Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak kuzum eger ki bu ay hamis degilsen doktora git ve klomen iste eger ki tm derse adet 1. Gun basla 2 kez aliyosun gunde 5. Gun bitiriyosun doktora gidip yumurta baktiriyosun sonra garanti olsun diye catlatma igne olanlar vwr burda gerekli ise yaptirir doktorun ve ikiz sansin ciddi anlamda artar. Bircok kisi boyle yapti ikizlere kavuştu. Daha detay istersen sosyal medya hsplarimizi paylasmak suc degilse verelim yardımcı olurum
ben ikiz o kadar çok isterim ki sağlıcakla tabi ikisi bir arada çıkmış olurdu hem, ama ne benim ne eşimin ailesinde maalesef yok.

Kız hele sükür geri döndüün senin başlığı ben devraldım sonra o ay hamiş kaldım ben
Sen napıyosuuun
Yaaaa nasil sevindim nasıl mutlu oldum.. cinsiyeti belli oldu mu Bizimde değerlerimiz yükselmiş aşılamadan vazgeçtik doğal yoldan bu ay ya da önümüzdeki ay olacak dedi doktor bekliyoruz bakalım

Kızlar güzel rüya ,hayırlı rüya başkasına anlatılır mı??
Guzel rüyalar herkese anlatılmaz.. senin için sevinecegine ve samimi olan birine belki.. ama herzamana yanlış tabir edilme söz konusu olabilir.. bu yüzden bilmeyen birine hiç bahsetme.. sende kalsin rüyandan memnunsan eminim hayırlıdır isnhaAllah

Bunları duyduğuma çok sevindim çünkü ben sadece genlerle alakalı sanıyordum daha detayını bana özelden de yazabilirsin eğer paylaşım suçsa

Sadece eşime bahsettim canım ...Anlamı çok güzel..Rabbim Hayırlara çıkarsın ❣

şanslısınız işte ne güzel hiç stres yaşamadan oluvermişsiniz ben bat sonrası 6 gün hergün testler belirti aramalar rüyalar kan vermeler sonrası çok ağrılı bir adet yaşamıştım
Kuzum bende geçen ay oyke oldun yoksa geçmişim pejmparlak.degil her gün testler sonra gidip.kan vermeler negatifi.gorup.aglayaaarak eve gelmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…