- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.681
Canım 5in üstüne cıkmamıs sen yumurtlama gününü biliyor musunSonucum 2,5 çıktı ben buna ne yormalıyım adet güm de 3 Mart anlamadım
yaa çok tatlısın :) ben de çok seviyorum. Reglimden sonra ovülasyon testi sipariş vereceğim 2. bir doktora daha görüneceğim bu gittiğim dr folik asit ve vitamin verdi başka ilaç vs demedi. Allah hepimizib gönlüne göre versin inşallahhAnladim cnm, yasin cok genc aslinda. Klomen gibi ilaclarla gebelik elde eden cok. Doktorunuz yonlendirecektir mutlaka. Beslenme ve takviye ile destekleyebilirsin. Evladini Allah bagislasin, sanki biraz kendiniz deneyebilirsiniz gibi geldi bana da. Ovulasyon testiyle takip edebilirsin. Allah gonlune gore versin insallah. Bu arada ben de kahvekolikim. Kafeinin azaltmak gerekiyormus bu donemde, su an kahve icerken sana bunu yaziyor olmam
İğne etkisi canımKızlar bugün iğnemin 2.günü yani 36 saati geçti çatlamış mı die test yaptım ama böyle çıktı acaba çatlamadı mı yoksa iğne etkisi mi? sabahtandır kasık ağrımda baya var
Bekleyecen adetin 1 hafta gecikirse yeniden test yaptır böyle olup gebe kalan çok var geç döllenme olmuş olabilirSonucum 2,5 çıktı ben buna ne yormalıyım adet güm de 3 Mart anlamadım
çok teşekkür ederim araştıracağımHulusi hoca femart klinik
Evet ayın 17 si ama ben aşılama oldumCanım 5in üstüne cıkmamıs sen yumurtlama gününü biliyor musun
canım benımde 23 pikti 26 sınra beyaz yıgun akıntım oldu test yaptım sılınmıstı suan akıntım kalmadıMrb kızlar bu aralar yoğundum evde beslemeye köpüş aldık doğum günümdü yıldönümüydü derken vakit bulamadım
Şimdi bişey soracam benim takvime ve akıntıya göre 23 ünde pik günüydü o günleri değerlendirdik ama dünde tekrar beyaz akıntı ve karın bölgesinde şişlik oldu aynı yumurtlama olan günler gibi acaba iki defa mı yumurtlama oldu geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım dünü de değerlendirdim ama takvime göre 25 inde bitmişti hamile olasılığı yüksek olan günler böyle bir durum yaşayan var mı
İnşallah bakalım inşallah geç döllenmedir yaBekleyecen adetin 1 hafta gecikirse yeniden test yaptır böyle olup gebe kalan çok var geç döllenme olmuş olabilir
canım iğne etkiisde olabılır gebelık baslangıcıda cok erken vermıssın kanı.İğneden sonraki (ilişkiden sonra) 8 gün beta hcg 2.70 çıktı adetimede 8 gün falan var yükselir mi yoksa olsa çıkar mıydı
Evet canım bat günü yaparım eğer adet olmazsam. Zaten nedense hiç içimden gelmiyor test filan hiç bı isteğim heyecanım yok üzülüyorum bu halime hem bebek isteyip istemediğime emin olamadım kafam karışık şu sıralar.canım sende bu ay Bat geçince test yapcan dimi ? geçen ay gibi olmasını istemiyorum ben.
Onların bayağı faydası oluyomuş ya 2 3 hafta olduysa başlayalı etkiler diye düşünüyorumAmin canım.Arı sütü propolis falan yedik aldığımzdan beri umarım faydası olmuştur.3 gündür de keçiboynuzu pekmezi içiyoruz aç karna
Sonucum 2,5 çıktı ben buna ne yormalıyım adet güm de 3 Mart anlamadım
Hala ihtimal var canım İnşallah yükselir saglıklaEvet ayın 17 si ama ben aşılama oldum
canımmm 2.50 suphelı deger asılamanın kacıncı gunu bugun ?Kızlar beta hcg sonucum çıktı 2,5 ben bune ne yormalıyım negatif mi yükselir bi adet güm 3 Martpartalina_ Papatyamveben-Mavi Mavigrill @Selizay @Sasa234
evet haklısın ben de oyle düşünüyorum 10.günden 20.güne kadar gün aşırı değerlendirmek lazım, bu ay hasta oldugum icin 13.günden sonra ilişki olamadı maalesef, ama bundan sonra 20.güne kadar calısmalara devam inşallah :)Adetin normal olanı 28 gün ile 35 gün arasında olmasıdır..Adet döngülerin hala düzenli ve normal 30 günün üzerinde olan herkesin yumurtlamasi o dönemlere denk geliyor biseye geç kalmiyorsun..Değerlendirmeniz gereken günler değişiyor..Hep diyorum 14 ile 21nci günleri, gün aşırı değerlendirin diye yumurtlama ne zaman olacağı belli değil
canım 12 gun olmus asılamdan sonra, ama gec dollenme olabılır bılemedım sımdı , takıp ettırmen lazım ıkı gunde bırEvet ayın 17 si ama ben aşılama oldum
Sorun olmaz canım çünkü doktorlar 2 yada 3. Gün gelin diyolarKızlar simdi adet oldum hormon testi vermeye gidicem carsamba esim evde 2. Gun değil de 3. Gün oluyor sorun olmaz dimi yarın gidersem otobuslerde surunmem gerekiyor
Sen adet olursan da yeniden kan ver kuzum nolur nolmaz öyle olup gebe olanları duydum..Olmayınca zaten 0 kusurlerde çıkıyor 4 5 defa kan yaptım hep 0.200, 0.500 daha 1 i bile göremedim görsem umutlanirdimİnşallah bakalım inşallah geç döllenmedir ya
uzuldum kuzum yaaa, sanmıyorum sorun olacağını ben ıkıncı gunde verdım 3.gundeKızlar simdi adet oldum hormon testi vermeye gidicem carsamba esim evde 2. Gun değil de 3. Gün oluyor sorun olmaz dimi yarın gidersem otobuslerde surunmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?