Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

bianka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.875
30
118
İstanbul
Merhaba 2014 Mart ayının anne adayları:) Umarım hepimiz sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçirerek bebeklerimizi kolay bir doğumla kucağımıza alırız.

Bu konuyu açmamamın sebebi ilk hamileliğinde 20 kilo almış ve sonrasında vermek için epey spor yapmış bir anne olmam.
Şimdi 63 kg ile hamile kaldım (178 cm boyundayım).Hedefim 9 ila 12 kg ile 9 ayı tamamlamamak.

Birbirimizle önerilerimizi, menülerimizi ve spor programımızı paylaşabilir ve sağlıklı, zinde bir hamilelik geçirebiliriz.

Siz de bana katılmak isterseniz liste oluşturabilir (daha önce liste yapmadım, bilenler varsa yardımlarını rica ediyorum) ve paylaşıma başlayabiliriz

topiğin hayırlı olsun. ben 56 kg ile hamile kaldım bir hedef belirlemedim ama bakalım. bünyem kilo almaya çok elverişlidir ama elimden geldiğince dikkat edeceğim:)

topiğin hayırlı olsun canımmmm
bende 56 kilo ile hamile kaldım
artık bakalım sonrasında ne olacak...

Merhaba,hayirli olsun sayfan.
Bende ilk hamileligimde 26 kilo aldim
Vermek icin hicbirsey yapmamistim cok sukur gitmisti ama bunda okadar almak istemiyorum
Bende 63 kiloyum ama boyum 163
Diyetisyene gidip 2-3 kilo verip toplamda 10 kilo almak istiyorum
Sagligim yerinde bulantim falanda yok cok sukur insallah almaya baslamadan dr gitmek istiyorum
Burdan birbirimizi takip etmek guzel olur

Merhaba canım...
Benimde 2. hamileliğim ...
İlk hamileliğimde 62 kilo ile hamile kaldım 78kg ile doğuma girdim...hiç bişey yapmadan 64 kiloya kadar düştüm...Emzirdiğim için herhangi bir diyet yada spor yapmadım.

Şuanki kilom 64,7 bakalım bu hamileliğim nasıl geçicek kaç kilo alıcam.Aslında hiç önemli değil kilom.. minik 2.mucizem sağlıkla dünyaya gelsinde anne olsun duba :)) problem yok :))

bende 65,5 ile hamile kaldım boyum 169 30 yaşındayım ilk hamileliğim çok kilo almak istemiyorum ama hayırlısı artık..

benimde yaşım 27 ve ilk hamilleiğim boyum kısacık ve kilo almaya çok elverişli bi vücudum var hastanede hamile olduğumu öğrenip tartıldığımda (ayakkabılarla ve dışarı kıyafetleriyle birlikte) 54,9çıktım 8temmuzda evde 53,5 çıktım ve 10temmuz da sağlık ocağında yine dışarı kıyafetlerimle 53,3 çıktı üzerinden bir hafta geçti muhtemelen biraz daha vermişimdir inş bende çok fazla kilo almam

topiğin hayırlı olsun. ben 56 kg ile hamile kaldım bir hedef belirlemedim ama bakalım. bünyem kilo almaya çok elverişlidir ama elimden geldiğince dikkat edeceğim:)

teşekkür ederim benim de bünyem elverişli bir de 3 aydan sonra iştahım açılıyor.

topiğin hayırlı olsun canımmmm
bende 56 kilo ile hamile kaldım
artık bakalım sonrasında ne olacak...

teşekkür ederim bahar85

teşekkür ederim diyetisyene gidenler olduğunu duymuştum, kilo kontrolünün yanında sağlık beslenme açısından da işe yarıyormuş. bir arkadaşım da bu ay hamile kaldı, ilk çocuğudan 10 kg fazlası olduğu için diyetisyen kontrolünde hamileliğini geçirecekmiş.

Ne kadar şanslısın. Benim sütüm yok denecek kadar azdı( kızım da emmek istemedi. İnşallah bu sefer sütüm bol olur diye dua edeceğim. Bu sebeple epey spor yaptım kiloları vermek için.

Bende 63 Kilo ile hamile kaldım , boyum 1.70

bende 65,5 ile hamile kaldım boyum 169 30 yaşındayım ilk hamileliğim çok kilo almak istemiyorum ama hayırlısı artık..

inşallah. ilk üç ay 1 ila 2 kgnun normal olduğunu yazıyor.

topiğin hayırlı olsun canım

ben 34 yaşındayım boyum 178 ve maalesef 70kg ile hamile kaldım! maalesef diyorum çünkü bu kadar kiloluyken hamile kalmak istemiyordum herkes boyun var kurtarır diyor ama veremicem diye korkuyorum.
artık burda hepberaber veririz dimi???

Son düzenleme:

sağol zuzumanji.hoş geldin sen de:)
benim gibi boylulardansın desene. uzun boylu olunca kilo da hiç yakışmıyor ekstradan ama çok da endişelenecek bir kiloda değilmişsin. veremicem diye korkma inan bana veriyorsun.
önce bir alalım kiloları sonra veririz

bu arada işte çok vaktim olmadı tablo yapmayı denedim şimdilik yapamadım bilen var mıdır acep?

nasıl bi tablo istiyosun canım?nick,hafta,kg gibi mi?bana ayrıntı ver,yapabilirim sanırım.

Merhaba hanımlar. Gebelikte en fazla kaç kg almak gerekiyor? Ben 52 kiloyum boyum 167. Kaç kg olmam gerekiyor? Ayy kendimi şişman hayal edemiyorum İlk hamileliğim hiç de bilgim yok beni bilgilendirirseniz müteşekkir olurum.

61 kiloyum boyum 164.. büyük ihtimal şişko bir hamiş olucammmm

Aaaaa bende 61 kilo 164 boyundayım 26 yaşındayım ilk hamileliğim bakalım nasıl olacak ayuyor çok kilo almaktan korkuyorum sen nasıl dikkat ediyor musun?yazgelini

Aaaaa bende 61 kilo 164 boyundayım 26 yaşındayım ilk hamileliğim bakalım nasıl olacak ayuyor çok kilo almaktan korkuyorum sen nasıl dikkat ediyor musun?yazgelini

şuan hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam şimdide öyle sadece günde 1 bardak süt içiyorum 1 yumurta yiyorum ekstradan o kadar. birde ağız kuruluğum dolayısıyla tükettiğim su miktarı 2 katına çıktı o kdr canım.. her öğünde 1 dilim ekmek tüketirim.aşırıda bişey yemem ama nasıl 61 kiloyum çözemiyorum.. sanırım bnm kemiklerim ağır yada hareket azlığım var
10-12 kilo sınır koydum kendime ama bebeğim gelsinde gerisi boş canım yaaa.. şimdiki halime dönerim elbett

selam canım, kilo ve boy oranın gayet iyi. normalde 9 ila12 kg derler ama bazen 11-16 kg arasına normal diyen doktorlar duydum. kilolu anneler için bu daha az olmakla birlikte zayıf anneler biraz daha fazla alabilirmiş.
bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle

nasıl bi tablo istiyosun canım?nick,hafta,kg gibi mi?bana ayrıntı ver,yapabilirim sanırım.

teşekkür ederim zuzumanji:)

nick, yaş, gebe kaldığı kilo, 1.trimester sonu, 2.trimester sonu, 3.trimester sonu ve aldığı toplam kilo şeması olutşrumak isedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…