Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

[table="width: 250, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Gebe kaldığı kg[/td]
[td]1.trimester sonu[/td]
[td]2.trimester sonu[/td]
[td]3.trimester sonu[/td]
[td]Toplam kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zuzumanji[/td]
[td]34[/td]
[td]70[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bianca[/td]
[td][/td]
[td]63[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mrl3673[/td]
[td][/td]
[td]56[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bahar85[/td]
[td][/td]
[td]56[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yazsaati[/td]
[td][/td]
[td]63[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]guldis[/td]
[td][/td]
[td]64,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ameliee[/td]
[td][/td]
[td]63[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]darkangel03[/td]
[td]30[/td]
[td]65,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hsst[/td]
[td]27[/td]
[td]53,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaimisemaa[/td]
[td][/td]
[td]52[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yazgelini[/td]
[td][/td]
[td]61[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ehjrb[/td]
[td]26[/td]
[td]61[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

kızlar mümkün olduğunca özelden atarsanız bilgileri daha iyi takip edebilirim.

Bende süte ek olarak ceviz fındık incir vs de yiyorum bakalım kaç kilo ile kapatacağız:)

hanımlar bende 2014 mart annelerindenim :) bişey öğrenmek istiyorum.maden suyu içmenin sakıncası olur mu?

canım üzerinde mineralli su yazanların faydasının olduğunu duymuştum ilk hamileliğimde. ama yakın zamanda içinde amonyak çıkan markalar yayınlanmıştı gazetelerde araştır ona göre iç istersen...

hay sen çok yaşa emi bianka :) çok güzel olmuş topik teşekkürler,

33 yaşındayım, 4 yaşında bir kızım var ve ilk hamileliğimde 20 kilo alarak bir faciaya dönüşmüştüm 1 ay önce 66,5 kg a kadar düştüm kalori hesabı ile ve aynen devam şimdilik.

kızlar birkaç gündür deli gibi ekmek yiyorum kendimi alamıyorum mutfaktan acayip acıldı iştahım alırsam bu hafta alırım ben ama almamalıyım 1 eylülde 67,5 kg geçmemeliyim.

tam tahıllı ekmek alacağım kendim için hafta sonu marketten. ekmeğim ayrı olduğunda kendimi kontrol edebiliyorum en azından. aynı zamanda daha tok tutuyor, daha doyurucu geliyor bana.

haydi bakalım bir kemik, bir göbekle gidelim doğuma inşallah...

arkadaşlar günlük tüketilmesi gereken besinler olarak bildiklerimi paylaşayım dedim;

- en az 1/2 litre süt
- 1 kase yoğurt
- 1 kk peynir
- 1 yumurta
- 8 köfte büyüklüğünde ne eti olursa olsun farketmiyor et
- badem, ceviz, fındık...

ekmek her türlüsü, makarna, pirinç, bulgur bunlar çocuğunuzun kilolu doğmasını, çocuğun et tutmasını sağlarmıs. et tutmasının çok önemi olmadığını, önemli olanın kemik,kas sisteminin sağlam olması ve organlarının kaliteli olmasıymış. bunun içinde yukarıdakileri günlük tüketmeyi önermisti ilk hamileliğimde bir doktor. ayrıca haftada 2 gün balık, 1gün kurubakla.

ben hamileliğimin son 6 ayında yukarıdaki yenmesi gerekenleri yemeye çalıştım ve yanında ekmek, makarnayıda yedim tabi :) kızım 3,5 kg doğdu. doğduğu gün yüzüstü yatırdığımızda kafasını kaldırıp etrafa bakabiliyordu. ben etkisi olduğuna inanıyorum. çok zayıf görünümlü fakat çok diri bir bebekti.

kısacası önerilirrrrr.....

günaydın arkadaşlar,

ben hamile kalmadan önce fazla kilolarımı kalori hesabıyla verdiğimden bahsetmiştim sanırım. günlük yememiz gerekenleri hesaplayayım dedim aldırırmı verdirirmi :)

hamile olmadan önce benim için günlük ihtiyacım 1800 kal idi. kilo verebilmem için 1300 kalorilerde yemem gerekiyordu.
aşağıda sizler için yaklaşık 1 günde yememiz gerekenlerin listesini ve kalorileri çıkarttım. yaklaşık olarak 1700-1800 kalorilerde kalıyor biraz dikkat edip aburcubur kaçamağı yapmadığımızda. hamileyken ihtiyacımızın artacağını düşünüyorum. eğer normal şartlarda aşağıdakine uygun beslenirsek sadece bebeğin kilosunu alıp fazla kilo almadan bu güzel günleri atlatırız.

2013-07-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[2] CEVİZ 2 adet 54
[3] Badem 10 gr (adet) 57
[4] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[5] Izgara Köfte 2 PORSİYON 618
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[7] Çavdarlı Ekmek 6 DİLİM 330
[8] sek light süt 200 ml 3 adet 190
[9] Sütaş light yoğurt 1 125 gr 55
[10] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1710 kal.

devlet hastanesınde dıyetısyene gıdemedım ozele gıdecegımm ıns yakın zamanda
8 hafta bıttı ve ben kılo almadım cok sukur rabbıme ınsallah 12 ve 16 haftada almamıs olurum pek umıdım olmasada

8 hafta bıttı ve ben kılo almadım cok sukur rabbıme ınsallah 12 ve 16 haftada almamıs olurum pek umıdım olmasada

ben seker ılacı kullanıodum bebekten önce bıraktım dıre 3 kılo aldım bıraz da şisitim bı anda 6 kılo almıstım neyse kı 3 u gitti yanı o şişlikler ındı ama hayırlısı bakalımmmm küre şeklınde olmayım da

kızımda bu haftada aynı kılodaydım ama uc kılo alarak
26 kılo almıstım toplam busefer oyle olmak ıstemıyorum ya ınsallah saglıklı ve az kılolu tamamlarız

kızımda bu haftada aynı kılodaydım ama uc kılo alarak
26 kılo almıstım toplam busefer oyle olmak ıstemıyorum ya ınsallah saglıklı ve az kılolu tamamlarız

inşallah canım yhaaa olsun vermıssın sonucta benım kılo ıle basım dertte veremıom da ama napalım hayalım daha buyuk ıllakı verırım benım 6 kılo daha alma sansım var kendıme dıkkat edersem olurmus ole dedı dr yanı 5. aya kadar 2 kılo ordan sora ayda bı kılo işte sen az kıloyla tamamlarsın ınsallah ama ben sanmıom yhaaa :)))

yaa arkadaşlar mesajları okudum da en vahimi benim galiba. 40 kilo ile hamile kaldım ve aşırı bulantılarım başladı hiç yemek yiyemiyorum 35 i görecem galiba neyse karpuz da yata yata büyürmüş hiç kıpırdamadan full yatayım belki biraz büyürüm bebişimle birlikte

boyun kac peki? dikkat et o zaman cok zayifsan.aslnda bir nevi daha sanslisin

canım yediklerimizi abartmadığımız sürece kilomuzunda abartacağını sanmıyorum. yinede diyetisyen kontrolünde imkan varsa daha sağlıklı olur. bizide bilgilendirirsen seviniriz. birde yürüyüşe nezaman başlanmalı onuda öğreneibilirsen sevinirim. ben ilk 3 ayın bitmesini bekliyorum ama doğrumudur acaaba yoksa başlamalımıydık şimdiden?

dr bana yürüyüş yap dedi yani erken değil herhangi bir riskin yoksa canım...

ben spora devam ediyorum ama kendimi zorlamadan. yürüyüş, squat gibi. fırsatım olursa da yüzüyorum fakat lekelenmem olduğu için ara verdim.
riskiniz yoksa ilk 3 ayda da devam edebilirsin canım hatta ilk üç ay bir süre en rahat spor yapabileceğin dönem olduğu için fırsatı kaçırma derim.malum biz kış gebesi olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…