- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.721
heee 14 subat asılama ben 17 okudum heryerde . 14 gun olmus ozamanAşılama 14 şubatta oldu ben sanmıyorum pek geç döllenme olduğunu
İnşallah ya hem umutlanasın var hem de negatif diyorum bakalım adet günü bekleyip görelim umarım tutmuşturCanım bence hamilesin. Genelde <0.5 yazar 2,5 sa yükselme ihtimali var bir de aşılama yapmışsın. Ben de bu ay ilk defa aşılama yaptırdım inş pozitif sonuç alırız
17 si yumurtlamaheee 14 subat asılama ben 17 okudum heryerde . 14 gun olmus ozaman
Kac kilosun canım bende artık kilo verip öyle devam edicem..Ben artık bu ayda olmazsa akışına bırakcam ,kilo vermeye odaklancam.Olmazsa yapcak bişi yok.Vermem gereken 15-20 kilom var.Aralıklı oruç yapıyorum.3 ayda verebildiğim kadar vermek istiyorum.
en mantıklısı akısına bırakmak canım,Ben artık bu ayda olmazsa akışına bırakcam ,kilo vermeye odaklancam.Olmazsa yapcak bişi yok.Vermem gereken 15-20 kilom var.Aralıklı oruç yapıyorum.3 ayda verebildiğim kadar vermek istiyorum.
canım anlamadım ben, 14u asılama ıse o gun senın yumurtan olmus ve catlamıak uzere olmalıkı asılama yapılmıstır.17 si yumurtlama
Adet günümü beklicem adet olmazsam tekrar kan veririmcanım senı uzmek ıstemem umudunu kırmakta ıstemem ,herkesınde aynı olmaz
benım 11.gun 24 cıkmıstı degerım ılk asılamada, doktorum cok dusuk demıstı sonra 12 ye dustu kımyasal oldu.
ama gec dollenme ıhtımalı de olabılır belkı . doktoruna sorsana bi
ınsallah olmazsın, bebegın gelmıstır, Rabbım gonlundekını nasıp etsınAdet günümü beklicem adet olmazsam tekrar kan veririm
Aynen öyle oldu nasip adet gününe kadar beklicem olmazsam günüm geçerse test veririm tekrarcanım anlamadım ben, 14u asılama ıse o gun senın yumurtan olmus ve catlamıak uzere olmalıkı asılama yapılmıstır.
Canım 90 civarı kilom.Daha önce kilom yüzünden mi olmuyor diye düşünüyordum sonra benden çok yüksek kilolarda hamile kalanları görüp duyunca dedim demek ki başka bi sıkıntı var Rabbim ne zaman nasip ederse.Ben kendi düzenime devam etcem bebişim ne zman gelirse artık düşünüp stres yapmıycam.Senin nedir kilon?Kac kilosun canım bende artık kilo verip öyle devam edicem..
Amiiin hepimizin gönlündekini nasip etsinınsallah olmazsın, bebegın gelmıstır, Rabbım gonlundekını nasıp etsın
Bu ay bana da dahiliye doktorum başlattı.Evet dediğiniz gibi akıntım eskilere göre hem daha yoğundu. Değerlendirdikte bakalımcanım D vitamini cok onemli, TR genelinde insanların yuzde 75nde düşükmüş bana doktor soylemişti. oyuzden düşük miktarlarda her gün D vit kullanmanın yararı var. ben bu ay D vtamini kullandım, normalde yumurta akıntısı yoktu birkac aydır, D vitamininden oldugunu düşünüyorum bayag yumurta akı kıvamında akıntı oldu, muhtemelen güzel büyüdü yumurta ve catladı. ama hasta oldugum icin değerlendiremedik, inşallah önümüzdeki aylara :)
85 e kadar cıktım bende 79 dayım su an vermeye çalışıyorum. Benim bu konuda en yakın örneğim yengem 100 kilonun ustunde iltihaplı eklem romatizması var kortizon tedavisi görüyor sürekli ağrıları var ona ragmen dogal yoldan 2 kez cocuk dogurdu hersey nasip vaktini bekliyor buna inanıyorum artık beynime kabul ettirmeye çalısıyorum..Canım 90 civarı kilom.Daha önce kilom yüzünden mi olmuyor diye düşünüyordum sonra benden çok yüksek kilolarda hamile kalanları görüp duyunca dedim demek ki başka bi sıkıntı var Rabbim ne zaman nasip ederse.Ben kendi düzenime devam etcem bebişim ne zman gelirse artık düşünüp stres yapmıycam.Senin nedir kilon?
Ben bir kere 2.70 gördüm o günde adet oldum öncesinde test yapmadım belki kimyasal oldu bilmiyorumSen adet olursan da yeniden kan ver kuzum nolur nolmaz öyle olup gebe olanları duydum..Olmayınca zaten 0 kusurlerde çıkıyor 4 5 defa kan yaptım hep 0.200, 0.500 daha 1 i bile göremedim görsem umutlanirdim
Maşallah canım85 e kadar cıktım bende 79 dayım su an vermeye çalışıyorum. Benim bu konuda en yakın örneğim yengem 100 kilonun ustunde iltihaplı eklem romatizması var kortizon tedavisi görüyor sürekli ağrıları var ona ragmen dogal yoldan 2 kez cocuk dogurdu hersey nasip vaktini bekliyor buna inanıyorum artık beynime kabul ettirmeye çalısıyorum..
Spor olarak ne yapıyorsun tatlım?85 e kadar cıktım bende 79 dayım su an vermeye çalışıyorum. Benim bu konuda en yakın örneğim yengem 100 kilonun ustunde iltihaplı eklem romatizması var kortizon tedavisi görüyor sürekli ağrıları var ona ragmen dogal yoldan 2 kez cocuk dogurdu hersey nasip vaktini bekliyor buna inanıyorum artık beynime kabul ettirmeye çalısıyorum..
Keşke 2'leri gorebilseydim umutlanirdimBen bir kere 2.70 gördüm o günde adet oldum öncesinde test yapmadım belki kimyasal oldu bilmiyorum
2.70 şüpheli bir değer bence iki gün sonra yeniden baktırın.İğneden sonraki (ilişkiden sonra) 8 gün beta hcg 2.70 çıktı adetimede 8 gün falan var yükselir mi yoksa olsa çıkar mıydı
bugüne kadar bende o bile çıkmadıKeşke 2'leri gorebilseydim umutlanirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?