Hayırlı olsun canim tedavin insallah bu sefer güzel sonuçlar alirsin pes etmemeniz çok güzel allah isteyen herkese nasip etsin insallah .Merhaba kızlar bende Mart sonunda transfer olucam.şuan adetin 10.günü.novaart gidiyorum.6.deneme olacak.5.denemede tuttu.ancak karnında 2 aylıkken öldü.zor süreçler geçirdim.Rabbim yardımcı oluyor.şuan tekrar heyecanlanıyorum.neler olucak diye.RABBİM herkesin dileğim biran evvel versin inşallah.bu süreçte sabri edersek inşallah kazananlara oluruz.
Hayırlısı canim insallah istediğin gibi geçer tedavi surecinHayır buraya ilkdefa gidiyorum.
merhaba benimde 5. gün ve bende de hiç belirti yok . yani normal zamanda daha cok tepki olurdu. yok yani hiç agrı şişlik batma hiç bşy yok ben de cok korkuyorum . umudumu yitirmeye başladım. güya seni rahatlatmak benim de aynı merak etme demek için yazacaktım ne kadar karamsar yazdım neyse canım endişe etmenin hiç yararı yok :9Herkese merhaba, 2 yıldır doğal yollarla gebe kalmaya çalışırken sürekli takip ettiğim bu siteye transferimin 3. Gününde üye olmak, içinde bulunduğumuz bekleyişin ne kadar da zor bir süreç olduğunu gösteriyor aslında. 5. Gün transferimin 3. Günündeyim. 21 mart test günüm. Doktorum transfer sonrası normal hayatıma dönmem gerektiğini ve kafama çok takmamamı söyledi. Hatta keşke beyninde bir şalterin olsa da test gününe kadar onu kapatabilsem dedi :) sizin de yaşamakta olduğunuz üzere maalesef bu mümkün olmuyor. transfer sonrası bir çok kişi de ağrı ve lekelenme benzeri şikayetler olduğunu okuyorum ancak bende ne transfer günü ne de takibindeki iki gün bu yönde herhangi bir şikayet oluşmadı. Diğer taraftan da hiç şikayeti olmadan transferleri olumlu sonuçlanan anne adaylarının deneyimlerini de okuyorum. nihayetin de çok karmaşık bir durum ve gerçekten insanı içinde bulunduğu yaşantıdan izole edip tek odak haline getiriyor. Herkese bu süreçte bol şans ve güzel sonuçlar diliyorum.
merhaba benimde 5. gün ve bende de hiç belirti yok . yani normal zamanda daha cok tepki olurdu. yok yani hiç agrı şişlik batma hiç bşy yok ben de cok korkuyorum . umudumu yitirmeye başladım. güya seni rahatlatmak benim de aynı merak etme demek için yazacaktım ne kadar karamsar yazdım neyse canım endişe etmenin hiç yararı yok :9
anladım haklısın saol biraz rahatlattın:) salıdan beri evdeyim ondan oldu sanırım yarın işe başlıcam kafam dağılır iyi gelir diye düşünüyorum umarım sonuçlarımız bizi çok sevindirir:):) bu kadar karamsar olma.. Benim tek dayanağım bir yıl önce geçirmiş olduğum kimyasal gebelikte ağrı ve kasık batmalarımın olması ve hcg 580 çıkmış olmasına rağmen gebeliğin kendiliğinden sonlanmasını tecrübe etmemdi. Yani ağrı sancı bana şans getirmedi, o yüzden peşin hükümlü değilim sen de olma :)
anladım haklısın saol biraz rahatlattın:) salıdan beri evdeyim ondan oldu sanırım yarın işe başlıcam kafam dağılır iyi gelir diye düşünüyorum umarım sonuçlarımız bizi çok sevindirir:)
Merhaba hayırlı olsun sizede bende 5. Gün transferi ve 3 gnümdetim sizin gibi 21 martda testim var inş hayırlı hbrlerimizi paylaşırız benimde kasık ağrım dışında hiç şikayetim olmadı maşallah diyim Ne yumurta toplamamda nede transfer sonrası lekelenmem olmadı ilk denemem inş tutar hepimizinkideHerkese merhaba, 2 yıldır doğal yollarla gebe kalmaya çalışırken sürekli takip ettiğim bu siteye transferimin 3. Gününde üye olmak, içinde bulunduğumuz bekleyişin ne kadar da zor bir süreç olduğunu gösteriyor aslında. 5. Gün transferimin 3. Günündeyim. 21 mart test günüm. Doktorum transfer sonrası normal hayatıma dönmem gerektiğini ve kafama çok takmamamı söyledi. Hatta keşke beyninde bir şalterin olsa da test gününe kadar onu kapatabilsem dedi :) sizin de yaşamakta olduğunuz üzere maalesef bu mümkün olmuyor. transfer sonrası bir çok kişi de ağrı ve lekelenme benzeri şikayetler olduğunu okuyorum ancak bende ne transfer günü ne de takibindeki iki gün bu yönde herhangi bir şikayet oluşmadı. Diğer taraftan da hiç şikayeti olmadan transferleri olumlu sonuçlanan anne adaylarının deneyimlerini de okuyorum. nihayetin de çok karmaşık bir durum ve gerçekten insanı içinde bulunduğu yaşantıdan izole edip tek odak haline getiriyor. Herkese bu süreçte bol şans ve güzel sonuçlar diliyorum.
Benimde göğüslerimde hassasiyet yok kasıklarımda batma dışında birazda bel ağrısıArkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz hepberaber insallah güzel sonuçlar alırız benimde 5. Günüm bugün arada batma lar (2 gundur)oluyor ama hala goguslerimde bir belirti yok sizler Nasılsıniz
Rabbim istiyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canımMerhaba kızlar bende Mart sonunda transfer olucam.şuan adetin 10.günü.novaart gidiyorum.6.deneme olacak.5.denemede tuttu.ancak karnında 2 aylıkken öldü.zor süreçler geçirdim.Rabbim yardımcı oluyor.şuan tekrar heyecanlanıyorum.neler olucak diye.RABBİM herkesin dileğim biran evvel versin inşallah.bu süreçte sabri edersek inşallah kazananlara oluruz.
Merhaba hayırlı olsun sizede bende 5. Gün transferi ve 3 gnümdetim sizin gibi 21 martda testim var inş hayırlı hbrlerimizi paylaşırız benimde kasık ağrım dışında hiç şikayetim olmadı maşallah diyim Ne yumurta toplamamda nede transfer sonrası lekelenmem olmadı ilk denemem inş tutar hepimizinkide
Amin canım inş iyi hbrleri veririz şuan kullandığnız iğne ilaç varmıMerhaba, evet siZinle günü gününe denk gelmişiz. Transfer öncesi kasık Ve bel ağrılarımın hatta lekelenmemin olabileceğini ve bunların normal olacağını söylemişti hemşireler. Ben de olmadı. Sanırım kişiden kişiye değişik durumlar yaşanabiliyor. Ben bu süreci yumurta geliştirme ve toplama dahil çok rahat geçirdim sizin gibi. Umarım emeklerimizin karşılığı sağlıklı bebeklerle döner bize.. Haberinizi bekliyorum :)
insallah .benimde goguslerde bisey yok ama kasiklarda batmalar oluyorArkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz hepberaber insallah güzel sonuçlar alırız benimde 5. Günüm bugün arada batma lar (2 gundur)oluyor ama hala goguslerimde bir belirti yok sizler Nasılsıniz
İnşallah güzel haberleri alırız tekrar denemek zorunda kalmayiz çok dua ediyorum elimde sürekli tesbih dolaşıyorum :)insallah .benimde goguslerde bisey yok ama kasiklarda batmalar oluyor
Bende 17 martta öğrenecegim :))) insallah pozitif leri yazarız burayaMerhabalar benimde 4 martta transferim oldu 17 sinde insallah sonuc alacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?