Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artık bu ayda olmazsa akışına bırakcam ,kilo vermeye odaklancam.Olmazsa yapcak bişi yok.Vermem gereken 15-20 kilom var.Aralıklı oruç yapıyorum.3 ayda verebildiğim kadar vermek istiyorum.
Kac kilosun canım bende artık kilo verip öyle devam edicem..

Adet günümü beklicem adet olmazsam tekrar kan veririm

Kac kilosun canım bende artık kilo verip öyle devam edicem..
Canım 90 civarı kilom.Daha önce kilom yüzünden mi olmuyor diye düşünüyordum sonra benden çok yüksek kilolarda hamile kalanları görüp duyunca dedim demek ki başka bi sıkıntı var Rabbim ne zaman nasip ederse.Ben kendi düzenime devam etcem bebişim ne zman gelirse artık düşünüp stres yapmıycam.Senin nedir kilon?

Bu ay bana da dahiliye doktorum başlattı.Evet dediğiniz gibi akıntım eskilere göre hem daha yoğundu. Değerlendirdikte bakalım Eger gebelik gerçekleşirse inşallah gerçekleşir o zman diyceğim ki sebepsiz inf. im kaynağı D vitamini. Umarım herşey gönlünuzce olsun çok geçmiş olsun☺

85 e kadar cıktım bende 79 dayım su an vermeye çalışıyorum. Benim bu konuda en yakın örneğim yengem 100 kilonun ustunde iltihaplı eklem romatizması var kortizon tedavisi görüyor sürekli ağrıları var ona ragmen dogal yoldan 2 kez cocuk dogurdu hersey nasip vaktini bekliyor buna inanıyorum artık beynime kabul ettirmeye çalısıyorum..

Sen adet olursan da yeniden kan ver kuzum nolur nolmaz öyle olup gebe olanları duydum..Olmayınca zaten 0 kusurlerde çıkıyor 4 5 defa kan yaptım hep 0.200, 0.500 daha 1 i bile göremedim görsem umutlanirdim
Ben bir kere 2.70 gördüm o günde adet oldum öncesinde test yapmadım belki kimyasal oldu bilmiyorum

Maşallah canım .Rabbim bizede nasip etsin inşallah

Spor olarak ne yapıyorsun tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…