Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün 4. Gün erken gebelik testi için cookkk erken degilmi daha bhcg cikmamistir daha olsada çıkmaz dimi yapmayayim degilmi ben yapmayayim

Bende fena bunalım ben hiç bu kadar evde oturmadim hicccc:))
Hafta sonu ya o yuzden bunaldik hafta iciolsa bu kadar olmazdiii.. yapma kuzumm cok erken uzulmeni istemem varsada cikmazz bosa minigini uzme.. benim dedigim testten alirsan ertesi gun yap yada 6. Ama ilk idrarlaa:21:

Mandala aldım ben arada onu boyuyorum bide benim 2 tane köpeğim var onlardan sıkılmaya imkanımda olmuyor sürekli evde bir atraksiyon var
Ohhh ne güzel. Canım bir tane değil. Hemde 2 tane aynen sikilmaz canin:)

Hafta sonu ya o yuzden bunaldik hafta iciolsa bu kadar olmazdiii.. yapma kuzumm cok erken uzulmeni istemem varsada cikmazz bosa minigini uzme.. benim dedigim testten alirsan ertesi gun yap yada 6. Ama ilk idrarlaa:21:
Biliyorum canım o testı evde var birtane genelde ben onu kullanıyorum bekleyemezfim ben adeti madeti:)))
Hımmm sen 5. Gün ilk ıdrarla yaptın ozaman yarın 5. Günüm denesemmi ayyy yine bana geldiler okadar bekleyecegim yapmayacagim dediğim halde:))

Biliyorum canım o testı evde var birtane genelde ben onu kullanıyorum bekleyemezfim ben adeti madeti:)))
Hımmm sen 5. Gün ilk ıdrarla yaptın ozaman yarın 5. Günüm denesemmi ayyy yine bana geldiler okadar bekleyecegim yapmayacagim dediğim halde:))
Yapmasan en guzeli tabiii

Şuan iğne kullanıyormusunuz benim bi kan sulandırıcı iğnem var koldan bide kalçadan progestan vurunuyorum zor yürüyom acısından

Evet canım kullanıyorum ben daha başındayım tedavinin. Lucrin, gonal f ve merional kullanıyorum. 15 inde kontrolüm var. İnşallah ben de sizin gibi beklemekten sıkılırım :D o heyecanı yaşarım :KK37:

Kizlar yasiniz kac,kacinci deneme ve kac embriyo koydunuz,tesekkurler cvpiniz icin

Evet canım kullanıyorum ben daha başındayım tedavinin. Lucrin, gonal f ve merional kullanıyorum. 15 inde kontrolüm var. İnşallah ben de sizin gibi beklemekten sıkılırım :KK70: o heyecanı yaşarım :KK37:
inş canım emeklerin boşa gitmesin hayırlısıyla

Kızlar siz tedavinizi raporlumu yaptırdınız?

33 yaşındayım 2. Denemem dondurulmuslar la 2 embriyo

Senin kaçıncı denemen

Bu arada kızlar test(erken olanlardan) yaptım biliyorum erken daha ama zaten negatif çıktı (silik bile yokkk)
İnşallah kanda vardır da idrara daha geçmemiştir bu 2. Deneme 3. Yapmayabilriz cunku:( hayırlısı

Bu arada kızlar test(erken olanlardan) yaptım biliyorum erken daha ama zaten negatif çıktı (silik bile yokkk)
İnşallah kanda vardır da idrara daha geçmemiştir bu 2. Deneme 3. Yapmayabilriz cunku:KK43: hayırlısı
Erken daha sıkma canını dr boşuna gün bermiyor herkesin bünyesi aynı değil belki daha geç belli olucak

Erken daha sıkma canını dr boşuna gün bermiyor herkesin bünyesi aynı değil belki daha geç belli olucak
İnşallah canım öyledir Moralimi çok bozmadım ama tabkide etkilendim sonuçta erken biliyorum ama işte ciksaydi iyi gelirdi sadece karnımda ki batma lar ümit veriyor bana :))

Back
X