Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o zaman zumba yapıyorum canım daha eglenceli en azından sıkılmıyorum yürüyüş yaparken tek oldugum icin bazen canım sıkılıyor

Ay ne güzelmiş birşeymiş ya keske bana da doktorlar öyle dese
Tatlım ya hangi zumbayı yapıyorsun bana da atar mısın özelden falan .Hep lesslie sıkılıyorum çoğu zaman

Tam duymak istediğim ben hep kilo ver sözünü duyarım herkesten .Ama ben daha çok kendi sağlığım için istiyorum .Şöyle normal değerlere insem yeter fazlasında gözüm yok

Lesslie ve diyet esliginde 15 kilo verdim. Suan tedavilerden dolayi tekrar geri aliyrm. Ilaclar ek takviyeler yine sisirdi ve istah açtı. Tekrar baslayacagim bende leslie ye.
Darısı bana canım ya. Bzen dışarı çıkmak zor geliyo soğukta yağmurda yürüyüş yapamıyorum

Darısı bana canım ya. Bzen dışarı çıkmak zor geliyo soğukta yağmurda yürüyüş yapamıyorum
Bende oyle. Su aralar o kadar tembelimki anlatamam. Ise gelirken yururdum bazi zamanlar spor olsun diye simdi arabayla gidip geliyorum. E haliyle hosgeldi kilolar.ben diyetisyen esliginde vermistim.ödüyorum parayi ulen para verdim kilo vermem lazım bosuna gitmesjn diyorum. Veriyorum sonrabeni diyetisyen paklar

İnşallah bu sefer olmuştur cnm benim
Ondada sanırım bişey çıkmadı 6 ay içinde gebelik olur dediklerinde bunu anlıyorum..Stresi azaltmak için istersen bı psikiyatri uzmanından yardım alabilirsin canım kafa rahatlığı önemli eltinden dolayı iyice stres yapmış olabilirsin

Tam duymak istediğim ben hep kilo ver sözünü duyarım herkesten .Ama ben daha çok kendi sağlığım için istiyorum .Şöyle normal değerlere insem yeter fazlasında gözüm yok
Ben 75’ten güç bela 19 kilo vererek 56’ya düşmüştüm verdiğim kiloları almaya çalışıyorum resmen hayırlısı diyorum artık

Kızlar bi şey diyecek yok mu

Evet kuzum pekinez cinsi iki aylık dün gece ilk gecesiydi bizle onla uyudum kandırdım sonra kendi yatağıma gittim gayet uyudu sabaha kadar hemen alıştı bize ya çok tatlı aynı bebek gibi ilk kucağıma aldığımda ağladım çocuğum olmuş gibi eşimle ikimiz çalışıyoruz biraz zor olacak evde tek kalınca artık alışana kadar işten eve evden işe mekik dokuyacam

mümkünse ilk günden evde yalnız kalmaya alıştırın deniyor, biz sahiplendiğimizde pandeminin başıydı ve hep sokağa çıkma yasakları vardı. üzerine bir de hastalandı ilk aşıları gecikti, o sebeple sokağa da çıkmaya geç başladı. bizim baştan tersi oldu herşeyin güle güle büyütün patili evladınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…