok seven anneleri var. sana bişey göstericem arkadaşımın hediyesi içindeki notu yayınlıcam şimdi çerçeveleticem kızım ilk okumaya başladığında inşallah ona okutucam ::)

$1422406_10202577581903742_148503530_n.webp $1452007_10202577582303752_2039852763_n.webp $1463506_10202577581423730_1004781092_n.webp

:)))))))

çok güzel, çok duygulu bir kart.o lila nevresim bebeğinin mi?zeynep duru senin bebeğin değil mi?çok güzel duygular,çok güzel yazmış,teşekkürler suzan teyze...

evet canım nevresım takımı almış içinede zeynep duruma not yazmış daha doğmadı ama benim bebeğim :) duygular şelalee valla sevildiğini bilmek güzel duygu

sağol canım.evet bende biliyorum da benimki öyle çarpınca uzun çıkyo ona inanamadım belki yanlışlık vardır ölçümde 54 cm olabilirmi :) neyse görücez az kaldı.

manken gibi olucak oğlumuz desenee :nazar: maşAllah annesi, sen de bu sayede olayı test edip onaylarsın artık :1:

inşaallahh canım sabah akşam sütümü ihmal etmiyorum meyvemi yiyorum inşaallah alır hayırlısı olsun bakalım doktor 20 sinden sonra tetikte ol dedi ya rüyamda ayın 23 nde doğuruyordum :9:
:9::9: hayırdır inşaallahhh:9:

alır annesi merak etme. aynen her an tetikte olmamız lazım, ben bi de doğuma 4-5 gün kala olucam sezaryen. bende heyecan tavan valla :52:

Kizlarr pasamiz dogdu :) agrim var ama normaldir tabi. Kolumda kelebek oldugyndan yazamiorum tam. Drun iri deyip sezeryan yaptigi pasamiz el kadar 3300. Cok rahat normal dogardi bence cunku el kadarr. Epidural olan celiiin sendin cnm dimi su ve kafeinli seyler icirdiler mi sana? Devamli iciyorum ama gaz cikaramadim :( bebek süt icmio kusuyo devamli. Cocuk drna da ulasamadik. Burnu da tikali pasamin :(
Kp kocami doldururkrn akrabalarm duymus isim konusunda dusunsenizee hayret bıseyy

hayırlı uğurlu olsun bebişin, Allah analı babalı büyütsün. kimsenin yaşadığın şu anı mahvetmesine izin verme, herşey yoluna girer inşAllah. güle güle büyüt oğluşunu...

doğum yapan ya da yapacaklar farketmez ben sorayım fikri olnalar cevaplarsa sevinirim.göğüs pompası almayı düşünüyor musunuz ya da aldınız mı?benim canım almak istiyor,kızımı besleyemezsem aç kalır diye ödüm kopuyor:)))))9

Ben aldim chicconun elektriklisini fiyatini gorunce biraz yazik niye bu kadar pahali yapiyorlar alan varcalamayan dedim ama isime yaradi.artik boyle giderde sutum devam ederse ins.calismaya basliyacagim zaman sagip birakacam.tavsiye ederim.

Hadi hayirli olsun gozumuz aydin 4.bebekte geldi lülülüĺü :))))))evt.banada kahve icirdiler yetmedi eve geldik espresso dusun artik.bas agrisi cok oluyor.ama sukur sirt ve bel agrisi cekmedim.bazilarinda o da oluyormus.gaz onemli yurumrn lazim yurursen cikar dediler gecesinde cikarttim ama gelgelim tuvalete afedersin 5.gunde cikabildim ve aglaya aglaya cok zordu.burun icin bana da okyanus suyu verdiler ondan damlatmaya basladim adi tonimer.ayy pess senin su k.pederine de yavvv soylle gerilip gerilip sakkkk diye patlatasim var gorsen :))))

Back
X