Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa canım yeni farkettim vallahi tahmini doğum tarihimiz aynı doktorum bana 20 sinden sonra tetikte ol dedi sana dedimi öyle bişey rüyamda da 23 nde doğum yapıyordum) yumurtamı yiyorum sütümüde içiyorum şükür bgün nst ye girdim doktorum şişmişsin göz kapakların şişerse haberim olsun dedi dedim ıslaklık oluyor korkuyorm dedi korkma olur birden boşalma olursa gel hemen yatış yaparız dedi bol yürü çatın açılsın dedi açılmazsa 15 saatte doğurursun dedi korktum vallahi ama yürüyecek halim yok koltuğa yapışmış durumdayım yarında gel nst ye dedi yarında gidicem bakalım bu böyle dediğine göre geleceği tarihi tahmin ediyor ama bana söylemiyor gibi geldi bana
canim normal dogum yapacaksan yurumen lazim aksamlari esinle yurumeye calis insallah ruyan gercek olur 9ayin dolmus olucak bebekde buyumus olur ne kadar kalirsa okadar iyi diyorum haklisin benimde halim olmuyor yuruyemiyorum benim sezerryan dr.22 sine gun verdi nst ye girdim carsamba sanci gozukmedi haftaya yine cagirdi sanci olmazsa buyuk ihtimalle 22 si gozukuyor hayirlisi
Aynı gün 2 bebişimiz olucak inşallah. Banada doktor yanlış ölçü gibi geldi. 1 hafta önceki değerlerin mm değerlerine baktım bazıları 2-3 mm artmış.gün olarak hep ileri gidiodu şimdi 1 gün geride çıktıfarklı bir doktora gidiyordum gerçi. 4 boyutlu ultrasonda bakıodu. Şimdiki doktorun ultrasonu biraz eski gibi. Belki ondan geri çıkıyordur. Spinal anestezi uygulayacakmış doktorum. İnşallah memmnun kalırım. Çok baş ağrısı yapıyormuş. İnşallah olmaz. Duydunmu canım heyecan ne durumda? Bakalım seninki ultrasondaki kilodamı doğacak.? Ameliyattan sonra yaz cnm. Aklım sende....
yazıcam merak etmeyin beni.heyecan çok 2 gün kaldı bugün yarın çabuk geçer çünkü biraz temizlik biraz hazırlık derken anlamam heralde.kv bugün gelicek yardıma.zaten dışarı da çıkmıyorum çünkü 1 kere çıksam sancım çoğalıcak hemen hastanenin yolunu tutucakmış gibi hissediyorum.2 gün daha dayanmalıyım.kilo ya bende çok inanmıyorum bazen az alıyor bazen 2 katı alıyo gözüküyo en son 3300 3500 arası dedi 3 gün önce bakalım kaç doğucak.1oo 2oo gr bile farkettiriyor demekki çünkü benimki 39hafta 6 günlük çıktı.ama önemli olan sat tarihi.sen doğurana kadar 3500 olur.özel hastanelerin e bebek fotolarına bak bebekler hep 2 700 3000 3200 ama maşallahları var.önemli olan sağlıklı olsunlar.
aynen bende yatamıyorum rahat.ben girdim nst ye fazla çıkmadı sancı yoksa hemen alıcaktı.ama nst de sancı olmuyo muayenede gözle görülür kasılmam oluyo.hadi bakalım gelince yaz mutlaka.belki sanada erkene verir gününü :)
evet ya ben inanamıyorum hala bi yandan uzun geldi bi yandan çabucak geçti .ben 3. yü almıyım Allah sizlere 2.leri versin.hiç olmayanlara ikiz versin de bir kerede kurtulsunlar :) kime dediğimi biliyosunuz asrasultan sözüm sana :) çocuk bakmaktan yana korkum yok ama bu hamilelik gözümü korkuttu hele yaşadığım endişe kucağıma alana kadar geçmiycek hala birşey olursa diye korkuyorum.
seninde sezaryen olcak galiba canım hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin maşaallah kilosuda iyi doğum hikayeleri birikecek desenize kızlar doğuranlar daha düzenli oturup yazamadı bile yoğunlar artık
bende gece çok sık tuvalete kalkıyorum sağa sola dönerken sancılarım oluyor bazen haftaya görcem bende kuzumu tekrar bugünde nst ye gittim yarında gitcem bakalım
inşaallahhhhhhhhhhhh ayy ne güzel olurrr kızlar ben 2 . ye hamileyim demekkkkkk) inşaallahh hayırla olsun iyi varsın kk
aynen asracım inşaallahh ikizlerin olur kızz) ben çok istiyordum vallahi inşaallah ikincisi ikiz olur rabbim bilir gerçi hayırlı versinde tek çift önemli değil
![]()
Izinleri sevkleri hallettik ucak biletini bulabildik yarin 11.15te gidiyoruz.sanirim 12de ordayiz.cok kotu hissediyorum kendimi kimseye bise soyleyemiyorum,derdimi anlatamiyorum.herkes gececek bise olmicak diyor ama ben yuregime soz geciremiyorum.nasil bir zor duyguymus hic yasamadigim biseymis biliyorum allahim ne gosterdiyse onu yasicaz ama olmuyor.neyle karsilasacagimizi bilmiyorum neler yasicaz kestiremiyorum.bir cok bolume gidecekmisiz beyne de atiyormus daha dogrusu kitlelerin artik kas olmadigi sonucu ortaya cikinca cocuk norolojisine de gidecekmisiz.beyin de de varmi diye(((15ine kadar hacettepede randevular doluymus fakat bizi gonderen dr. Size turkiyedeki en iyi cocuk kardiolojisi uzmanini tavsiye edecem sadece ozelde bakiyor dedi.adi da tevfik karagözmus randevusunu aldik.pazartesi 6.30a.ya bise bitmeden daha birine alisamadan suradada olabilir burayi da etkiler diyorlar.ben hep kendimi olumluya alistirmistim.dua et rabdomiyom olmasin diyordu dr.simdi rabdomiyom ama suralarada etkisi vardir buralara da diyor.hep bu zamana kadarvolumlu dusundum durdum kendimi kotuye alistirmadim.keske olaylara 2 yonlude bakabilseydim.simdi icim yaniyor.kucagina alinca kokusunu duyunca inanki daha baskaymis.cok isterdim cok guzel bir lohusalik gecirmek biliyorsunuz bebegime dair hersey guzel olsun diye neler yaptim.sıkıntı stres uzuntu en onemlisi belirsizlik kaygi ve korku.nasil atlatacam bunlari bilmiyorum.beni oralara gitmek bile urkutuyor.keske ruya olmus olsa deselerki ne ankarasi hic bise yok uyan artik bak nasil bakiyor arda kerem sana deseler.bakisi beni bitiriyor zaten.o kadar masum gunahsiz bakiyor ki gozumun icine insan dayanamiyor iste.allahima binlerce sukur ki istedim diledim verdi.rabbim insallah sifasini da verir.bana da sabir eyler de dayanabilirim.insallah basimiza gelen ve gelebilecek olan her turlu seyin sonu hayirla biter...
Kızlar doktor sezeryan tarihimi 1 gün öne aldı. 14 kasımda ameliyatım inşallah. Bebeğim 37+4 günlük çıktı kilosuda 3200 gelişimi yavaşlamış sanki. Doktor bişey demedi ama bana zayıf geldi. En fazla 3300 doğar bu gidişlesağlıklı olsunda inşallah ben kilo aldırırım oğluşuma
canım burda öyle bir yağmur yağıyorki 2 gündür gündüz çıkamıyorsunki akşam hiç çıkamazsın sen 22 si doğurursun bakarsın benim rüya gerçek olur 23 ü doğururum hayırlısı bakalımaa canım yeni farkettim vallahi tahmini doğum tarihimiz aynı doktorum bana 20 sinden sonra tetikte ol dedi sana dedimi öyle bişey rüyamda da 23 nde doğum yapıyordum) yumurtamı yiyorum sütümüde içiyorum şükür bgün nst ye girdim doktorum şişmişsin göz kapakların şişerse haberim olsun dedi dedim ıslaklık oluyor korkuyorm dedi korkma olur birden boşalma olursa gel hemen yatış yaparız dedi bol yürü çatın açılsın dedi açılmazsa 15 saatte doğurursun dedi korktum vallahi ama yürüyecek halim yok koltuğa yapışmış durumdayım yarında gel nst ye dedi yarında gidicem bakalım bu böyle dediğine göre geleceği tarihi tahmin ediyor ama bana söylemiyor gibi geldi bana
canim normal dogum yapacaksan yurumen lazim aksamlari esinle yurumeye calis insallah ruyan gercek olur 9ayin dolmus olucak bebekde buyumus olur ne kadar kalirsa okadar iyi diyorum haklisin benimde halim olmuyor yuruyemiyorum benim sezerryan dr.22 sine gun verdi nst ye girdim carsamba sanci gozukmedi haftaya yine cagirdi sanci olmazsa buyuk ihtimalle 22 si gozukuyor hayirlisi
canım sen daha iyi bilirsin ama bi enerji patlaması felan yaşarsın son 2 günün sakın iş güç yapma bırak yanındakiler yapsın bugün nst ye gittm ebe sen dinlen ki bebekte dinlensin dedi sende uzan yatyazıcam merak etmeyin beni.heyecan çok 2 gün kaldı bugün yarın çabuk geçer çünkü biraz temizlik biraz hazırlık derken anlamam heralde.kv bugün gelicek yardıma.zaten dışarı da çıkmıyorum çünkü 1 kere çıksam sancım çoğalıcak hemen hastanenin yolunu tutucakmış gibi hissediyorum.2 gün daha dayanmalıyım.kilo ya bende çok inanmıyorum bazen az alıyor bazen 2 katı alıyo gözüküyo en son 3300 3500 arası dedi 3 gün önce bakalım kaç doğucak.1oo 2oo gr bile farkettiriyor demekki çünkü benimki 39hafta 6 günlük çıktı.ama önemli olan sat tarihi.sen doğurana kadar 3500 olur.özel hastanelerin e bebek fotolarına bak bebekler hep 2 700 3000 3200 ama maşallahları var.önemli olan sağlıklı olsunlar.
hayırlısı canım ya isterim tabi teyzemin ve dayımın çocukları ikiz ikisininde 2. cocukları ikiz üçüncüler tekçok istiyosun sen sana amin diyelim inşallah olur
var mı ailede genelde genetik olurlar çünkü
sen ikinciye çok beklemicen anlaşıldı bari beni bekle kızzz![]()
yok seni beklerim ben rabbim sana nasip etsinde ben sonra düşünürüm daha birinciyi almadım kucağıma belki oyy anam istemem dicem
) ama çocukları çook seviyorum:13:
canım burda öyle bir yağmur yağıyorki 2 gündür gündüz çıkamıyorsunki akşam hiç çıkamazsın sen 22 si doğurursun bakarsın benim rüya gerçek olur 23 ü doğururum hayırlısı bakalım
canım sen daha iyi bilirsin ama bi enerji patlaması felan yaşarsın son 2 günün sakın iş güç yapma bırak yanındakiler yapsın bugün nst ye gittm ebe sen dinlen ki bebekte dinlensin dedi sende uzan yat
hayırlısı canım ya isterim tabi teyzemin ve dayımın çocukları ikiz ikisininde 2. cocukları ikiz üçüncüler tekyok seni beklerim ben rabbim sana nasip etsinde ben sonra düşünürüm daha birinciyi almadım kucağıma belki oyy anam istemem dicem
) ama çocukları çook seviyorum:13:
o zaman belki olur canım bizde yok kuzenimin de anne tarafında vardı
bende çok seviyorum çocukları inşallah benimde olur sizleri duyunca bende çok heyecanlanıyorum zaten
bu ay ekstra çalışıcam hohohoyoksa yine gidicem doktora korkuyorum iltihap filan mı oluyor inşallah
bişey yoktur
slm kızlar
bugun kontrole gittim son kontrolumdu 12 sinde spinal sezeryan olucam karar verildi p.tesi anestezi için testlerim yapılacakmış heyecan ve korku degisik duygular içindeyim aglamak istiyorum kendimi tuhaf hissediyorum 3 gun sonra kızımız kucagımızda olucak Allah nasip ederse
Maşallah oğluna gelişimi çok iyi çıkmış. Benim 5 gün kaldı doğuma ama korkuyorum sanırım. Belden aşağısı uyuşturulacağı için acı hissedecekmişim gibi gelio. Ağlama krizlerim falan başladı. Aslında oğluma kavuşacağım için çok mutluyum. Bide bende down sendromu riski vardı. Ama 4 boyutlu resimlerde,kemik yapısında ve iç organlarında hiçbir belirti yoktu. İlk gördüğümde neyle karşılaşıcam diyorum. Gerçi Hertürlü kabulümdür yavrum..evde yattIkça saçmalamaya başlıom sanırım
herkese iyi haftasonları kızlaaaarrr
p.tesi duydunmu nun doğumunda buluşmak üzere
ayy ben bile heyecanlanıyorum duydunmu sen ne nasılsın kim bilir
![]()
slm kızlar
bugun kontrole gittim son kontrolumdu 12 sinde spinal sezeryan olucam karar verildi p.tesi anestezi için testlerim yapılacakmış heyecan ve korku degisik duygular içindeyim aglamak istiyorum kendimi tuhaf hissediyorum 3 gun sonra kızımız kucagımızda olucak Allah nasip ederse
annem kapıları sildi,eşim camları.perdeler yıkanıyor bir taraftan.kızım tertemiz evlere gelsin sağlıkla ,mutlulukla inşallah.Allah herkesin evladını sağlıkla kucağını almayı nasip etsin....en önemlisi bu...
Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)
kızlar geldim ben :) pazartesi yani 11 kasımda benimkide geliyor.Allahın izniyle.ama sancılanırsan hemen gel alırım dedi gece bile olsa.kız olsaydı hemen bugün alırdım erkekler daha nazlı oluyo dedi.3300 3500 arasıymış.yalnız oğlum çok üzüldü 19 kasım istiyodu aynı gün doğsunlar diye.birde doğum olucağı gün şiir okuycak kuzum yanında olamıycam malesef ama artık biri gider yanına yalnız bırakmazlar oğlumu.pazartesi 12 gibi kucağına alırsın dedi doktorum.nst de sancım az çıkıyo ama kasılmam gözle görülür derecede belli oluyo.sabretsin 5 güncük daha inşallah.
Kizlarr pasamiz dogdu :) agrim var ama normaldir tabi. Kolumda kelebek oldugyndan yazamiorum tam. Drun iri deyip sezeryan yaptigi pasamiz el kadar 3300. Cok rahat normal dogardi bence cunku el kadarr. Epidural olan celiiin sendin cnm dimi su ve kafeinli seyler icirdiler mi sana? Devamli iciyorum ama gaz cikaramadimbebek süt icmio kusuyo devamli. Cocuk drna da ulasamadik. Burnu da tikali pasamin
![]()
Kp kocami doldururkrn akrabalarm duymus isim konusunda dusunsenizee hayret bıseyy