Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlaarrrr ben Cumartesi cinsiyeti öğrendim, kızım oluyor :KK46:hayırlısı olsun ve sağlıklı olsun inşallah tabi ki.. Panorama test sonuçlarında herşey yolunda çok şükür.. bugün sabah kan verdim, doktor tekrar troid, kan, demir vs bakalım dedi. haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür.. sizler de durum nedir? Kalimero41 Kalimero41 senin cinsiyetleri ne zaman belli olacak?

Selam arkadaşlaarrrr ben Cumartesi cinsiyeti öğrendim, kızım oluyor :KK46:hayırlısı olsun ve sağlıklı olsun inşallah tabi ki.. Panorama test sonuçlarında herşey yolunda çok şükür.. bugün sabah kan verdim, doktor tekrar troid, kan, demir vs bakalım dedi. haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür.. sizler de durum nedir? Kalimero41 Kalimero41 senin cinsiyetleri ne zaman belli olacak?
Ayyyy canım benim çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallah güzel bir kızın olsun testlerinede çok sevindim hayırlısı olsun herşey yolunda gitsin...benimde kısmet olursa bir kız bir erkek değişmezse tabi;)) şimdilik iyiyiz bugün kontrolüm var hayırlı haberlerle inşallah...

Ayyyy canım benim çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallah güzel bir kızın olsun testlerinede çok sevindim hayırlısı olsun herşey yolunda gitsin...benimde kısmet olursa bir kız bir erkek değişmezse tabi:KK66:) şimdilik iyiyiz bugün kontrolüm var hayırlı haberlerle inşallah...

Hadi bakalım hayırlı haberler al canım benim inşallah...

Gözün aydın sesocum çıtıpıtı bir Prensesin olacak demek. Tekrar tebrik ederim, herşeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim :)))

Gözün aydın sesocum çıtıpıtı bir Prensesin olacak demek. Tekrar tebrik ederim, herşeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim :)))

Saol canım benim hepimiz için inşallah sonuna kadar herşey yolunda gitsin... Sende son durumlar neler?

Kızlar bebek alışverişine başlayanınız var mı? Ben başlamıyorum Ağustos Eylül gibi başlarım diyorum ama hiçbir fikrim de yok. :110: Nereden nasıl başlamalı bilemedim??

Kızlar bebek alışverişine başlayanınız var mı? Ben başlamıyorum Ağustos Eylül gibi başlarım diyorum ama hiçbir fikrim de yok. :110: Nereden nasıl başlamalı bilemedim??

Ben de şimdi doktordayım önceki hastanın çıkmasını bekliyorum. Omurilik eğriliğinin kontrolü için kan verdim. alışveriş olayına temmuz sonunda başlamayı planlıyorum ama gerçekten nerden başlayacağımı kestiremiyorum. Neler alınmalı hiçbir fikrim yok. Nette de bakıyorum ama bence abartılı listeler var burda. Lazım ya da değil herşeyi yazmışlar... Kestiremedim henüz.

Ben de şimdi doktordayım önceki hastanın çıkmasını bekliyorum. Omurilik eğriliğinin kontrolü için kan verdim. alışveriş olayına temmuz sonunda başlamayı planlıyorum ama gerçekten nerden başlayacağımı kestiremiyorum. Neler alınmalı hiçbir fikrim yok. Nette de bakıyorum ama bence abartılı listeler var burda. Lazım ya da değil herşeyi yazmışlar... Kestiremedim henüz.
Canım geçmiş olsun omurilik eğriliği derken?

Canım AFP testi diye geçiyor, netten bak istersen. Muayenem de iyi geçti, erkek olduğu tescillendi:) 5 hafta sonra kalbine bakılacak sanırım detaylı ultrason dedikleri de bu oluyor.

Benden böyle bir test istemedi doktor, son kontrolümde omuriliğini birkaç kez kontrol etti herşey yolunda dedi ama başka birşey istemedi. Normal en baştaki kan testlerinin tekrarını istedi o kadar. Hadi bakalım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin canım inşallah...

Yaa çok haklısın öyle listeler var ki gereksiz şeyler olduğu çok belli. Şimdi arkadaşlarıma sorduğumda da bebeğe göre öncelikler değişebiliyor. Ben sorup standart herkesin çok lazım dediği şeyleri bir liste yapacağım. Diğerlerini bilemiyorum. Bende ağustos gibi başlamayı planlıyorum en erken. Ama hakikaten ben de hiçbirşeyi kestiremiyorum. :(

Canım AFP testi diye geçiyor, netten bak istersen. Muayenem de iyi geçti, erkek olduğu tescillendi:) 5 hafta sonra kalbine bakılacak sanırım detaylı ultrason dedikleri de bu oluyor.
Benden de istenmedi canım her muaynemde bakıldı sıkıntı yok çok şükür 20. Haftada da detaydı ultrason yapılıcak kısmet olursa,gönlündekinin olmasına çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim,meleklerinize iyi bakın yormayın kendinizi:))

Merhaba kizlar, bebeklerinizin boyu ve kilosunu biliyormusunuz acaba? Kafam cok karisti, dün doktorda idim, Ultrasonda hemen hemen 8-9 gün daha ileride cikti bebegim, ve 524 gramm oldugunu söyledi Doktor. Simdi internetten arastiriyorumda, agirligi fazla bendekine göre.. gecen haftada baska bir doktorda 200 grammin üstünde cikmisti.. Yaniliyorum herhalde dedim ama gebelik pass imda ve ultrason resmindede tekrar aynilari yaziyor.. hersey yolunda demisti dün, simdide arayip sormaya cekiniyorum acikcasi. Dün o an bilemedim tabi normal demekki deyip cikmistik esimle, birde cinsiyeti göstermedi yaramaz o Kadar ugrasa ragmen iyice bozulmustum ve düsünemedim.
Bilgisi veya benzer durumda olan varmi aranizda?
Bu arada cinsiyeti ögrenenleri tek tek tebrik ederim, suan sizi kiskaniyorum :-)

Merhaba kizlar, bebeklerinizin boyu ve kilosunu biliyormusunuz acaba? Kafam cok karisti, dün doktorda idim, Ultrasonda hemen hemen 8-9 gün daha ileride cikti bebegim, ve 524 gramm oldugunu söyledi Doktor. Simdi internetten arastiriyorumda, agirligi fazla bendekine göre.. gecen haftada baska bir doktorda 200 grammin üstünde cikmisti.. Yaniliyorum herhalde dedim ama gebelik pass imda ve ultrason resmindede tekrar aynilari yaziyor.. hersey yolunda demisti dün, simdide arayip sormaya cekiniyorum acikcasi. Dün o an bilemedim tabi normal demekki deyip cikmistik esimle, birde cinsiyeti göstermedi yaramaz o Kadar ugrasa ragmen iyice bozulmustum ve düsünemedim.
Bu arada cinsiyeti ögrenenleri tek tek tebrik ederim, suan sizi kiskaniyorum :-)
Canım senin haftanda 524 gram çok fazla ancak 23. Haftada o grama erişiyo bebek onda bir yanlışlık var bence en fazla 250 gram olabilir hayırlısı tabi cinsiyet için acele etme onun sabırsızlığı bile çok güzel bir duygu neyse kabulumüz sağlıklı olsunlarda :))

A ally20 S Seso80 hayirli olsun kizlar cinsiyetleri belli olmus hayirli evlat olurlar ins hissetmismiydiniz bende cok merak ediyorum ya ne gibi belirtiler vardi gerci arastirdim degisiyomus ya hayirlisi Allahtan ins

16+4 hafta için 15 cm 165 gr geldi benimki. Neden çekiniyorsun ki ara sor, hem ters bişi olsa söylemez mi doktorun...

A ally20 S Seso80 hayirli olsun kizlar cinsiyetleri belli olmus hayirli evlat olurlar ins hissetmismiydiniz bende cok merak ediyorum ya ne gibi belirtiler vardi gerci arastirdim degisiyomus ya hayirlisi Allahtan ins

Belirtilere hiç bakma herkes farklı konuşuyor. Ben de hiç belirti olmadı son derece rahat bir gebelik geçirdim ilk aylarımda. Erkek olacak. Kimi bulantın çok olursa kız diyor kimi erkek diyor. Kuzum beni hiç rahatsız etmedi. Dostlar başına böylesi... Gönlündeki olsun inş, evvela gönlündeki hayırlı olsun tabi...

Çok saol tatlım walla ben hep erkek hissettim, kız çok istiyorduk ama kendimizi erkeğe hazırladık. Sonra çok şaşırdık kız olduğunu duyunca :) Allah herkese önce sağlıklı ve hayırlı evlat sonra da gönlünden geçeni versin inşallah..

Back
X