- 24 Ağustos 2021
- 1.759
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.701
Bugün sabah verdim anca çıktı inşallah yükselir adet günüm 3 Mart yükselir mi ki ya ayy inşallahdün mü kan verdin?? Ayy heyecanlandım, yükselme ihitmali var yarın tekrar mı kan versen
Sakın üzelme senin en çok ihiyacın olan şey rahat olamn stres yapmaman kuzum. he o insan dediğin şeyleri duyma çünki onlar insan değil o tiplere ben hala bir sıfat bulamdım. Ki bilseler bu insan dediklerin yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler. Sen kendi hayatına eşinle mutluluğuna bak vakti zamanı gelince kuzunuz sizi bulur inşallahEşim 30 yaşında 31 e gircek gencim ama işte üzülüyor insan hele de insanlar sende yokmuş bi şey diyince kafam atıyo hemde üzülüyorum
17sinde aşılama olduysan, aşılamanın 24. saati döllenme olmuş olabilir.. 10 gün oluyor bugün.. iyi düşüncanım 12 gun olmus asılamdan sonra, ama gec dollenme olabılır bılemedım sımdı , takıp ettırmen lazım ıkı gunde bır
Sorun olmaz canım çünkü doktorlar 2 yada 3. Gün gelin diyolar
Sagolun kızlar carsamba gidicem o zaman bakalım bi sonraki aya hazırlıkuzuldum kuzum yaaa, sanmıyorum sorun olacağını ben ıkıncı gunde verdım 3.gunde
3.ncu gündemde olur sıkıntı olmuyorKızlar simdi adet oldum hormon testi vermeye gidicem carsamba esim evde 2. Gun değil de 3. Gün oluyor sorun olmaz dimi yarın gidersem otobuslerde surunmem gerekiyor
Benim beyaz akıntım devam ediyor altım hep ıslak gibi hayırlısı olsun inşallah hakkımızdacanım benımde 23 pikti 26 sınra beyaz yıgun akıntım oldu test yaptım sılınmıstı suan akıntım kalmadı
Ya ben heveslenemiom aralıkta adet günü gitmiştim 2,0 geldi sonra adet olmuştum ama olsun isterim nasip bakalım bekleyip görcezSen adet olursan da yeniden kan ver kuzum nolur nolmaz öyle olup gebe olanları duydum..Olmayınca zaten 0 kusurlerde çıkıyor 4 5 defa kan yaptım hep 0.200, 0.500 daha 1 i bile göremedim görsem umutlanirdim
canım D vitamini cok onemli, TR genelinde insanların yuzde 75nde düşükmüş bana doktor soylemişti. oyuzden düşük miktarlarda her gün D vit kullanmanın yararı var. ben bu ay D vtamini kullandım, normalde yumurta akıntısı yoktu birkac aydır, D vitamininden oldugunu düşünüyorum bayag yumurta akı kıvamında akıntı oldu, muhtemelen güzel büyüdü yumurta ve catladı. ama hasta oldugum icin değerlendiremedik, inşallah önümüzdeki aylara :)Yok bütün değerlerim normal çıkıyor tüplere ds baktırdım o da açıktı en son bir aşılama denedik o da kısmet olmadı dinlenmeye çekildik. Yalnız geçenlerde normal rutin kontrol için tahliller yaptırdım demir ve D vitamini eksik çıktı, birde tsh 3.12 veya 2.84 arası oynuyor tüplere baktırdığımda doktorum bazen böyle küçük değerler etkili olabiliyor bu ay normal ilaçsız deneyelim öbür ay gel tsh için ufak dozda bir ilaç başlayalım demişti ona da tekrar gitmek kısmet olmadı ama aklıma takıldı aceba etkiler mi diye. O doktor dışında hiçbiri söylememişti bunu.
Ayy sana cevap yazmıştım aslında canım17sinde aşılama olduysan, aşılamanın 24. saati döllenme olmuş olabilir.. 10 gün oluyor bugün.. iyi düşün
15.günü ondan umutlanmıyorum pek aşılamada da geç döllenme olur mu Kİcanımmm 2.50 suphelı deger asılamanın kacıncı gunu bugun ?
Bak şunuda söyleyim belki sana moral olur benim ilk hamileliğim 28 yaşımdı eşim de 31 di hiç üzme kendini etrafa kapat kulağını kendini dinleSakın üzelme senin en çok ihiyacın olan şey rahat olamn stres yapmaman kuzum. he o insan dediğin şeyleri duyma çünki onlar insan değil o tiplere ben hala bir sıfat bulamdım. Ki bilseler bu insan dediklerin yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler. Sen kendi hayatına eşinle mutluluğuna bak vakti zamanı gelince kuzunuz sizi bulur inşallah
Teşekkür ederimcanım 12 gun olmus asılamdan sonra, ama gec dollenme olabılır bılemedım sımdı , takıp ettırmen lazım ıkı gunde bır
Tam beni anlatmşsın sanki canım aynı hislerEvet canım bat günü yaparım eğer adet olmazsam. Zaten nedense hiç içimden gelmiyor test filan hiç bı isteğim heyecanım yok üzülüyorum bu halime hem bebek isteyip istemediğime emin olamadım kafam karışık şu sıralar.
Ya ben heveslenemiom aralıkta adet günü gitmiştim 2,0 geldi sonra adet olmuştum ama olsun isterim nasip bakalım bekleyip görcezUmarım hepimiz hamilelik haberini alırız
Canım bence hamilesin. Genelde <0.5 yazar 2,5 sa yükselme ihtimali var bir de aşılama yapmışsın. Ben de bu ay ilk defa aşılama yaptırdım inş pozitif sonuç alırızEvet ayın 17 si ama ben aşılama oldum
Umarım bu psikolojiden bir an evvel çıkarız canımTam beni anlatmşsın sanki canım aynı hisler
Aşılama 14 şubatta oldu ben sanmıyorum pek geç döllenme olduğunu17sinde aşılama olduysan, aşılamanın 24. saati döllenme olmuş olabilir.. 10 gün oluyor bugün.. iyi düşün
canım senı uzmek ıstemem umudunu kırmakta ıstemem ,herkesınde aynı olmaz15.günü ondan umutlanmıyorum pek aşılamada da geç döllenme olur mu Kİ
15 olmyo canım15.günü ondan umutlanmıyorum pek aşılamada da geç döllenme olur mu Kİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?