topiğin hayırlı olsun. ben 56 kg ile hamile kaldım bir hedef belirlemedim ama bakalım. bünyem kilo almaya çok elverişlidir ama elimden geldiğince dikkat edeceğim:)
topiğin hayırlı olsun canımmmm
bende 56 kilo ile hamile kaldım
artık bakalım sonrasında ne olacak...
Merhaba,hayirli olsun sayfan.
Bende ilk hamileligimde 26 kilo aldim
Vermek icin hicbirsey yapmamistim cok sukur gitmisti ama bunda okadar almak istemiyorum
Bende 63 kiloyum ama boyum 163
Diyetisyene gidip 2-3 kilo verip toplamda 10 kilo almak istiyorum
Sagligim yerinde bulantim falanda yok cok sukur insallah almaya baslamadan dr gitmek istiyorum
Burdan birbirimizi takip etmek guzel olur
Merhaba canım...
Benimde 2. hamileliğim ...
İlk hamileliğimde 62 kilo ile hamile kaldım 78kg ile doğuma girdim...hiç bişey yapmadan 64 kiloya kadar düştüm...Emzirdiğim için herhangi bir diyet yada spor yapmadım.
Şuanki kilom 64,7 bakalım bu hamileliğim nasıl geçicek kaç kilo alıcam.Aslında hiç önemli değil kilom.. minik 2.mucizem sağlıkla dünyaya gelsinde anne olsun duba :)) problem yok :))
Bende 63 Kilo ile hamile kaldım , boyum 1.70
bende 65,5 ile hamile kaldım boyum 169 30 yaşındayım ilk hamileliğim çok kilo almak istemiyorum ama hayırlısı artık..
benimde yaşım 27 ve ilk hamilleiğim boyum kısacık ve kilo almaya çok elverişli bi vücudum var hastanede hamile olduğumu öğrenip tartıldığımda (ayakkabılarla ve dışarı kıyafetleriyle birlikte) 54,9çıktım 8temmuzda evde 53,5 çıktım ve 10temmuz da sağlık ocağında yine dışarı kıyafetlerimle 53,3 çıktı üzerinden bir hafta geçti muhtemelen biraz daha vermişimdir inş bende çok fazla kilo almam
topiğin hayırlı olsun canım
ben 34 yaşındayım boyum 178 ve maalesef 70kg ile hamile kaldım! maalesef diyorum çünkü bu kadar kiloluyken hamile kalmak istemiyordumherkes boyun var kurtarır diyor ama veremicem diye korkuyorum.
artık burda hepberaber veririz dimi???
sağol zuzumanji.hoş geldin sen de:)
benim gibi boylulardansın desene. uzun boylu olunca kilo da hiç yakışmıyor ekstradan ama çok da endişelenecek bir kiloda değilmişsin. veremicem diye korkma inan bana veriyorsun.
önce bir alalım kiloları sonra veririz
bu arada işte çok vaktim olmadı tablo yapmayı denedim şimdilik yapamadım bilen var mıdır acep?
61 kiloyum boyum 164.. büyük ihtimal şişko bir hamiş olucammmm
Aaaaa bende 61 kilo 164 boyundayım 26 yaşındayım ilk hamileliğim bakalım nasıl olacak ayuyor çok kilo almaktan korkuyorum sen nasıl dikkat ediyor musun?yazgelini
hanımlar bende 2014 mart annelerindenim :) bişey öğrenmek istiyorum.maden suyu içmenin sakıncası olur mu?
Merhaba hanımlar. Gebelikte en fazla kaç kg almak gerekiyor? Ben 52 kiloyum boyum 167. Kaç kg olmam gerekiyor? Ayy kendimi şişman hayal edemiyorumİlk hamileliğim hiç de bilgim yok beni bilgilendirirseniz müteşekkir olurum.
nasıl bi tablo istiyosun canım?nick,hafta,kg gibi mi?bana ayrıntı ver,yapabilirim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?