Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yanlış anlattım sanırım 28 günde bir regl oluyorum bu döngünün 17. Günü gördüm lekeyi. Yani regl gününden 10 gün öncesine denk geliyo. Regl bitti 10 gün sonra lekelenmem oldu
Anladım canım ama yumurtladığın tarihe göre oluyo ya hani yerleşme kanaması o yüzden diyorum erken yumurtladıysan yerleşme olabilir diye

Şuanda yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum da. Pazartesi belli olacak doktor 18 mm olması yeterli bizim için demişti. Çatlatma iğnesi verirse sonrasında büyümeye devam eder mi diye merak ettim
evet onlar o büyüme payını koyuyorlar canım merak etme.. 18 de iğneyi yaparsa 20 gibi çatlar

Kızlar ya eğer gebelik oluşursa yerleşme kanaması ne zaman olur.yani adet kanamasıyla karıştırıl mı

Canım iki bucuk yıldan sonra tüp bebek düşünmüyor musun?
İki aşılama.denedik kasim ve Aralık ayında birisi kimyasal.oldu, birisi negatif.
Doktorumda tüp bebek için yumurta rezervin ve yaşın genç biraz daha dene dedi, bakalım Eylül Ekim gibi hala olmaz ise düşünüyoruz.genetik test verdik oda iki aya çıkar bakalım, inşallah ona gerek kalmadan olur

Canım içini ferah tut.Rabbim geciktiriyorsa vardır bi hayır

İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olur canım

İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olur canım
Amin kuzummm, hepimizin olsun
Bugün görümcemin kızının doğum gününe gittim oda bnden sonra evlendi,bir iki kişi daha var bnden sonra evlenen hamile falan, işte herkes inşallah seninde olur, olur ya zamanı gelince falan dediler .aslında kötü bişey yokda ben çok değişik hissettim kendimi ağlamaklı oldum ama çaktırmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…