Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya birşey sorucam. Yumurta gereken büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi veriliyor ya. 36 saat sonra çatlıyor. Bu 36 saat içinde yumurta büyümeye devam eder mi bilgisi olan var mı?

Yok be ay adetin bittiği gün başladım çalışmalara bi kaç arkadaşım o şekilde kaldı diye,yumurtlama takibi yaptığım ay kalamadım
9. Gün falan yumurtlama gördüysen yerleşme olabilir ama döngün normalde uzunsa değildir
Yok yanlış anlattım sanırım 28 günde bir regl oluyorum bu döngünün 17. Günü gördüm lekeyi. Yani regl gününden 10 gün öncesine denk geliyo. Regl bitti 10 gün sonra lekelenmem oldu

Evet canım 1-2mm büyüyor diye biliyorum.. neden sordun?
Şuanda yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum da. Pazartesi belli olacak doktor 18 mm olması yeterli bizim için demişti. Çatlatma iğnesi verirse sonrasında büyümeye devam eder mi diye merak ettim

Amin inşallah belirtiniz varmı?
Hayır canım yok benim , şubat ayı için pozitif sonuç beklemiyorum çünkü gebelik testimde tek çizgi var , adetime 2 gün kaldı adet olurum gibi hissediyorum, mart ayında deneyeceğim tekrardan.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…