hay sen çok yaşa emi bianka :) çok güzel olmuş topik teşekkürler,
33 yaşındayım, 4 yaşında bir kızım var ve ilk hamileliğimde 20 kilo alarak bir faciaya dönüşmüştüm1 ay önce 66,5 kg a kadar düştüm kalori hesabı ile ve aynen devam şimdilik.
kızlar birkaç gündür deli gibi ekmek yiyorum kendimi alamıyorum mutfaktan acayip acıldı iştahım alırsam bu hafta alırım benama almamalıyım 1 eylülde 67,5 kg geçmemeliyim.
tam tahıllı ekmek alacağım kendim için hafta sonu marketten. ekmeğim ayrı olduğunda kendimi kontrol edebiliyorum en azından. aynı zamanda daha tok tutuyor, daha doyurucu geliyor bana.
haydi bakalım bir kemik, bir göbekle gidelim doğuma inşallah...
boyun kac peki? dikkat et o zaman cok zayifsan.aslnda bir nevi daha sanslisin
bir şey değil canım
ülk üç ay max 2 kg hatta almamak mümkünse en iyisi.böyle diyorum da ben geçen sefer ilk ay almadım sonra toplamda 20 kg aldım
benim ekmekle hiç aram yok. tatlı ve bebeğime de bana da hiçbir yararı olmayan fast fooda dadanmamalıyım.
keşke bir aşçım olsaydı şu dönemde
dr bana yürüyüş yap dedi yani erken değil herhangi bir riskin yoksa canım...
ben spora devam ediyorum ama kendimi zorlamadan. yürüyüş, squat gibi. fırsatım olursa da yüzüyorum fakat lekelenmem olduğu için ara verdim.
riskiniz yoksa ilk 3 ayda da devam edebilirsin canım hatta ilk üç ay bir süre en rahat spor yapabileceğin dönem olduğu için fırsatı kaçırma derim.malum biz kış gebesi olacağız
teşekkürler kızlar, o zaman ben yürüyüşe baslayım yavaş yavaş. en azından günde 30 dk lık 2 parti yapsam faydası olur sanırım. haklısın bianka kışın soğuklarda spor iyice kısıtlancak, evde bant var benim onda yürürüm artık. :) ha birde hamile kalmadan önce trambolin almış eşim ev için :) 5 dk lık zıplama yarım saatlik koşmayla aynı kaloriyi harcatıyormuş onuda artık doğumdan sonra inşallah :)
merhaba kızlar ben de 9 haftalık hamileyim ama fazla kilolayla başladım malesef 68 kilo boyum163bugün tartıldım yine 68 im sabahları yarım ekmek yiyorum onun dışında yemiyorum ama dikkat etmem lazım,ekmek hamur işleri ve kızartmalardan uzak durmam lazım. bu aralar midem bulandığı için canım istemiyor ama ilerde ne olacak bilmiyorum. Ama herşeyden önce bebeklerimiz sağlıklı olsun da doğumdan sonra kiloları vereceğimize inanıyorum
topiğin hayırlu olsun canım.bende yazayım manken gibi boyumu kilomumaaşallah.şincik kızlar ben 62 ile hamile kaldım yaşım 26 ve boyum 1,73 bende eğer yediklerime dikkat etmezsem hemen kilo alabiliyorum.ama dikkat edersem çok çabuk veredebiliyorum.amma velakin gel görünki miğdeme söz geçiremiyorum çok yiyorum ve masadan kalkmak doymak nedir bilmiyorum bu şekilde gidersem vay halime ne yapacağım kısıtlama yok bende önüme ne gelirse yiyorum.ama tatlı yok onu sevmiyorum hamile kalmadan öncedende sevmiyordum yine sevmiyorum inş değişmez bu sevme işim:)sütümü içiyorum aklıma gelirse mutfaktaki arkadaşlardan ayran meyve istiyorum.sağolsun onlarda aklına gelirse karpuz ne bileyim başka şeyler getirip masama koyuyorlar zaten bana birtek işyerinde bakıyorlar evde ben kendime hiç bakmıyorum.böyle işte güzel anneler fazla kilo almayalım ama çocuklarımızın kilosu sağlı yerinde olsun inş herşeyin hayırlısı rabbim yardımcımız olsun herkese kolay gelsin öpüyorum..
Merhabalar
ben 48kilo başladım bakalım henüz erken ama bir değişiklik yok normalde çok çabuk kilo alan bi yapım var maalesef o yüzden çok dikkat ederdim şimdi daha çok dikkat etmem gerekecek henüz iştahım açılmafı hatta hamilelik öncesinden daha az bulantılar yüzünden:) ama kararlıyım hamur işi tatlı kızartma fast food yok hamılelık boyunca.. Zaten ekmek nerdeyse hiç yemiyorum.. Süt yogurt peynır yumurta sebze meyve ve et agırlıklı beslenıcem.. Sıze de tavsıyem mesela kendıze mınık bı buzdolabı poşetine kuru üzüm kuru kayısı ceviz bademden oluşan öğün hazırlayın bunlar hem çok faydalı amıno asıtler vıtamınler ıcerıo kan yapıcı ozellıgı var hem bagırsakları duzenlıyo kabızlıga ıyı gelıyor hemde iştahı bastırıo dışardayken de yanınızda bulundurabılırısnız..
bırde yuruyus yapıyorum tabıkı ama bu ara cok halsızlık var
birde son olarak hamıle yogası dvdsı aldım her üç aylık dönem için bir dvd var ona başladım:))
Bakalım neler olacak :))
merhaba arkadaşlar,
şükürler olsun bende henüz kilo almadım 9. hafta içersindeyim. almadım ama veremedimdeşükür bulantım olmadığı için beslenmeme dikkat ediyorum. günlük yumurta, süt, yoğurt, peynir, protein ağırlıklı besleniyorum. eyllül ayını aynı kiloyla karşılayabilirsem çok mutlu olacağım.
yürüyüşe henüz baslayamadım. tembellik çöktü üzerime gitmiyor bir türlüeylüle artık inşallah :) havalarda biraz serinlesin hem.
Ben de yurumek istiyorum ama adanada yasiyorum havalar biraz serinlemeden yurumek imkansiz... 58 le fln basladim sanirim suan 60.5 oldum 8+4 teyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?