- Konu Sahibi ervanazlim
-
hayirli olsun insallah..Uzun bir aradan sonra herkese yeniden merhabalar :) Ben su anda rahim duvarının ideal seviyeye gelmesi için bir haftadır estoferm isimli bir ilaç kullanıyorum. Kısmetse iki ay önce dondurulan embriyolarımız transfer edilecek artık 10 gün içinde..
İnsallah artık bu son çırpınışlar olur diyelim.. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, bize de inşallah...
Merhabala rbend eönümüzdeki regl ide tüp e baslayacagım. bu surecte pek cok doktorlar gorusme hatasında bulundum. HEpside farklı ilaçlar yazdı ? sizler hangi ilaçları yani vitaminleri kullanıyorsunuz ???
Merhaba, ben de tahlillerden geciyorum. su anda adet döngümü incelemek icin kan veriyorum belirli günlerde.. Bana sadece folik asit verildi onu kullaniyorum.. Sana hangi ilaclar yazildi?
Canım öncelikle hayırlı olsun.bence 2 embryo şansı artırıyor.illa iki transfer edildi diye ikiz olacak diye bişey yok tek embyoda bölünebilir ikiye üçe bilemezsin.arkadaşlar merhabaHızlı yazmak zorundayım bugün transferim var. 1 embryo transfer edilecek zannediyordum şimdi arayıp iki embro transfer edicez dediler. Daha önce tüp bebekten 1 kızım var Allaha şükür ve düşük riski yüzünden 9 ay yatarak doğurdum. 5 yaşında. Bu riski almalımıyım. ya ikiz olur da taşıyamazsam. ya ikisini de kaybedersem. Napıcam bilmiyorum. Geçen sene de başarısız bi denemem var o 1 taneydi. Nolur bi fikir verin . Acele yazdım kusura bakmayın. Acil fikirlerinizi bekliyorum. 2 embryo da iyi durumdaymış.
2 embriyo tavsiye ederim nasibi varsa olur ikiz ama kötü düşünme her hamilelik aynı olmuyor belki daha rahat gecerarkadaşlar merhabaHızlı yazmak zorundayım bugün transferim var. 1 embryo transfer edilecek zannediyordum şimdi arayıp iki embro transfer edicez dediler. Daha önce tüp bebekten 1 kızım var Allaha şükür ve düşük riski yüzünden 9 ay yatarak doğurdum. 5 yaşında. Bu riski almalımıyım. ya ikiz olur da taşıyamazsam. ya ikisini de kaybedersem. Napıcam bilmiyorum. Geçen sene de başarısız bi denemem var o 1 taneydi. Nolur bi fikir verin . Acele yazdım kusura bakmayın. Acil fikirlerinizi bekliyorum. 2 embryo da iyi durumdaymış.
hayirli olsun insallah..
Rahim duvari inceligu varsa gunde 2 bardak taze sklmis nar suyu icin.
Benimde incelikle ilgili konu olmustu Rabbime cok sukur hemen istenilen kalinliga geldi...
Bugun test gunum insallah guzel haberlerlede mutlulugumuz daim olur...
Bu ilaçlar yumurta kalitesi için mi?folbiol, bemiks , çinko c , devit , birde demir eksikliğime ferro sanol.... bend ecok fazla oldugunu dusunuyorum
Bu ilaçlar yumurta kalitesi için mi?
Canım hayırlı olsun benim 1 di ve tüp bebek yaptılar gebe kalabildim gerçi gelişmedi ama kısmet değilmiş Rabbim kimsenin kucağını boş çevirmesin):))arkadaslar tsh ım 4 çıktı. tüp bebek ve gebelik için bu durum engel mi ?
Amin canım inşallah bende senin durumdayım bu hafta ilaçlara başlarım heralde adetim gelirse:) hayırlı olsun sağlıklı bebişlerimiz gelsin Allahın izniyle bu seferUzun bir aradan sonra herkese yeniden merhabalar :) Ben su anda rahim duvarının ideal seviyeye gelmesi için bir haftadır estoferm isimli bir ilaç kullanıyorum. Kısmetse iki ay önce dondurulan embriyolarımız transfer edilecek artık 10 gün içinde..
İnsallah artık bu son çırpınışlar olur diyelim.. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, bize de inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?