- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.481
Hadi insaAllah mutlu haberi verirsin buradaki hepimiz veririz hamiş haberlerimiziben pek sanmıyorum ama tabiki mutlaka haber veririm
Yok değilBunları duyduğuma çok sevindim çünkü ben sadece genlerle alakalı sanıyordumdaha detayını bana özelden de yazabilirsin eğer paylaşım suçsa
inşallah bu ay yüzümüz gülecekKuzum bende geçen ay oyke oldun yoksa geçmişim pejmparlak.degilher gün testler sonra gidip.kan vermeler negatifi.gorup.aglayaaarak eve gelmeler
En son testi ne zman yaptın canm sabah mı? Pike yakın yarın tekrarla ..baya koyu çıkmışBebekler pik.miii
Evet kuzumCanım Rahim filminden mi bahsediyosunuz
Biraz bekle bakalim kuzumKoca bi beyazlık canım elendim
Şimdi yaptım kuzum,❤En son testi ne zman yaptın canm sabah mı? Pike yakın yarın tekrarla ..baya koyu çıkmış
Aynen devam et guzum.Gün aşırı değerlendir öyle yaptıkŞimdi yaptım kuzum,❤
Yarın yine yaparım
Bilmemmiiiii gizzzzzz ben angaraliyimm..Ankarayı biliyor musun peki önerdiğin doktor hastsne var mı ?
Pike yakın canım sabah tekrarla bakalımBebekler pik.miii
Rahim filminden korkuyorum ya ..Okuduklarımdan etkilendim.Ankaradayım hastane arayışına girdim ..Etlik Zübeyde hanım mı ,Hacettepe mi bilmiyorumEvet kuzum
Beklicem canım bakalım hayırlısı..Biraz bekle bakalim kuzum
3 mart benim bat. Böyle kasıklarımda titreşim gibi bişey oluyı sancı giriyo belime vuruyo bacagıma vuruyo yaBenimde aynı şekilde bat ne zaman senin? Sanki regli olacakmışım gibi
isiBilmemmiiiii gizzzzzz ben angaraliyimm..
Da tabi sen doktor soruyorsun.. maalesef ben yurtdışındayim ondan pek bilmiyorum.. ama özele gitmek istersen iki tane doktor var ben gitmedim ama birgün anakarada olsaydım ikisinden briini tercih ederdim .. ikisininde Instagram'dan sayfasyi var..
evetttt kaçırmaBebekler pik.miii
Özelden bana doktor ve hastane isimlerini yazabilir misin canımBilmemmiiiii gizzzzzz ben angaraliyimm..
Da tabi sen doktor soruyorsun.. maalesef ben yurtdışındayim ondan pek bilmiyorum.. ama özele gitmek istersen iki tane doktor var ben gitmedim ama birgün anakarada olsaydım ikisinden briini tercih ederdim .. ikisininde Instagram'dan sayfasyi var..
Ayy allahık inşallah ne güzel söyledin öyleHamilesin bence görürsün.
benimde 4 mart3 mart benim bat. Böyle kasıklarımda titreşim gibi bişey oluyı sancı giriyo belime vuruyo bacagıma vuruyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?