- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.461
bence de erken test olmadığı için görünmüyor olabilir canımm M Mavi Menekseburda göstermemiş olabilir ama geç döllenme vs gibi şeyler yaşayan çok oluyor sen batı bekle o gün bir daha yap
İyi niyetinden emin oldugum kişiye ben anlatırım acıkcası..Kızlar güzel rüya ,hayırlı rüya başkasına anlatılır mı??
Bende çok korkuyorum ya ..Bu ayda olmazsa gideyim diyorum neden olmuyo bütün tahlilleri istiycemEvet kuzumm.. ben çektirdim de bugün
ben ikiz o kadar çok isterim ki sağlıcakla tabiikisi bir arada çıkmış olurdu hem, ama ne benim ne eşimin ailesinde maalesef yok.
Yazarim tabi sende yaz bende 4 Mart ta bekliyorum kırmızılarıayyy hadi bakalım. inşallah bünye farklılıkları diyelimgelişmeleri yaz olur mu
Nette rüyanın anlamına baktım çok güzeldi..İyi niyetinden emin oldugum kişiye ben anlatırım acıkcası..
O zaman yüksek sansin var canim. Ikizin yasamiyor sanirim sende ikizini yiyenlerdensin =)Ayy ikiz bende çok isterim zaten ben ikizmişim Allah nasip ederse bende çok isterdim
Bencede git canım.. hiç korkulacak birşey yok.. sakin olcaksin önce.. Allah'a tevekkül ettin mi bitmiştr olayBende çok korkuyorum ya ..Bu ayda olmazsa gideyim diyorum neden olmuyo bütün tahlilleri istiycemEşimde gitcek test vercek
Oo esime de bende anlatırdım canım bende arkadasın vs sandımNette rüyanın anlamına baktım çok güzeldi..Demin eşime anlattım
Yaaaa nasil sevindim nasıl mutlu oldum..Kız hele sükür geri döndüün senin başlığı ben devraldım sonrao ay hamiş kaldım ben
Sen napıyosuuun
Guzel rüyalar herkese anlatılmaz.. senin için sevinecegine ve samimi olan birine belki.. ama herzamana yanlış tabir edilme söz konusu olabilir.. bu yüzden bilmeyen birine hiç bahsetme.. sende kalsin rüyandan memnunsan eminim hayırlıdır isnhaAllahKızlar güzel rüya ,hayırlı rüya başkasına anlatılır mı??
Ankarayı biliyor musun peki önerdiğin doktor hastsne var mı ?Bencede git canım.. hiç korkulacak birşey yok.. sakin olcaksin önce.. Allah'a tevekkül ettin mi bitmiştr olay
33 yaşındayım benimde yok24 yaşındayım çocuğum yok. Senin ? :))
Bunları duyduğuma çok sevindim çünkü ben sadece genlerle alakalı sanıyordumBak kuzum eger ki bu ay hamis degilsen doktora git ve klomen iste eger ki tm derse adet 1. Gun basla 2 kez aliyosun gunde 5. Gun bitiriyosun doktora gidip yumurta baktiriyosun sonra garanti olsun diye catlatma igne olanlar vwr burda gerekli ise yaptirir doktorun ve ikiz sansin ciddi anlamda artar. Bircok kisi boyle yapti ikizlere kavuştu. Daha detay istersen sosyal medya hsplarimizi paylasmak suc degilse verelim yardımcı olurum
Sadece eşime bahsettim canım ...Anlamı çok güzel..Rabbim Hayırlara çıkarsın ❣Guzel rüyalar herkese anlatılmaz.. senin için sevinecegine ve samimi olan birine belki.. ama herzamana yanlış tabir edilme söz konusu olabilir.. bu yüzden bilmeyen birine hiç bahsetme.. sende kalsin rüyandan memnunsan eminim hayırlıdır isnhaAllah
ben pek sanmıyorum ama tabiki mutlaka haber veririmYazarim tabi sende yaz bende 4 Mart ta bekliyorum kırmızılarıama 2 senedir çok hayal kırıklığı oldu o yüzden hiç heveslenemiyorum bele
Kuzum bende geçen ay oyke oldun yoksa geçmişim pejmparlak.degilşanslısınız işte ne güzel hiç stres yaşamadan oluvermişsiniz ben bat sonrası 6 gün hergün testler belirti aramalar rüyalar kan vermeler sonrası çok ağrılı bir adet yaşamıştım
6 aylıkken melek olmuşO zaman yüksek sansin var canim. Ikizin yasamiyor sanirim sende ikizini yiyenlerdensin =)
36 yım benimde yok33 yaşındayım benimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?