Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok yok negatifi düşünme şimdiden senin eşin de kabul eder evlat bu, istiyorsa yapılacak elbet yapılması gerekenler

Canım bu ikinizin kararı onu ikna etmeyi dene evlat sahibi olmak istiyorsa yapmalı sonucta ve kimse bilmeden beraber bu işi halledebilirsiniz esinle güzelce konusmayı dene

23 Mart ekler misinz

Guzum sende hangi belirtiler var bu ay?
Bir kaç belirtim var
Dün başladi desem yeridir
Aralıklı tatli tatli kasık agrim var ama tam kasık degil daha aşağı taraflarlda sürekli bir agri degil aralıklı gelip 15 20 dk surup gecen bir agri (önceki gebeligimde de ayniydi)
Sık idrar
Normalde gazim hic olmaz denecek kadar azdi gazim var
Birde asıl bende tamam dedirten psikolojik dalgalanmalarim
Dün çok çok öfekliydim mesela zaten bu konuda problemim var :/
Aksama dogru daha cok aglamakli duygusaldim
Ayrica beyaz ama sut kesigi gibi degil yumurtlama akintisinin beyazi gibi akinti ic camasirda iz birakan ara ara gelen
Şimdilik sadece bunlar var canimsi

O biraz zor canım, evraklar dolduruluyor çünkü, evlilik cüzdanı veriliyor.. aşılamada eşin oluyor. Doktor gelip ikinize de ismini ve eşinin ismini soruyor ki yalnış sperm aşılanmasın falan.. işlem iki kişiyle yapılıyor yani. Doktora gelse seninle ve doktor aşılamayı anlatsa ikna eder belki

Canım bu ikinizin kararı onu ikna etmeyi dene evlat sahibi olmak istiyorsa yapmalı sonucta ve kimse bilmeden beraber bu işi halledebilirsiniz esinle güzelce konusmayı dene
Denedim onca sey yaptim onca şey dedim yemin ederim suan oturmuş artik ölmeyi dua ediyorum o kadar şey yasadimki artik dayanacak gücüm bile yok

Bilmiyorum ikna etmeye çalışacağım artik zaten oldu olmadi bu hayata yasamanin ne anlami kalırki bi olu gibi yaşar giderim

Çok teşekkürler canım. Bakalım bende olcak mı bu ay. Gögüs ağrım yok ama akıntım ve kasık ağrım oldu ara ara. Bat 8 mart.Daha erken mi belirti için

Arkadaşlar konu hakkında tecrübeli olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben Şubat ayında kimyasal gebelik yada erken düşük yaşadım. Yurt dışında olduğum için kan tahlili yaptıramamıştım. Adetimin gecikmesinden 5 gün sonra Türkiye'ye geleceğim gün kanamam başladı. Geldiğim gibi acile gittim. Beta değerim 21 çıktı. Adetim normalde 4-5 gün sürer ama bu sefer 7 gün oldu. Sizin de kimyasal gebelikte adetiniz uzun sürdü mü? Bugün tekrardan kan tahlili verdim beta kontrolü için. Beta değeriniz adet sonrası sıfırlanmışmıydı? İnşallah değer sıfırlanmıştırda çalışmalara başlarım :))

kızlar selamlar,
benim bat 4 ya da 5 mart. yumurtalama gününü değerlendirdik. bir kaç gündür de felaket mide bulantım var mahvoldum. göğüslerimin ucunda değil ama yanlarında ağrı var. dün ve bu sabah yaptığım kaset testler negatif.

beta hcg hormonu idrar testiyle tespit edilecek seviyeye ulaşmadan mide bulantısı başlar mı? psikolojik mi diye düşündüm ama 2-3 gündür gerçekten hayatımın en kötü bulantılarını yaşıyorum. sizce kanda baktırayım mı?

Denedim onca sey yaptim onca şey dedim yemin ederim suan oturmuş artik ölmeyi dua ediyorum o kadar şey yasadimki artik dayanacak gücüm bile yok
Erkekler bizlerle birlikte doktora geldiğinde daha farklı oluyorlar kuzum. ama herşey muayeneye, yumurta takibi çatlatma vs. Gelmesi gerekli olmasa da beraber giderseniz, olayı benimsiyor, görev gb görüyor, doktoru dinliyor falan.. ya benimki ilaç takviye içmiyordu.. tüp bebek diyince bu konuları kapat diyordu.. şimdi o kadar değişti ki anlatamam..

Merhaba canım bende eskilerdenim benimde 3,5 yaşında bir kızım var 2. yi düşünüyoruz 6 ay olacak bizimde Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar :)

Çok teşekkürler canım. Bakalım bende olcak mı bu ay. Gögüs ağrım yok ama akıntım ve kasık ağrım oldu ara ara. Bat 8 mart.Daha erken mi belirti için
Bende de hic gogus agirisi yok gögüslerim de hic bir degisiklikte yok
8 martsa bence erken degil
Belirtilerin devam ederse
4 ü veya 5 nde erken gebelik yapabilirsin bence
Ayy hadi insallahhh

Bilmiyom cnm bilmiyorum ben ilk evlendiğimden biri sorun yaşıyordum ne olacak hiçbir fikrim yok

Bilmiyorum ikna etmeye çalışacağım artik zaten oldu olmadi bu hayata yasamanin ne anlami kalırki bi olu gibi yaşar giderim
Hayatta cocuğu olmayan bir çok kadın var biliyorsun değil mi.. harika hayatlar yaşayan, başarılı.. bir de çocuğu olup kaybeden anneler var, yine de hayata tutnan.. senin yaşam enerjin olmazsa bebeğine bu enerjiyi nasıl vereceksin.. önce kendini ve hayatını sevmelisin kuzum.. sen de bir annenin bebeğisin yani.. hayattaki tek amacın tek mutluluğun cocuk olamaz olursa mutluluğuna mutluluk katılır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…