- 16 Kasım 2021
- 414
- 519
- 53
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.541
Bende de gaz sancısı gaz var 2 gündür umarım hayırlara işarettirKızlar benim çok şiddetli kasık ağrım var sebebinin bilmiyorum yardımcı olacak olan varmi hafifti cok artti
7 gün var daha kanamam yok ama ağrım cok var yataktan kalkamıyorumkuzum batına kaç gün var? kanaman oluyor mu
Amin canım hepimize inşallahAllah sağlıkla nasip etsin canım tekrardan :)
Eşimde doktor gidelim gidelim diyorum acili küçük seylerle meşgul etmeyelim diyorKasık ağrısı bir çok şeyden olabilir kuzum ya, en başta gaz olabilir.. yeniden yumurtlama olabilir.. yerleşme olabilir.. şiddetliyse çok acile mi gitsen acaba??
Yaa gaz sancısından cook cokk ağır bir ağrıBende de gaz sancısı gaz var 2 gündür umarım hayırlara işarettir
Parol aldim sadece o da bana misin demedicanım ağrı diye sakın ilaç alma
İnşallah gebeliktendir de bu ağrıları boşuna çekmeyelimBende de gaz sancısı gaz var 2 gündür umarım hayırlara işarettir
Sonra da döllenen yumurtayı takip edebilsekSey olsa mesela sperm yumurtayı dölleyince haber veren bir test
Simdi rahme yerleşti falanSonra da döllenen yumurtayı takip edebilsek
Merhabalar Canım biz de bir yıl arayla baktırdık ilkinde 2 idi sonuncusunda 6 çıktı sperm sayısı da 75 ml. Dan 120 ye çıkmış gittiğimiz yeni doktor günlük yediğin yemek dahi etkiler çok değişken bir şey dedi eğer varikosel vb bişey yoksa dedi arı sütü bal polen propolis karışımı macun önermişti ikinci test öncesi sonuçlar güzel çıktı sizde deneyebilirsinizMerhaba bizim de 2 ay önce testte 2 ydi. Peki sizin testler arasında kaç ay vardı? morfolojiyi iyileştirici takviye neler kullanıyorsunuz? Dna hasarına baktırdınız mı??
İnşallah ama ben ovulasyon dönemindeyim ya da yeni geçti 1 2 gün oldu falan sanmıyorum ama ilk gebeliğimde de gaz vardı onu hatırlıyorum sankiİnşallah gebeliktendir de bu ağrıları boşuna çekmeyelim
Ahahaha. Bir icaat edemediler böyle bir şeySimdi rahme yerleşti falanbüyüyor kalp atısı
İnşallah gebeliktendir de bu ağrıları boşuna çekmeyelim
Yaa gaz sancısından cook cokk ağır bir ağrı
bence acile gitmelisiniz, başka bişey olmasın baktırmakta fayda varParol aldim sadece o da bana misin demedi
Hey sen once soruma cevap ver =)Kızlarrr şimdi size soru
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı kaç?
Bu ağrı gaz falan değil ya cok fazla hafifti git gide arttiİnşallah ama ben ovulasyon dönemindeyim ya da yeni geçti 1 2 gün oldu falan sanmıyorum ama ilk gebeliğimde de gaz vardı onu hatırlıyorum sanki
Gideceğim esim gelsinbence acile gitmelisiniz, başka bişey olmasın baktırmakta fayda var
Kesinmi bu ultra erken peki 6 gun?BAT'a 6 gündür bacım, daha erken de olmaz zaten olay olurdu heryerde
22 + 4 = 26 ne elde etmis oluyoruz simdi ki yasimizi mi ?Kızlarrr şimdi size soru
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?