Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa çok tatlısın :) ben de çok seviyorum. Reglimden sonra ovülasyon testi sipariş vereceğim 2. bir doktora daha görüneceğim bu gittiğim dr folik asit ve vitamin verdi başka ilaç vs demedi. Allah hepimizib gönlüne göre versin inşallahh

canım benımde 23 pikti 26 sınra beyaz yıgun akıntım oldu test yaptım sılınmıstı suan akıntım kalmadı

canım sende bu ay Bat geçince test yapcan dimi ? geçen ay gibi olmasını istemiyorum ben.
Evet canım bat günü yaparım eğer adet olmazsam. Zaten nedense hiç içimden gelmiyor test filan hiç bı isteğim heyecanım yok üzülüyorum bu halime hem bebek isteyip istemediğime emin olamadım kafam karışık şu sıralar.

Kızlar simdi adet oldum hormon testi vermeye gidicem carsamba esim evde 2. Gun değil de 3. Gün oluyor sorun olmaz dimi yarın gidersem otobuslerde surunmem gerekiyor

evet haklısın ben de oyle düşünüyorum 10.günden 20.güne kadar gün aşırı değerlendirmek lazım, bu ay hasta oldugum icin 13.günden sonra ilişki olamadı maalesef, ama bundan sonra 20.güne kadar calısmalara devam inşallah :)

İnşallah bakalım inşallah geç döllenmedir ya
Sen adet olursan da yeniden kan ver kuzum nolur nolmaz öyle olup gebe olanları duydum..Olmayınca zaten 0 kusurlerde çıkıyor 4 5 defa kan yaptım hep 0.200, 0.500 daha 1 i bile göremedim görsem umutlanirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…