- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.761
Tatlım ya hangi zumbayı yapıyorsun bana da atar mısın özelden falan .Hep lesslie sıkılıyorum çoğu zamanBen o zaman zumba yapıyorum canım daha eglenceli en azından sıkılmıyorum yürüyüş yaparken tek oldugum icin bazen canım sıkılıyor
Ay ne güzelmiş birşeymiş ya keske bana da doktorlar öyle dese
Tam duymak istediğimBen 1.72 boya 56 kiloyla hamile kalmaya çalışırken doktorum dedi ki yağ tutmayan vücut bebek de tutmaz biraz kilo al.
Ben de kilo almaya uğraştım 3-4 kilo aldım. Ben anlamadım ki zayıf olunca bi türlü kilolu olunca başka türlü
Darısı bana canım ya. Bzen dışarı çıkmak zor geliyo soğukta yağmurda yürüyüş yapamıyorumLesslie ve diyet esliginde 15 kilo verdim. Suan tedavilerden dolayi tekrar geri aliyrm. Ilaclar ek takviyeler yine sisirdi ve istah açtı. Tekrar baslayacagim bende leslie ye.
Evet çağırdılarEşini çagırmadilar mi peki hiç ona bakılmadı mi ?
İnşallah bu sefer olmuştur cnm benimBilmem ki olmuşumdur bakalım adetim gecikirse testi tekrar ederim ama umudum yok daha önce edet günümde 2,0 çıkmıştı ama sonra adet olmuştum ondan heveslenmiyorum
Bende oyle. Su aralar o kadar tembelimki anlatamam. Ise gelirken yururdum bazi zamanlar spor olsun diye simdi arabayla gidip geliyorum. E haliyle hosgeldi kilolar.ben diyetisyen esliginde vermistim.ödüyorum parayi ulen para verdim kilo vermem lazım bosuna gitmesjn diyorum. Veriyorum sonraDarısı bana canım ya. Bzen dışarı çıkmak zor geliyo soğukta yağmurda yürüyüş yapamıyorum
Az su iciyorsan suyu hayatindan hic eksik etme derim.hem saglik acisindan hem kilo vermeye gercekten yardimci.Darısı bana canım ya. Bzen dışarı çıkmak zor geliyo soğukta yağmurda yürüyüş yapamıyorum
Darısı bana canım ya. Bzen dışarı çıkmak zor geliyo soğukta yağmurda yürüyüş yapamıyorum
Ben diyet yapamıyorum kızlar ya su cok icerim ama hep yiyesim geliyor bogazıma duskunum..Az su iciyorsan suyu hayatindan hic eksik etme derim.hem saglik acisindan hem kilo vermeye gercekten yardimci.
ay boğazımıza hepimiz düşkünüzBen diyet yapamıyorum kızlar ya su cok icerim ama hep yiyesim geliyor bogazıma duskunum..
Benim cevremdekiler az yiyor ben kendimi tek sanıyordum o yüzdenay boğazımıza hepimiz düşkünüz
Ondada sanırım bişey çıkmadı 6 ay içinde gebelik olur dediklerinde bunu anlıyorum..Stresi azaltmak için istersen bı psikiyatri uzmanından yardım alabilirsin canım kafa rahatlığı önemli eltinden dolayı iyice stres yapmış olabilirsinİnşallah bu sefer olmuştur cnm benim
Ben 75’ten güç bela 19 kilo vererek 56’ya düşmüştümTam duymak istediğimben hep kilo ver sözünü duyarım herkesten .Ama ben daha çok kendi sağlığım için istiyorum .Şöyle normal değerlere insem yeter fazlasında gözüm yok
Bende veremem sanıyordum ama gaza gelmiştim cok o donemBen diyet yapamıyorum kızlar ya su cok icerim ama hep yiyesim geliyor bogazıma duskunum..
Kızlar bi şey diyecek yok muKızlar günaydın. Ben cuma günü kadın doğuma gittim bana yumurtan gözükmüyor çatlamış dedi. Ama iki gündür beyaz uzun ip gibi yapışkan akıntım var. Vajinal muayenede gördü çatladığını o akıntı neden var acaba
Evet kuzum pekinez cinsi iki aylık dün gece ilk gecesiydi bizle onla uyudum kandırdım sonra kendi yatağıma gittim gayet uyudu sabaha kadar hemen alıştı bize ya çok tatlı aynı bebek gibi ilk kucağıma aldığımda ağladım çocuğum olmuş gibi eşimle ikimiz çalışıyoruz biraz zor olacak evde tek kalınca artık alışana kadar işten eve evden işe mekik dokuyacamYa ben de öyleyim, günde 4-5 kupa kahve içiyordum sütlü falan ama gene de kafein yani..
Şimdi 2 kupaya düşürdüm gayret ediyorum ama çok zorlanıyorum
köpek yavru mu ? bizim de 10 yaşında kedimiz ve 1.5 yaşında köpüşümüz var, kedi kendine bakıyor da köpeğimiz eneeeemm diyimilk ayları nasıl zordu anlatamam, bildiğin bebek nöbeti gibiydi 2 saatte bir uyanıyor sevilmek istiyor kucakta uyumak istiyor falan perişan olmuştuk. şimdi de kucak ve temas bağımlısı, evde yalnız kalamıyor falan işimiz iş yavru mu diye o sebeple merak ettim, bebeğe iyi cesaret etmişsin biz şimdi kara kara düşünüyoruz nasıl yaparız ederiz diye
Canım sabit 2.5 litre içiyorum hergün 3 olmuyo zorlanıyorum amaAz su iciyorsan suyu hayatindan hic eksik etme derim.hem saglik acisindan hem kilo vermeye gercekten yardimci.
Ne zaman 56 oldum hatırlamıyorumBen 75’ten güç bela 19 kilo vererek 56’ya düşmüştümverdiğim kiloları almaya çalışıyorum resmen hayırlısı diyorum artık
İnşallahİnşallah bu sefer olmuştur cnm benim
mümkünse ilk günden evde yalnız kalmaya alıştırın deniyor, biz sahiplendiğimizde pandeminin başıydı ve hep sokağa çıkma yasakları vardı. üzerine bir de hastalandı ilk aşıları gecikti, o sebeple sokağa da çıkmaya geç başladı. bizim baştan tersi oldu herşeyinEvet kuzum pekinez cinsi iki aylık dün gece ilk gecesiydi bizle onla uyudum kandırdım sonra kendi yatağıma gittim gayet uyudu sabaha kadar hemen alıştı bize ya çok tatlı aynı bebek gibi ilk kucağıma aldığımda ağladım çocuğum olmuş gibi eşimle ikimiz çalışıyoruz biraz zor olacak evde tek kalınca artık alışana kadar işten eve evden işe mekik dokuyacam
Zaten çatladıktan sonrasında geliyor ya o akıntı ondan olabilirKızlar bi şey diyecek yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?