- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.261
Aslinda baska tahliller icin kan verdim de dedim beta bakalim belki umut0.500 benim cıksa bi ümidim olurdu ya sanki. Cok erken yaptırmışsın kuzum cunku. Ve 0.100 cıkmamısbence bi ihtimal var. Sen batında adet olmazsan koş bidaha yaptır
Olmasam yaptiracam da oluyorum hep0.500 benim cıksa bi ümidim olurdu ya sanki. Cok erken yaptırmışsın kuzum cunku. Ve 0.100 cıkmamısbence bi ihtimal var. Sen batında adet olmazsan koş bidaha yaptır
Ay yaa umutlaniyorum sonra regl olunca hayal kırıklığıçok çok erken olmasına rağmen 0. 5 çıkmış bence kesin varacaba iki gün sonra tekrar mı verseniz? Belirtileriniz var mu?
Bende de vardi onlar tahlil yaptirdim idrar yolu enf çıktıBenim en belirgin belirtim aşırı derecede gaz ve kasıklarda ara ara batma idi.
Canım yerlesme olduysa cıkabilir ama bazen kanda bile gec döllenme yerlesme olunca cıkmıyorMerhaba,bebek olduğu kan testi ile kaç günde anlaşılır. Haftaiçi doktora gideceğim 11 günde falan kan testi ile belli olur mu
Haftaya pazar kız bugün değilbugün pazar kızayılamayan gebelerimizden biri daha sana yarın erken olur bence kuşum
kuzu ben Yengecim hislerimde yanılmam göreceksinSen nasıl bı kralsın nursubundan bile sonuç çıkardın ooooo maşallah kuzuma
Yanılmani hiç istemiyorum zaten nursumkuzu ben Yengecim hislerimde yanılmam göreceksin
bu arada az önce başım döndü ben hamileyim galiba yaYanılmani hiç istemiyorum zaten nursum
Ay hadi sen hamileysen ben de öyleyimbu arada az önce başım döndü ben hamileyim galiba ya
seninle sürecimiz paralel gidiyor bence de öylesinAy hadi sen hamileysen ben de öyleyim
Ben göremedim canımAlt tarafa doğru çok hafif bi çizgi var gibi yaa yanlış mı görüyorum
seninle sürecimiz paralel gidiyor bence de öylesinyarın ben bi kaset test mi yapsam Salıyı beklemeden
Çok çok silik bişey var gibi. Adetine kaç gün kaldı canım.
Ben geçen ay pek değerlendiremedim bu ay ilk defa değerlendireceğim ovülasyon testini ama işte nasip mi sıklık mı önemli emin değilim . HayırlsıBen geçen ay bu ay ovulasyon testi ile denedim canım geçen ay zaten ilk denememdi olmadı. Bu ay da bekliyoruz işte oldu mu olmadı mı diye henüz bilmiyorum. Ama evet iki tane koyu çizgi olduğunda değerlendirmek artırıyor ihtimali tabi. Öncesi ve sonrası birer gün daha yapmak gerekli garanti olması açısından. Tabi yine de nasip herşeyden önce
Sanırım kendimi kandırıyorum canım bugün yumurtlamadan sonra 11.günüm çıkar inşallah ilerleyen zamanlardaBen göremedim canım
Hepsi önemli. Stres yapmadan bu süreçleri atlatmamiz gerekiyor. Bence ovulasyon testi ile dene. 3 ay test ile deneyip olmazsa doktora gidin diyorlar.Ben geçen ay pek değerlendiremedim bu ay ilk defa değerlendireceğim ovülasyon testini ama işte nasip mi sıklık mı önemli emin değilim . Hayırlsı
sevda da bizden canım onunki 3 MartÇok çok silik bişey var gibi. Adetine kaç gün kaldı canım.
Bende çok çok silik sanki gördüm gibi ama bilemedimde canım 6 Mart bat ama erkende olabilir çünkü bu ay erken yumurtladımÇok çok silik bişey var gibi. Adetine kaç gün kaldı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?