- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.241
batın ne zaman?Hayır belirtim yok sadece kahverengi leke gördüm, benim de adet günüm yaklaşıyor , fakat dün gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Umut var mu yok mu emin değilim .
Allahimmm saglikla kucagimiZi doldursune hadi bakalım az kaldı benimde 4 Mart
Amin aminAllahimmm saglikla kucagimiZi doldursunyrna kirmiziyi gormezsem kan vericem
Bazen değişiklik gösterebiliyor fakat normalde 28-29 Şubatta batım olması gerekiyor.batın ne zaman?
Yani bata bu kadar yakınken gebelik testi negatif verdiBazen değişiklik gösterebiliyor fakat normalde 28-29 Şubatta batım olması gerekiyor.
testi tekrarla yanlış olabilir yine çıkmazsa kahverengi akıntın bak bakalım adete dönüşecek mi dönüşmezse bence kan verYani bata bu kadar yakınken gebelik testi negatif verdi
Canım iğne öncesini ovülasyon testi ile takip ettin mi?Bende ovitrellenin 7 . günü bugün adete 7 gün var zaten şuan test yapsam bile iğnenin etkisinden pozitif çıkar onyuzden beklemedeyim ve artık evde test bekletmiyorum bı kaç aydır anca adet bı kaç gün gecince test yapıyorum 2 senedir erken yapıp çok hüsrana uğradıgim için artık test yapasim bile yok
Çok sağol, benim bat a daha 7 gün var önümüzdeki haftasonu. O zaman erken gebelik testi için bile daha çok erken değil mi ? Perşembe kan testi yaptıracağım, belli olur mu ? Cumartesi pazar da batyok canım normal test demek. Erken gebelik adetine 5 gün öncesine kadar sonuç verebiliyor.
erken gebeliği bata 4 gün kala yap 2-3 gün kala kan testinde evet çıkabilir. Perşembe kan vermeden normal bi testini yapsana silikte olsa orda da. çıkarÇok sağol, benim bat a daha 7 gün var önümüzdeki haftasonu. O zaman erken gebelik testi için bile daha çok erken değil mi ? Perşembe kan testi yaptıracağım, belli olur mu ? Cumartesi pazar da bat
Hayır etmedim iğne olduktan sonra ettim iğneden 24 saat sonra ovulasyonda pik çıktı pikten 2 gün sonra tekrar yaptım catlamisti heralde silik çıktıCanım iğne öncesini ovülasyon testi ile takip ettin mi?
İnşAllah hayırlı haberler alırız hepimiz ikinci çizgiyi de görürüzerken gebeliği bata 4 gün kala yap 2-3 gün kala kan testinde evet çıkabilir. Perşembe kan vermeden normal bi testini yapsana silikte olsa orda da. çıkar
Ben geçen ay bu ay ovulasyon testi ile denedim canım geçen ay zaten ilk denememdi olmadı. Bu ay da bekliyoruz işte oldu mu olmadı mı diye henüz bilmiyorum. Ama evet iki tane koyu çizgi olduğunda değerlendirmek artırıyor ihtimali tabi. Öncesi ve sonrası birer gün daha yapmak gerekli garanti olması açısından. Tabi yine de nasip herşeyden önceBen de bu ay hamile kalmayı niyet ediyorum. Ovülasyon testleri de doğru sonuç veriyor mu ? Yani iki çizgiyi gördüğümüzde ilişkiye girersek ihtimalimiz çok fazla değil mi ?
Benim testim bugün pik çıktı iğne yapmanın anlamı kalmadı mı acaba?yarın iğne yazılacaktıHayır etmedim iğne olduktan sonra ettim iğneden 24 saat sonra ovulasyonda pik çıktı pikten 2 gün sonra tekrar yaptım catlamisti heralde silik çıktıiğneden 36 saat sonra çatliyo zaten yumurta
Sen nasıl bı kralsın nursuDikkat ettiniz mi bu ay kimsenin belirtisi yok ama lekelenme çoklekelenme olmayanlarında belirtisiz olarak süreçleri devam ediyor bence belirtisizlikte bir belirti
Doktorunuza sorun istersenizBenim testim bugün pik çıktı iğne yapmanın anlamı kalmadı mı acaba?yarın iğne yazılacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?