- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Amin canım senin tedavı öykun nedir??Selam bende sanırım şubat mart tekrar başlayacagım allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Kasımda tüp bebek yaptırdım canım ben ve sonucu düşük yani kürtaj oldum daha öncede normal yoldan hamile kalıp düşük oldu. Testlerin hepsi yapıldı sorun görülmüyo tüplerde rahimde sıkıntı yok uzun süre hamile kalamadım tüp bebek yaptıralım dedik sonuda böyle oldu bikaç ay sonra tekrar denecegim canım senin sorunun neydi sendemi düşük oldunAmin canım senin tedavı öykun nedir??
Gelişimi durduKasımda tüp bebek yaptırdım canım ben ve sonucu düşük yani kürtaj oldum daha öncede normal yoldan hamile kalıp düşük oldu. Testlerin hepsi yapıldı sorun görülmüyo tüplerde rahimde sıkıntı yok uzun süre hamile kalamadım tüp bebek yaptıralım dedik sonuda böyle oldu bikaç ay sonra tekrar denecegim canım senin sorunun neydi sendemi düşük oldun
Evet isteyecegim canım benim dondurulmuş yok malesef yine o hormonları alıcam en zoruda bu zatenGelişimi durduşimdi oyle korkuyorum tekrr aynı seylerı yasamaktan
Dondurulmus 5.gun embrıyo 5 tane var.
Cgh isteyecegım sizde embrıyoya tarama testı ısteyecekmısını??
Ben dondurulmuşları kullanmk istemıyorum. Bende ve esımde sorun olmasada embrıyoda olabılıyormuş. Bırdaha rıske atmk istemıyorum. En ıyı sen anlarsın benı zor bır donem cok sevındık sonra kahrolduk toparlandıkEvet isteyecegim canım benim dondurulmuş yok malesef yine o hormonları alıcam en zoruda bu zaten
İnşallah canım yaaa kaybın ne kadar zaman oldu kürtajmı oldun tek sayfadan yazalım nerden istersenBen dondurulmuşları kullanmk istemıyorum. Bende ve esımde sorun olmasada embrıyoda olabılıyormuş. Bırdaha rıske atmk istemıyorum. En ıyı sen anlarsın benı zor bır donem cok sevındık sonra kahrolduk toparlandıkınş bu kez yuzumuz guler
Bizim ikinci denememiz olacak sperm dna hasarı varMerhaba sanıyorum marta denk gelecek benım tedavım.
İlk deneme 7+5 gunlukken düşükle sonuclandı.
Sebepsız ınfertılıte dendı.. genetık sonucumdanda bırsey cıkmadı.
Atasehır memorısl cem demirel ın hastasıyım. Sizin kacıncı denemenız ve sorun nydı
Nasıl bır tedavı uygulnacak pkiBizim ikinci denememiz olacak sperm dna hasarı var
Valla onu bende bilmiyorumNasıl bır tedavı uygulnacak pki
çipli tüp bebek dna hasarı olmayan spermleri seçiyomuş canım.drla konuştun mu hiçValla onu bende bilmiyorumilk denemede 11 yumurta dan 2 tanesi 3. Güne gelebildi. Yani spermler sıkıntılı. İmsi yöntemi kullanıldı ama ise yaramadı farklı bi sperm seçim yöntemi araştırıyorum
Evet çok doktorla konuştum ama kesin değilmiş. Doktorlar da hasar yüzde 15 e inmeden başlamayın tedaviye diyor hangi doktoru aradiysam beklemeniz lazım diyorçipli tüp bebek dna hasarı olmayan spermleri seçiyomuş canım.drla konuştun mu hiç
çok üzüldüm canım.bizimde sebepsiz infertilite ama 5. güne embriyo ulaşmadı.acaba bizde de sperm dna hasarımı var diyorum.izmirde yaşıyoruz sanırım burada o testi yapan yer yokEvet çok doktorla konuştum ama kesin değilmiş. Doktorlar da hasar yüzde 15 e inmeden başlamayın tedaviye diyor hangi doktoru aradiysam beklemeniz lazım diyoreşimin test sonucunu görseniz doktor çok umutsuz konuşmuş bütün sorunlar var herşeyi kötü ve şuan sağlam olanlar da risk altindaymis ne yapacağımı bilmiyorum
Canım İzmir' de kesin vardır bi sor. Adana da var çünkü bak bizim sadece sayı düşük derken böyle oldu zaten embriyo 5. Güne ulaşamıyorsa kesinlikle baktırın sebepsiz diye bişey yok sebebi bulunmamis sorun var. Çok tanıdığım var sebepsiz denilip de ilk defa duyduğum sorunları çıkançok üzüldüm canım.bizimde sebepsiz infertilite ama 5. güne embriyo ulaşmadı.acaba bizde de sperm dna hasarımı var diyorum.izmirde yaşıyoruz sanırım burada o testi yapan yer yok
Bak mesela biz de spermlerin erken yaşlanması var yani spermler hareket ediyor ama tüpler e gidemeden ölüyor buna erken yaşlanma deniyor ve bunun ayrı bi testi var eşimden 3 farklı test istedi Kaan hoca hepside kötü ciktiçok üzüldüm canım.bizimde sebepsiz infertilite ama 5. güne embriyo ulaşmadı.acaba bizde de sperm dna hasarımı var diyorum.izmirde yaşıyoruz sanırım burada o testi yapan yer yok
Rica ederim canım ama kesin vardır ihmal etmeyin bi yaptirinİzmirde yapan yer var mı araştıracağım canım.çok teşekkürler
Peki varsa tedavisi nasıl oluyor.bazıları klomen içmiş.fsh düşüklüğü olanlar mı içiyor acaba.fsh normal olsa bile erkeklere klomenmi veriliyorRica ederim canım ama kesin vardır ihmal etmeyin bi yaptirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?