- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.921
Valla bilemedim. Ben ilk hamileligimde de yerlesme, üstüne gorme artik her neyse yasamisim ama bariz kandi. Ve adet gunune yakın zamanda gelmişti. Simdi daha 10 gun var nerdeyse. Aklima o yuzden kovit geldiRegl oldugunu dusunmuyorum. Covid olan tum tanidiklarimin regl gunu degisti ama genelde gecikme oldu
Hemen catlamanin arkasına olur mu kuzum yerlesme kanamasi.Yerleşme kanamasıdır belki canım benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu hatta regl oldum zannetmiştim inşallah yerleşiyordur yerine ufaklık
Benim geçen ay full kasık ağrım ve mide yanma olmuştuinş ilk dediğin gibidirbel ağrısını da psikolojik yapabildiysem aferin bana zaten plaket falan almalıyım hayırlısı hepimize
bat'a doğru neler neler icat edecem bakalımBenim geçen ay full kasık ağrım ve mide yanma olmuştu
O kadar bariz bir sekilde gelmis ki wc ye girince şok oldum. Hissetmedim hic. Tamam dusunmuyorum.cik aklimdan olumsuz seylerEvet sakin ol ama regli de düşünme.. takip et bakalım
Son 3 ayını topla 3 e bol bu ay olacağın gün çıkar ama 14 15 Şubat yumurtlama gorduysen üzerine 14 veya 16 ekle..Yerleşme olma ihtimali çok yüksek kahverengiyse 3 4 gün sonra kanda çıkar idrarda da 1 hafta 10 günü bulur.. inşallah bebistirAdetlerim duzensiz ama son 5 6 aydir 30 31 32 gunde bir oluyorum. Tahmini 7 8 9 mart bekliyorum adeti.
Olsun bende icatcıyımbat'a doğru neler neler icat edecem bakalım
Anca geliyo onay frlan sürdü biraz =)Haaaaa foruma mi ?Kız nebilemmm... Hani nerdee severim ben kafa kadinlari
Doktoru dinle canim ve ucuz tutma riski gar haberin var dimi soyledi doktorun en azindan ikiz riskin daha yuksek =)Kızlaarrrdurum bildiriyorum klomen kullandım bu ay ilk defa bugün 14.günüm kontrolüm vardı 5 yumurtam gelişmiş ama 3 tanesi çatlatma için uygun boyutta dedi doktorum çatlatma iğnesi verdi iğne mi yaptım bugün umarım işe yarar Sorum şu iğne günü ilişki olsa ne olur bide zaten doktor saat verdi ozaman olcak ama riske atmak istemiyorum ilk defa kullandığımdan kafamda deli sorular
Evet seni çok iyi anlıyorum her ay stres yapmıycam diyorum ama yumurtlama gelip geçince bi merak stres başlıyor ister istemezEvet belki de akıntımız olabilir bu sefer her şeyi kafaya takmamak lazım ama elinde olmuyor insan her şeyden bir mana çıkarıyor
Bu ilk ay diye test yapmadım gün aşırı ilişki şeklinde 9. Günden beri yapıyoruz bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay test alıp öyle deneyeceğim
Hahahaha nursu beni 100 de 100 diye dusunuyor. Ben de oyle düşünüyorum =)
Canim sat 7 ocak. 14 15 subat degil. 14. Ve 15.gun demek istedim. Yani 19 ve 20 subatta yumurtlama gordum ben.Son 3 ayını topla 3 e bol bu ay olacağın gün çıkar ama 14 15 Şubat yumurtlama gorduysen üzerine 14 veya 16 ekle..Yerleşme olma ihtimali çok yüksek kahverengiyse 3 4 gün sonra kanda çıkar idrarda da 1 hafta 10 günü bulur.. inşallah bebistir
Canım iki bucuk yıldan sonra tüp bebek düşünmüyor musun?Ben iki buçuk yıldır artık yoruldum.iki üç gün kala yapıyorum
Canım yerleşme 6 ila 12. günler arasında oluyo bugün senin tam 6. Günün oluyo inşallah yerleşme kanamasıdırCanim sat 7 ocak. 14 15 subat degil. 14. Ve 15.gun demek istedim. Yani 19 ve 20 subatta yumurtlama gordum ben.
Heee çok erken o zaman bilemedimCanim sat 7 ocak. 14 15 subat degil. 14. Ve 15.gun demek istedim. Yani 19 ve 20 subatta yumurtlama gordum ben.
Yaaa benim adetten 10 gün sonra pembe lekelenmem oldu 2-3 gün sürdü hafif hafif acaba yerleşme olabilir mi?Canım yerleşme 6 ila 12. günler arasında oluyo bugün senin tam 6. Günün oluyo inşallah yerleşme kanamasıdır
Yaptım gebelikte tek çizgi vargebelik testi yokmu yapın istersen icin rahat eder kafandan atmış olursun
Ayyy hadi inşallah bat ne zamandı unuttum geriye gitmeye de üşendimHahahaha nursu beni 100 de 100 diye dusunuyor. Ben de oyle düşünüyorum =)
Bat ne zamandı?Yaptım gebelikte tek çizgi var
Bende bu sebepten bılemedımHeee çok erken o zaman bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?