- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.961
Anladım canım ama yumurtladığın tarihe göre oluyo ya hani yerleşme kanaması o yüzden diyorum erken yumurtladıysan yerleşme olabilir diyeYok yanlış anlattım sanırım 28 günde bir regl oluyorum bu döngünün 17. Günü gördüm lekeyi. Yani regl gününden 10 gün öncesine denk geliyo. Regl bitti 10 gün sonra lekelenmem oldu
evet onlar o büyüme payını koyuyorlar canım merak etme.. 18 de iğneyi yaparsa 20 gibi çatlarŞuanda yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum da. Pazartesi belli olacak doktor 18 mm olması yeterli bizim için demişti. Çatlatma iğnesi verirse sonrasında büyümeye devam eder mi diye merak ettim
Teşekkür ederim canımevet onlar o büyüme payını koyuyorlar canım merak etme.. 18 de iğneyi yaparsa 20 gibi çatlar
Kuzum döllenmeye bağlı yumurtlamadan sonra 6 ile 12 . Günler arasında oluyo ama adet kanaması kadar yoğun olmuyomuş anlarsın benceKızlar ya eğer gebelik oluşursa yerleşme kanaması ne zaman olur.yani adet kanamasıyla karıştırıl mı
Sağol canım.Benim 19 şubatta çatlamış yumurtaKuzum döllenmeye bağlı yumurtlamadan sonra 6 ile 12 . Günler arasında oluyo ama adet kanaması kadar yoğun olmuyomuş anlarsın bence
Bir hafta olmuş o zaman bikaç gün içinde kanama yaşarsan yerleşme kanamasıdırSağol canım.Benim 19 şubatta çatlamış yumurta
Ayyy inşallah canım yaaaBir hafta olmuş o zaman bikaç gün içinde kanama yaşarsan yerleşme kanamasıdır
1 Mart canimBat ne zamandı?
Erken gebelik canımnormal test ile mi yapıyorsun peki
İki aşılama.denedik kasim ve Aralık ayında birisi kimyasal.oldu, birisi negatif.Canım iki bucuk yıldan sonra tüp bebek düşünmüyor musun?
Canım sen ne zaman yapmaya başlayacaksın test?Erken gebelik canım
Canım içini ferah tut.Rabbim geciktiriyorsa vardır bi hayırİki aşılama.denedik kasim ve Aralık ayında birisi kimyasal.oldu, birisi negatif.
Doktorumda tüp bebek için yumurta rezervin ve yaşın genç biraz daha dene dedi, bakalım Eylül Ekim gibi hala olmaz ise düşünüyoruz.genetik test verdik oda iki aya çıkar bakalım, inşallah ona gerek kalmadan olur
Aynen o 3 yumurta demek 3 farkli bebek demek ki iclerinde de bölünüp 6 bebege cikabilir canim. ALLAH bakabilecek gucun varsa 3 evladini da versin inşallah ama zorlanirsin....Hadi yabu durumdan bahsetmedi sadece şansa bırakmayalım çatlatalım dedi
1 tanesi tutsa da yeter benim için
Bat yarin mi canimBunu bilmiyordum canim. Umarim öyledir. Adet belirtisi de yok öyle cok. Goguslerde biraz hassasiyet var sadece.
Sökülmezse benimdir
Yarına gelecek mi bakalim. Takipteyim
20 subat demissinn cok erken henuz..Canim sat 7 ocak. 14 15 subat degil. 14. Ve 15.gun demek istedim. Yani 19 ve 20 subatta yumurtlama gordum ben.
İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olur canımİki aşılama.denedik kasim ve Aralık ayında birisi kimyasal.oldu, birisi negatif.
Doktorumda tüp bebek için yumurta rezervin ve yaşın genç biraz daha dene dedi, bakalım Eylül Ekim gibi hala olmaz ise düşünüyoruz.genetik test verdik oda iki aya çıkar bakalım, inşallah ona gerek kalmadan olur
Aynen kuzum demekki henüz hazır değilizCanım içini ferah tut.Rabbim geciktiriyorsa vardır bi hayır
Amin kuzummm, hepimizin olsunİnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?