Evet canim bizimki kesin erkek dedi doktorumizz 3 defadir erkek diyot yuzde yuz dedi en son .bende hazirliklara basladim yavastan :) magszsya girince dayanamiyorum aliyorum biraz erken ama insanin hevesi olunca:)Meraba canım ben benim yaramazı hissediyorum hazırlıklara başlamak için çok erken diye düşünüyorum çok hevesim var ama azcık daha sabır diyip bekliyorum ayrıca daha cinsiyeti kesin kestiremedim sende durumlar ne öğrenebildinmi cinsiyeti
Aynen cnm bnmde tuvalete gitmem hala cok .degismedi .kiz bebekler zamanla degisebiliyor o yuzden 20. Haftaya kdr bekleyin diyorlar genelde degismemesi icinGunaydin arkadaslar dun randevum vardi kiza benziyor dedi ama alisveris yapmayin dedi cokta emin degildi ayrica ben daha hissetmiyorum hareketlerini bu arada hala sık tuvalete gidiyorum sizde durumlar nasil
Bendede heves çok ilk bebiş ve çok hevesliyim daha hiçbişey almadımEvet canim bizimki kesin erkek dedi doktorumizz 3 defadir erkek diyot yuzde yuz dedi en son .bende hazirliklara basladim yavastan :) magszsya girince dayanamiyorum aliyorum biraz erken ama insanin hevesi olunca:)
B
Bendede heves çok ilk bebiş ve çok hevesliyim daha hiçbişey almadım[/QUOTE
Azar azar asla bemce:)
Yavas yavas baslarsin almaya:)B
Bendede heves çok ilk bebiş ve çok hevesliyim daha hiçbişey almadım
Ay ne guzel benimdeoglum olacak Allah izin veririse:) zaman cok evet ama yavas yavas aalmaya basla bencr:)Merhaba kızlar bende gecen hafta öğrendim cinsiyetini oğlumuz geliyor. Alışveriş içinde çok hevesliyim aslında ama şu sıralar ne lazım neler almalı vs araştırıyorum sonrasında almaya başlarım daha vaktimiz bol nasılsa :)
Aynen cnm bnmde ikili temiz xikinca gerek gormedi doktor uclu test icinIkili tarama sonucu guzeldi onun icin uclu teste gerek gormedi doktor sizler ne yaptiniz
Merhaba kızlar bende 14+4 haftalık hamileyim dün kontrole gittim ve Dr bebeğin eşi dağınık dedi bu konuda bilgisi olan varmı paylaşsın
Ay ne guzel benimdeoglum olacak Allah izin veririse:) zaman cok evet ama yavas yavas aalmaya basla bencr:)
saol canım bende araştırdım böyle bir yazı bulamadım sanırım aşağıda demek istedi umarım seninde biran önce yukarı çıkar Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbu arada tahmini doğum tarihimiz aynı sen cinsiyetini ogrendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?