MART 2017 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

ben RECAİ PABUÇÇU'dayım. Novaart'ta 3 deneme yaptım bu 4. olacak. Siz nerede tedavi görüyorsunuz? ne aşamadasınız?
Canım bende Novaart da iki tane tup bebek yaptırdım sonuç negatif acaba neden merkezi değiştirdin bende şimdi çok kararsizim aynı merkezdemi devam etsem yoksa değiştirdim mi sen ne düşünüyorsun merkez ve doktorlar hakkında bilgi verirsen iyi olur fikir olmuş olur birde sizin sorun neydi acaba

Merhaba bende aralık ayında ilk denememi yaptım ancak negatif sonuclandı drum subat ya da mart ayında tekrar deneyebilirsin dedi 3 tane dondurulmusum var. cok korkuyorum tekrar gitmeye ama vakit kaybetmekte istemiyorum Allah yardımcımız olsun inşş
Merhaba canim ben de aralikta ilk denememi yaptirdim negatif. Dondurulmus var ama bir türlü karar veremiyorum ne zaman transfer ettirecegime korkuyorum olumsuz olmasindan

Kızlar merhaba. Size umut olsun diye yazıyorum :)
Ben tam 37.ayda hamile kaldım. Miyom ameliyatı oldum, rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Üç kez klomen, iki aşılama ve iki tüp bebek sonunda hamileyim. Üstelik üç kez de yumurta takibi yaptırdım, her ay yumurtanın sağlıklı gelişip catladigini gördük ama olmadı işte. Kısmetimiz tüp bebekteymis. Umudunuzu kaybetmeyin. Sağlığınız ve gençliğiniz varken hayallerimizi ertelemeyin, tedavinize devam edin :) Sevgiler :)

Canım bende Novaart da iki tane tup bebek yaptırdım sonuç negatif acaba neden merkezi değiştirdin bende şimdi çok kararsizim aynı merkezdemi devam etsem yoksa değiştirdim mi sen ne düşünüyorsun merkez ve doktorlar hakkında bilgi verirsen iyi olur fikir olmuş olur birde sizin sorun neydi acaba
Can'ım merhaba, aslında novaart güzel bir yer ancak hoca hiçbir araştırma yapmıyor ve gıda desteği de vermiyor. Yani benim yaşımda biraz destek lazım diye düşünüyorum. Bu arada yaşım 41. Nitekim novaartta son denememde gıda desteği istedim ve 10 yumurtam çıktı. Şimdi Recai hoca hem gıda desteği veriyor hem eşimi ve beni inceledi, eşimde DNA hasarı çıktı. Tese, cgt ve rahim çentikleme yapılacak. Ve 5. Gün embriyosu transfer edilecek. Yan tedavilerle ihtimal artıyor diye düşündüğüm için novaarttı bıraktım. Bence sen de araştır, eğer yaşın gençse orada devam edebilirsin tabii. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kızlar merhaba. Size umut olsun diye yazıyorum :)
Ben tam 37.ayda hamile kaldım. Miyom ameliyatı oldum, rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Üç kez klomen, iki aşılama ve iki tüp bebek sonunda hamileyim. Üstelik üç kez de yumurta takibi yaptırdım, her ay yumurtanın sağlıklı gelişip catladigini gördük ama olmadı işte. Kısmetimiz tüp bebekteymis. Umudunuzu kaybetmeyin. Sağlığınız ve gençliğiniz varken hayallerimizi ertelemeyin, tedavinize devam edin :) Sevgiler :)
Teşekkürler. Senin gibi olumlu sonuç alanların yazması bize umut oluyor. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Merhaba canim ben de aralikta ilk denememi yaptirdim negatif. Dondurulmus var ama bir türlü karar veremiyorum ne zaman transfer ettirecegime korkuyorum olumsuz olmasindan
Mart adetimde gitmeye karar verdim. Cok korkuyorum ama vakitte kaybetmek istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda Bu sefer olumlu sonuc alırız inş

merhaba doktorunuz kimdir. Bende eşimin morfolojisi 0 diye düşük yaptım sanıyordum ama sonra mustafa acet rahim filmime baktıgında rahmımden kaynaklandıgını soledı. histeroskopi oldum ama 1 yıldır hala gebelik olusmayınca bende genetıgıme baktırdım. mtfhrc 1298 heterozıgot cıktım. ama butun doktorla rmustafa acet dahıl bu degerımın dusuk sebebı olmadıgını soyluyorr ? kımı doktorlarda kan sulandırıcı kullanmam gerektıgını ?
canim ankarada batuhan ozmene gidiyorum bendede heterezigot var heterezigot olanlar kan sulandirici haplar veya igneler vurulmasi gerekiyor bnm dr um coraspirin iciceksin dedi ve rahim sekoinde bozuklukdan dolayi bebek tutunamiyormus bnm doktorum onca yildir doktorun soylemedigibi soyledi ve memnunum doktorumdan ... ameliyat oldum ve bekleme surecindeyim bende rahim bozuklugu bebek icin uygun ortam olmadigindan bebek tutunamiyormus ama cor aspirini ihmal etmemek grk

canim ankarada batuhan ozmene gidiyorum bendede heterezigot var heterezigot olanlar kan sulandirici haplar veya igneler vurulmasi gerekiyor bnm dr um coraspirin iciceksin dedi ve rahim sekoinde bozuklukdan dolayi bebek tutunamiyormus bnm doktorum onca yildir doktorun soylemedigibi soyledi ve memnunum doktorumdan ... ameliyat oldum ve bekleme surecindeyim bende rahim bozuklugu bebek icin uygun ortam olmadigindan bebek tutunamiyormus ama cor aspirini ihmal etmemek grk

vallahi 3 tüp bebekçi ile göürştüm üçüde mtfhrc 1298 heterozıgot için aspirin kullanmana gerek yok dedi. napıcağımı bilmıyorum.ama tüp e baslarsam elbet kullandırırlar zaten inş

arkadaşlar,
yakında yumurta toplamaya gireceğim, sanırım son iki gün:) umarım herşey yolunda gider, çok heyecanlıyım. benimle aynı aşamada olan var mı? ( yumurtalar martta transfer edilecek, genetik sonucu iyi çıkarsa tabii)

Mart adetimde gitmeye karar verdim. Cok korkuyorum ama vakitte kaybetmek istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda Bu sefer olumlu sonuc alırız inş
bende cok korkuyordum ama korkulacak birsey olmadigini anladim baslayinca.Cok sukur bugun transferim oldu.Dualarinizi bekliyorum Rabbim saglikla kucagimiza alabilecegmz omurlu hayirli kusursuz eksiksik sorunsuz problemsz evlarlar nasip etsin insallah

arkadaşlar,
yakında yumurta toplamaya gireceğim, sanırım son iki gün:) umarım herşey yolunda gider, çok heyecanlıyım. benimle aynı aşamada olan var mı? ( yumurtalar martta transfer edilecek, genetik sonucu iyi çıkarsa tabii)
Bende yeni başladım tedaviye uzun protokol olduğu için yumurta toptamaya epey var mart sonu yada nisan başında sonuç alıcaz heyecanla beklemedeyim

Bende yeni başladım tedaviye uzun protokol olduğu için yumurta toptamaya epey var mart sonu yada nisan başında sonuç alıcaz heyecanla beklemedeyim
Rabbim emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla versin insallah...adetin 2. gunu basladik 15.gun transfermz oldu hayirlisi bakalim.Rabbim umutlarimizi sevinclerimizi yarida birakmasin insallah

aramızda hamile olanlar oldukça moralimiz yükselecektir diye düşünüyorum. benim yumurta toplama günüm cumartesi inşallah:)) hepinizden iyi haber duymak ümidiyle:)

Transferi olan transferi bekleyen arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız ben öyle olacağına inanıyorum

bend emartta baslıyacaktım ama tekrardan hsg ıstedı doktorlar..medical park bahçelievler serdar koç mu , mustafa acet acetto mu ? yada aytun akman mı? yada bahçeci fulya mı? kafam çok karışık ..birde mustafa acet 2.histeroskopi şart derse yada histeroskopi mi ?
Eğer kafan karışmassa benim gittiğim doktor çok iyi fulya acıbadem faruk buyruya alanında çok iyi

ARKADASLAR LUTFEN bahcecı ve medıcal park bahcelıevlerde tedavı olanlar ..lütfen doktorunuzu ve pozıtıf sonucu aldıysanız bana yazınız. inanın kararsızlıktan olecegım bu cuma artık karar vermelıyım

Arkadaslar merhaba öncelikle rabbim bütün isyiyen ümmeti müslümlara sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor durumdayım çok mutsuzum 3 yıllık evliyim hiç korunmadik ve çocuğum olmadı bende Problem yok esimde sperm hücre sayısı 2m şekil bozukluğu ve yavaşlık var doktor tek çareniz tüp bebek dedi ve bizi elazığ devlet Hastahanesi ne yolladi aranızda devlette olup tutan var mı ve maliyeti ne kadar lütfen bana yardım edin

Uzun bir aradan sonra herkese yeniden merhabalar :) Ben su anda rahim duvarının ideal seviyeye gelmesi için bir haftadır estoferm isimli bir ilaç kullanıyorum. Kısmetse iki ay önce dondurulan embriyolarımız transfer edilecek artık 10 gün içinde..

İnsallah artık bu son çırpınışlar olur diyelim.. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, bize de inşallah...

Back
X