Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BaharDarcan48 Derin1111 kızlar bosverin kimseyle kıyaslamayın kendinizi ben o değilim diyin sizi kıyaslayanlara da herkesin hayatı farklı vucudu farklı bazılarımız ha diyince hamile kalıyor bazılarımız da kac sene sonunda ilaclarla vs bu surecte kulagınızı tıkayın

Bende de hic gogus agirisi yok gögüslerim de hic bir degisiklikte yok
8 martsa bence erken degil
Belirtilerin devam ederse
4 ü veya 5 nde erken gebelik yapabilirsin bence
Ayy hadi insallahhh
Elimde erken gebelik testi yok canım bekliycem adet geçerse normal test yaparım

Oylemi diyorsun o zaman bu ay bekliyim önümüzdeki ay hasta olunca giderim bakarim
Eşimde senin eşin gibi. Sen kontrollere git oda çok istediğini anlar dediğim gibi sende bişey yoksa eşine bakmak ister onu çağırır ondan sperm testi ister duruma göre takviye verip süreci ikinizede ayrıntılı anlatır..Senin eşini ikna etmene gerek yok bişey anlatmana da gerek yok.. Kendini boş yere hirpalama üzme..Aşılama ya da tüp bebek yöntemleri doktorların en son aşamada uyguladığı şeylerdir önce sorunun ne olduğu anlaşılsın belki ufak bi ilaçla bile hallolucak biseydir kendini üzmeye değmez..Moralini yüksek tutki hormon değerlerini etkilemesin belkide bu konuyu kafana çok takip dert ettiğin için olmuyor strese ne gerek var.. Öncelik senin sagligin adetinin 2. Veya 3.ncu günü git değerlerine baksın sonra doktor zaten sana yeniden gitmen gereken günleri soylicek hesap kitap yapicak yumurtlama gününü ilişki gününüzü soylicek yumurtanın çatlayıp catlamadigina bakacak kendine iyi bı doktor bul ve sürecinizi başlat herşey hallolur bak bana 1 buçuk senedir hastanelerdeyim kontrollerdeyim

Ben de ayni durumu yaşıyorum vala ben de çok severim çocukları hani keşke bi çocuğum olsada şu hayata bi çabalama hayata tutunma nedenim olsun
Eve mesela bazı günler eşimiz olmuyo sıkılıyoruz çocuğumuzla vakit geçer uzaktan başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak herkesin çocuklarıyla paylaşım yapmaları benim duygularımı depreştiriyo niye benim olmuyo diyorum sonra

doğru ama insan sorguluyor testlerde sorun çıkmadı niye olmuyo diyo onun bile oldu diyo insan malesef

doğru ama insan sorguluyor testlerde sorun çıkmadı niye olmuyo diyo onun bile oldu diyo insan malesef
Biliyorum kuzum bu surecte hobi edinmeye calıs kafanı rahatlatırsan olur belki stres hormonlarımızla oynuyor cunku..

Yaaaaa öyle mi klomen bende kist yaptı çatlamadı eşimin ileri hızı sınırda bu problem değil dedi doktor tüm tahlillerimiz temiz sebepsiz inferilite dedi ne yalan söyleyim tedaviyi bırakacaktım ama birde bu ilacı deneyim dedim sen öyle deyince

Ben doktora sormuştum, genelde çift yumurtlama olmaz ama nadir de olsa olabilir, hissedersen değerlendir demişti.. iyi yapmışsın değerlendirmekle, sonucta her ihtimal önemli

Dene muhakkak gebe kalmayan ender insanlardanim ama oda sebebimiz belliydi en yakın zamanda müjdeli haberini bekliyorum seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…