Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bağışlasın canım bizde çok sevinmiştik ama nasipte yokmuş demekki, benim anne tarafımda ikiz çok var nasip olur inşallah yeniden :)
Kiz cocuk tasiyor ikiz geni. Benimde annemin halasi ikiz teyzemin ikizi var babam ikiz esimin halasinin bebekleri ikiz =)

Ilk gebeligimde dogal yoldan ikizdi ama gelismedi kendi kendine gitti sonra klomenle hizlandirip ikiz elde etmistim yine biri kaldi iste bu da dogal yolla oldu kaldıysam belkide ikizdir. Cunku adetliyken o beyaz sivi varya o baya uzayip geliyodu acaba dedim yumurtladim mi.. cunku ucuzlere hamile kaldigimda 3 kez yumurtlamistim o kadar emindim. Bu ayda 2 jez yumurtlamis olabilirim

Qg
Yaaa çok şaşırdım şuan özür dileriz bebek beydenbunun ardı kız olur erkeğe benzeyen kızın ardından oğlan geliyor senin de ikinci kız olur gör ba

Hahahaha sorun yok canim herkes oylr sanıyor alistim =)

İnşallah kiz olur çünkü cok istiyodum kizim olsun bende hamileysem kiz hissediyorum gerçekten bu kez =)

ayyy Derin sen ne şanslısın ya maşallah ikiz olur inşallah sağlıcakla

Eklentiler

• 16456340055841374873766878310293.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 48
Ayy ikiz bende çok isterim zaten ben ikizmişim Allah nasip ederse bende çok isterdim

Benimde normalde olmaz ama şuan var yumurtlamaysa geçirdim ama hadi hayırlısı bı kere kimyasal oldu onda da böyle ta yumurtlamadan başlamıştı göğüs hassasiyeti
ayyy hadi bakalım. inşallah bünye farklılıkları diyelim gelişmeleri yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…