MART 2017 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

hayirli olsun insallah..
Rahim duvari inceligu varsa gunde 2 bardak taze sklmis nar suyu icin.
Benimde incelikle ilgili konu olmustu Rabbime cok sukur hemen istenilen kalinliga geldi...
Bugun test gunum insallah guzel haberlerlede mutlulugumuz daim olur...

Merhabala rbend eönümüzdeki regl ide tüp e baslayacagım. bu surecte pek cok doktorlar gorusme hatasında bulundum. HEpside farklı ilaçlar yazdı ? sizler hangi ilaçları yani vitaminleri kullanıyorsunuz ???

Merhabala rbend eönümüzdeki regl ide tüp e baslayacagım. bu surecte pek cok doktorlar gorusme hatasında bulundum. HEpside farklı ilaçlar yazdı ? sizler hangi ilaçları yani vitaminleri kullanıyorsunuz ???

Merhaba, ben de tahlillerden geciyorum. su anda adet döngümü incelemek icin kan veriyorum belirli günlerde.. Bana sadece folik asit verildi onu kullaniyorum.. Sana hangi ilaclar yazildi?

Merhaba, ben de tahlillerden geciyorum. su anda adet döngümü incelemek icin kan veriyorum belirli günlerde.. Bana sadece folik asit verildi onu kullaniyorum.. Sana hangi ilaclar yazildi?

folbiol, bemiks , çinko c , devit , birde demir eksikliğime ferro sanol.... bend ecok fazla oldugunu dusunuyorum

arkadaşlar merhabaHızlı yazmak zorundayım bugün transferim var. 1 embryo transfer edilecek zannediyordum şimdi arayıp iki embro transfer edicez dediler. Daha önce tüp bebekten 1 kızım var Allaha şükür ve düşük riski yüzünden 9 ay yatarak doğurdum. 5 yaşında. Bu riski almalımıyım. ya ikiz olur da taşıyamazsam. ya ikisini de kaybedersem. Napıcam bilmiyorum. Geçen sene de başarısız bi denemem var o 1 taneydi. Nolur bi fikir verin . Acele yazdım kusura bakmayın. Acil fikirlerinizi bekliyorum. 2 embryo da iyi durumdaymış.

Canım öncelikle hayırlı olsun.bence 2 embryo şansı artırıyor.illa iki transfer edildi diye ikiz olacak diye bişey yok tek embyoda bölünebilir ikiye üçe bilemezsin.

2 embriyo tavsiye ederim nasibi varsa olur ikiz ama kötü düşünme her hamilelik aynı olmuyor belki daha rahat gecer

Amin Allah razı olsun. İnşallah siz de güzel haberler almissinizdir.

Benim transfer cumartesi günü kısmetse, yâ nasip yâ kismet yâ sabır...

Slm kızlar bana dua edermisin ben normalde bu ayın 13 de tedaviye baslıyacaktım ama inşallah yanılmıyorumdur galiba hamileyim 5 gün geçti adetim sarımsı lekeleme var olabilirmi sizce pazartesi test yapıcam inşallah mucize olur :)

Amin canım inşallah bende senin durumdayım bu hafta ilaçlara başlarım heralde adetim gelirse:) hayırlı olsun sağlıklı bebişlerimiz gelsin Allahın izniyle bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…