Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bı yumurtlama olmuş mu demek oluyor ilk defq bu ay ovulasyonla takip etmeye çalışıyorum hergün aynı saatte yaptım

Eklentiler

• BF03B6A8-37C2-4D98-ABAA-965FF9D95D6D.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 63
Bende çok çok silik sanki gördüm gibi ama bilemedimde canım 6 Mart bat ama erkende olabilir çünkü bu ay erken yumurtladım
Benimde 8 Mart. Bugün yumurtlama sonrası 6. Günüm. İnşallah pozitifleri görürüz canım. Testi çok erken yapmışsın. Umudunu kaybetme moralini bozma. Adet olmadıkça pozitif ihtimali var.

Hepsi önemli. Stres yapmadan bu süreçleri atlatmamiz gerekiyor. Bence ovulasyon testi ile dene. 3 ay test ile deneyip olmazsa doktora gidin diyorlar.
Tamam canım mart ayı benim ilk ayım olucak ,umarım güzel sonuçlarımız olur ramazana kadar

Bugün bi geçse de artık öffff Derinvebebekleri senin sesin çıkmıyor kuzu iyi misin?
Iyi sayilirim canim oglum pek bisiy yemiyor habire kulak çekiyor ona canim skkin galiba dis geliyor. Aksam cok agrim oldu cok ağladım belim.simdide agriyo ama aksamki gibi degil. Hala bisiy yiyemedim modum düşük iste yine.

Sen naptin? Ben senin yerinde olsammm cok.guzrl yemrkler pisiirrrir disarda kocamla takilir gezer tozardim valla çocuktan sonra zor. Yada evde kocamla battaniye altina girer film izlerdim ben

Viiiy benim duygu durum bozuklugu tavan. Ilk hamileligimde hic durduk yere aglamadjm gayet mantikli bir insan olarak bitirdim ama bu yasadigim dusunceler hamileliktense esim ayvayi yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…