Havada oyle gunesli valla bunaldimMandala aldım ben arada onu boyuyorum bide benim 2 tane köpeğim var onlardan sıkılmaya imkanımda olmuyor sürekli evde bir atraksiyon var
Bende fena bunalım ben hiç bu kadar evde oturmadim hicccc:))Havada oyle gunesli valla bunaldim
Hafta sonu ya o yuzden bunaldik hafta iciolsa bu kadar olmazdiii.. yapma kuzumm cok erken uzulmeni istemem varsada cikmazz bosa minigini uzme.. benim dedigim testten alirsan ertesi gun yap yada 6. Ama ilk idrarlaaBende fena bunalım ben hiç bu kadar evde oturmadim hicccc:))
Ohhh ne güzel. Canım bir tane değil. Hemde 2 tane aynen sikilmaz canin:)Mandala aldım ben arada onu boyuyorum bide benim 2 tane köpeğim var onlardan sıkılmaya imkanımda olmuyor sürekli evde bir atraksiyon var
Biliyorum canım o testı evde var birtane genelde ben onu kullanıyorum bekleyemezfim ben adeti madeti:)))Hafta sonu ya o yuzden bunaldik hafta iciolsa bu kadar olmazdiii.. yapma kuzumm cok erken uzulmeni istemem varsada cikmazz bosa minigini uzme.. benim dedigim testten alirsan ertesi gun yap yada 6. Ama ilk idrarlaa
Yapmasan en guzeli tabiiiBiliyorum canım o testı evde var birtane genelde ben onu kullanıyorum bekleyemezfim ben adeti madeti:)))
Hımmm sen 5. Gün ilk ıdrarla yaptın ozaman yarın 5. Günüm denesemmi ayyy yine bana geldiler okadar bekleyecegim yapmayacagim dediğim halde:))
sıkılmıyor bazen durumumu unutuyorumOhhh ne güzel. Canım bir tane değil. Hemde 2 tane aynen sikilmaz canin:)
Şuan iğne kullanıyormusunuz benim bi kan sulandırıcı iğnem var koldan bide kalçadan progestan vurunuyorum zor yürüyom acısından
33 yaşındayım ilk denemem 5.gün embriosu tek koydu drKizlar yasiniz kac,kacinci deneme ve kac embriyo koydunuz,tesekkurler cvpiniz icin
inş canım emeklerin boşa gitmesin hayırlısıylaEvet canım kullanıyorum ben daha başındayım tedavinin. Lucrin, gonal f ve merional kullanıyorum. 15 inde kontrolüm var. İnşallah ben de sizin gibi beklemekten sıkılırımo heyecanı yaşarım
Kızlar siz tedavinizi raporlumu yaptırdınız?
Yok canim raporu değilim ben
Arkadaşım güzel şeyler bunlar inşBugün kasiklarimda azıcık karincalanmalar
Erken daha sıkma canını dr boşuna gün bermiyor herkesin bünyesi aynı değil belki daha geç belli olucakBu arada kızlar test(erken olanlardan) yaptım biliyorum erken daha ama zaten negatif çıktı (silik bile yokkk)
İnşallah kanda vardır da idrara daha geçmemiştir bu 2. Deneme 3. Yapmayabilriz cunkuhayırlısı
İnşallah canım öyledir Moralimi çok bozmadım ama tabkide etkilendim sonuçta erken biliyorum ama işte ciksaydi iyi gelirdi sadece karnımda ki batma lar ümit veriyor bana :))Erken daha sıkma canını dr boşuna gün bermiyor herkesin bünyesi aynı değil belki daha geç belli olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?