- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.281
ayyyyy ölesin benceeeeebu arada az önce başım döndü ben hamileyim galiba ya
Ben silik bir çizgi görüyorum testte inşallah doğrudur.sevda da bizden canım onunki 3 Mart
hadi inşallah kız vallaayyyyy ölesin benceeeee
Benimde 8 Mart. Bugün yumurtlama sonrası 6. Günüm. İnşallah pozitifleri görürüz canım. Testi çok erken yapmışsın. Umudunu kaybetme moralini bozma. Adet olmadıkça pozitif ihtimali var.Bende çok çok silik sanki gördüm gibi ama bilemedimde canım 6 Mart bat ama erkende olabilir çünkü bu ay erken yumurtladım
Ay inşallah bal damlıyor ağzındanBen silik bir çizgi görüyorum testte inşallah doğrudur.
Evet olmuş canım değerlendir mutlakaKızlar bı yumurtlama olmuş mu demek oluyor ilk defq bu ay ovulasyonla takip etmeye çalışıyorum hergün aynı saatte yaptım
Nolur hamile olalım Allah'ım şu mübarek günde dualarımızı kabul eyleAy inşallah bal damlıyor ağzındanben aşırı yanıyorum ateşimi ölçtüm 36.2 çıktı
Amin inşallah Allah’ın izniyle hepimiz kalalım bu ayNolur hamile olalım Allah'ım şu mübarek günde dualarımızı kabul eyle
Sağolun neyse bakalım yine de yaptıracağım. İnşAllah bebiş çıkar testteCanım yerlesme olduysa cıkabilir ama bazen kanda bile gec döllenme yerlesme olunca cıkmıyor
Bende hep oluyorum kuzum anlıyorum seni o duyguyu cok iyi bilirim hep olmam inş diyorum ama hep te oluyorumOlmasam yaptiracam da oluyorum hep
Tamam canım mart ayı benim ilk ayım olucak ,umarım güzel sonuçlarımız olur ramazana kadarHepsi önemli. Stres yapmadan bu süreçleri atlatmamiz gerekiyor. Bence ovulasyon testi ile dene. 3 ay test ile deneyip olmazsa doktora gidin diyorlar.
Onunda bir zamani vardir bakalim ne zaman ama zorluyor ya beklemek de allah nasip eder inşallah en kısa zamandaBende hep oluyorum kuzum anlıyorum seni o duyguyu cok iyi bilirim hep olmam inş diyorum ama hep te oluyorum
sen bi boşluk bulursun dicem de bugün sadece nöbetçiler var, benim de folik asit bitmişti fellik fellik eczane aradım buldum bugünhadi inşallah kız vallamüsait olsam koşarak eczaneye erken gebelik alırdım ama ev yine dolu
Iyi sayilirim canim oglum pek bisiy yemiyor habire kulak çekiyor ona canim skkin galiba dis geliyor. Aksam cok agrim oldu cok ağladım belim.simdide agriyo ama aksamki gibi degil. Hala bisiy yiyemedim modum düşük iste yine.
Sanki var gibi bat ne zamanAlt tarafa doğru çok hafif bi çizgi var gibi yaa yanlış mı görüyorum
Bence hassas gebelik testi alıp yapmalisin koş nöbetçi eczaneye bizde merak ettikhadi inşallah kız vallamüsait olsam koşarak eczaneye erken gebelik alırdım ama ev yine dolu
Hayırlı kandiller anne ve taze anne adayı bol bol dua et bizedeHayırlı kandiller anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?