- Konu Sahibi papatya1711
-
Bende bende mart annesi olacagım rabbim izin verirse. bende 14 +4 günlük gebeyim cok şükür pek bi sorunum kalmadı evde yalnız kaldıgımda sabahları midem bulanmasının dısında birde dün aksam ayagımın altından paspas kaydı bende düştüm bunun dısında:18: hersey gayet güzelKızlar, Mart anneleri bu kadar az mı ?
Bu sayfada pek hareket olmuyor neden ki ? Ben çalışıyorum arada girip bakıyorum fırsat buldukça, nasıl gidiyor hamilelik ? Yazın da paylaşalım birbirimizle yaşadıklarımızı. Sevgiler....
Bende bende mart annesi olacagım rabbim izin verirse. bende 14 +4 günlük gebeyim cok şükür pek bi sorunum kalmadı evde yalnız kaldıgımda sabahları midem bulanmasının dısında birde dün aksam ayagımın altından paspas kaydı bende düştüm bunun dısında:18: hersey gayet güzelönümüzdeki salı randovum var cinsiyetini ögrenirim inşallah veee inşallah bebegim saglılıdır
allah bagıslasın canım oglusunu tabiki saglıklı olsunda kız erkek farketmiyor ama eşim önce erkek olsun istiyor. bende erkek evladım olsun istiyorum önce çünki babasına düşkün evladı kıskanırım anneye düşkün olsun diyeBebeğin hayırlı olsun canım. Bu arada geçmiş olsun, dikkat et kendine, ben daha şimdiden dikkatli yürüycem diye ağır çekim hareket eder oldum. Özellikle merdiven inip çıkarken yavaş hareket ediyorum, dikkat etmeliyiz. Biz de geçen hafta öğrendik cinsiyetini, oğlumuz olacakmış. Sağlıklı olsunlar da farketmez, di mi ? Allah inşallah sana da gönlüne göre versin. Nerede yaşıyorsun Suna ?
allah bagıslasın canım oglusunu tabiki saglıklı olsunda kız erkek farketmiyor ama eşim önce erkek olsun istiyor. bende erkek evladım olsun istiyorum önce çünki babasına düşkün evladı kıskanırım anneye düşkün olsun diyeişin şakası tabi suan ilk gebeligim farketmiyor erkek kız ben 2 yıl sora allah nasip ederse tekrar yapmayı düşünüyorum BEN ankarada yaşıyorum canım sen nerdesin özelemi devletemi gidiyorsun
bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak yaamerak ediyorum artık haftaya kontrol var inşallah belli olur
benim doktorum sanırım iyidir öyle birebir görüştügüm doktor olamadı şimdiye kadarSağol canım, inşallah sizin de sağlıklı, tatlı bir oğluşunuz olurBenim de ilk bebeğim ama ben başka istemiyorum allah buna ömür, sağlık versin inşallah. İzmir de yaşıyorum. Üniversite yi Ankara da okumuştum, severim orayı. Eryaman da, Demetevler de oturdum, çoğu yerini bilirim oranın. Sen ne tarafında yaşıyorsun Ankara nın ? Bu arada özele gidiyorum ben. Medical Park hastanesinde bir doçent doktora. Memnunuz şimdilik, inşallah bir problem çıkmaz. Doktora gittiğimde soracak soru bulamıyorum çoğu zaman bi de ukalalık yaptığımı düşünür diye çekiniyorum. Aslında her detaya iyice bakıyor mu, eksik bir şey yapılıyor mu diye hep merak ediyorum :)) Şu an sadece kalsiyum tablet ile demir hapı kullanıyorum. Senin doktorun nasıl ?
benim doktorum sanırım iyidir öyle birebir görüştügüm doktor olamadı şimdiye kadarama ultrosonda bakarken kan tahli sonuclarımda falan cookk şükür bi sorun cıkmadı hatta gününden 2 gün önde gidiyoruz. bende etimesgut da oturdum onun öncesinde mamak daydım ankara güzel ama izmir daha güzel orda arkadasım vardı ziyarete gelmiştim konak kemer altı süper yerler alıs veriş için NEYDİ BİDE bi sahil kenarı vardı adı aklıma gelmedi ama çimleri merdiven gibi yapmışlar toprak ama cok güzeldi orasıda. tek eksik deniz biraz bulanıktı. bende doguma yakın gideceim doçent e eşimin calıstıgı hastahane zaten o yüzden rahatım sıra beklemiyorum hacettepe üniverste hastahanesi
ben eşime ısrarla araba aldırdım bazı sebeblerden dolayı onu daha fazla zorlamak istemiyorum.birde eşim saglık konusunda cok titiz bi sorun oldugunda hemen müdahale edecektir ona cookk güveniyorum. son zamanlarıma dogru gidecegim bakalım hayrılısı inşallah rabbim bizede iyi bir dogum nasip eder . bu yıl tatile cıkmayı istedim ama kısmet olmadı . eşimin ailesinin yanına gittik sen suan calısıyormusun meslegin ne bende bu yıl universte sınavına girecektim ama dogumum den gelecek galiba inşallah kpssye girerimEvet İzmir de çok güzel. Özellikle tatil yerlerine yakın olması büyük avantaj bizim için. Bir gün gelirsen ben de beklerim :)
Bir an evvel bence bi doktor seçmelisin kendine ki o takip etsin herşeyini, senin de güvenin artar aynı doktora gittikçe diye düşünüyorum. Üniversite hastaneleri kalabalık olmak dışında iyi olur tabi. Ama senin sıra sorunun olmuyormuş o yönden iyiymiş.
Hayırlısı olsun canım.
Kızlar, Mart anneleri bu kadar az mı ?
Bu sayfada pek hareket olmuyor neden ki ? Ben çalışıyorum arada girip bakıyorum fırsat buldukça, nasıl gidiyor hamilelik ? Yazın da paylaşalım birbirimizle yaşadıklarımızı. Sevgiler....
Kızlar, Mart anneleri bu kadar az mı ?
mart ayı annelerine sormak istiyorum cinsiyet ögerenen varmı
bende mart annesi olacam inşallah ve 11.haftada cinsiyeti öğrenmiştik bizim doktor hızlı çıkmıştı şuan 17. haftaya girdik....
kızlar merhaba...bende mart anneciği olucam inşallah.gebelik bölümünde 2014 mart anneleri topiğine buyrun..orası gayet kalabalık..
bende izmirde oturuyorum ama kontrole manisaya gidiyorum celal bayar üni.hastanesine.Görümce orda hemşire olduğundan sıra beklemiyoruz,birde benim riskli gebelik malesef.Bu sayfayı ben açtım ama umarım bebeğim erken gelip üzmez annesini.Ben cinsiyetini 15.haftamda öğrendim kızım olucakmış nasipse Allah sizlerin bebişlerinizi de sağlıklı kucagınıza almak nasip etsin.Benim hamileliğim hep tedirgin geçiyor malesef çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
ben eşime ısrarla araba aldırdım bazı sebeblerden dolayı onu daha fazla zorlamak istemiyorum.birde eşim saglık konusunda cok titiz bi sorun oldugunda hemen müdahale edecektir ona cookk güveniyorum. son zamanlarıma dogru gidecegim bakalım hayrılısı inşallah rabbim bizede iyi bir dogum nasip eder . bu yıl tatile cıkmayı istedim ama kısmet olmadı . eşimin ailesinin yanına gittik sen suan calısıyormusun meslegin ne bende bu yıl universte sınavına girecektim ama dogumum den gelecek galiba inşallah kpssye girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?