- 7 Nisan 2021
- 566
- 340
- 53
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.781
Yaaaa inşallah hepimize nasip etsinn çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunDene muhakkak gebe kalmayan ender insanlardanim ama oda sebebimiz belliydien yakın zamanda müjdeli haberini bekliyorum seninde
Aynı yaştayız,aslında hamile kalan kalıyo ama biraz beyinde bitiyo sanırım. Benle evlenen bütün yaşıtım olan arkadaşlarım istemedikleri halde hamile kaldı sanırım biz çok taktığımız için böyle oluyo ama elde değilSanırım bu 20 Li yaşlar sıkıntı bende 24 yaşındayım 1,5 yıldır deniyorum 2 yıl olacak ama yok yok artık çok yoruldum yıprandım ama oldumda istiyorum
Zannetmiyorum çünkü adet bitiminden 10 gün sonra yoğun kremsi pembe lekelenmem oldu 2 gün lavaboya gittikçe geldi. 1 hafta kala tekrardan çok az damla damla halinde kahverengi leke oldu. Doktora sordum ara kanama panik yapma dediAllah Allah ama yerleşme kanaması olması ihtimali.yuksek canım
Ben 75’ten güç bela 19 kilo vererek 56’ya düşmüştümverdiğim kiloları almaya çalışıyorum resmen hayırlısı diyorum artık
ben de senelerce kiloyla savaştım, bi alırdım bi verirdim ergenliğimden beri, hep balık etliydim falanNe zaman 56 oldum hatırlamıyorumnasıl verdin tatlım ya, maşallah
Kuzum istemeden hamile kaldım diyenlere cok guvenme bence öyle olsa korunurlardı ben istemedigim aylarda korunuyordum onlarda yapabilirdi sanki insanın moralini bozmak icin der gibiler takma kafana o yuzden bizimde olacak inan..Aynı yaştayız,aslında hamile kalan kalıyo ama biraz beyinde bitiyo sanırım. Benle evlenen bütün yaşıtım olan arkadaşlarım istemedikleri halde hamile kaldı sanırım biz çok taktığımız için böyle oluyo ama elde değil
hıc boyle bısey yaşamadım kuzum, ara kanamaZannetmiyorum çünkü adet bitiminden 10 gün sonra yoğun kremsi pembe lekelenmem oldu 2 gün lavaboya gittikçe geldi. 1 hafta kala tekrardan çok az damla damla halinde kahverengi leke oldu. Doktora sordum ara kanama panik yapma dedi
Benimde iğneden sonraki 8 . günüm yani catlamadan sonraki 8. günüm adete 6 gün var sende belirtiler varmı acabaİğneden sonraki (ilişkiden sonra) 8 gün beta hcg 2.70 çıktı adetimede 8 gün falan var yükselir mi yoksa olsa çıkar mıydı
Aynen öyle sanırsam takıyoz ama bilmiyorum bu ay rahattım aslında ama yine olmadı 2,5 çıktı beta hcg 3 nartta da adet olurum bence gecikme olcamı sanmamAynı yaştayız,aslında hamile kalan kalıyo ama biraz beyinde bitiyo sanırım. Benle evlenen bütün yaşıtım olan arkadaşlarım istemedikleri halde hamile kaldı sanırım biz çok taktığımız için böyle oluyo ama elde değil
Maşallah canım ya.ben de senelerce kiloyla savaştım, bi alırdım bi verirdim ergenliğimden beri, hep balık etliydim falan
ilk evliliğimde tüpbebek için tedavi gördüm yumurta toplattım, evliliğin sorunları antidepresanlar yeme atakları falan filan derken çok kilo aldım verdim. vermeler hep 1 adım almalar 5er adımdı.. sonra boşandım falan kendime baktım 65e düşebildim, ama ardından insülin direncim coştu, vucut biyerde koyveriyor, üstüne pandemi yeni evlilik yedikçe yemeler gece atıştırmaları derkeeeen 90'ı gördüm
bebek istiyorum ama 90la hamile kalsam nolurum diye düşünüyorum falan, bu arada diyetler yapıyorum her gün spora gidiyorum falan ama tartı zırnık oynamıyor. ayda 1 kg anca veriyodum, sonra duruyodu. ani bir kararla tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim. zaten kategori olarak obezdim.. şimdi 53 kiloyum, hamileliğe bi engelim yok şükür. doktor belki normal doğum bile yaparsın dedi. kan değerlerim vitamin tablom falan efsane oldu bugünlere geldiğime inanamıyorum walla.
ay ne anlattııııım bildiğin döküldüm
benim iğneden sonra ki 12. günüm çarşamba sabahı test yapıcam dayanabilirsem . adet sancısı gibi ağrım var ama pek umutlu değilimBenimde iğneden sonraki 8 . günüm yani catlamadan sonraki 8. günüm adete 6 gün var sende belirtiler varmı acaba
evet ameliyat sırası ve sonrası süreç çok zor. zaten son çare olarak bakılmalı ameliyataMaşallah canım ya.Ben korkuyorum ameliyattan cesaret edemiyorum.Aralıklı oruç bana göre şuan bunu uyguluyorum
Bende aferdersin akıntı var çok değil birde arada goyusucuna iğneler batıyı sanki başka belirt yokbenim iğneden sonra ki 12. günüm çarşamba sabahı test yapıcam dayanabilirsem . adet sancısı gibi ağrım var ama pek umutlu değilimbirde inanılmaz gazım var başka bir belirtdi yaşamıyorum sizde nasıl belirtiler
Amin kuzum inşallah zaten mecburen evde yalnız kalmayı öğrenecek eşimde alay ediyor benimle korkma bişey olmaz ocağı yakıp yangın çıkaramaz ya diyor alışır diyormümkünse ilk günden evde yalnız kalmaya alıştırın deniyor, biz sahiplendiğimizde pandeminin başıydı ve hep sokağa çıkma yasakları vardı. üzerine bir de hastalandı ilk aşıları gecikti, o sebeple sokağa da çıkmaya geç başladı. bizim baştan tersi oldu herşeyingüle güle büyütün patili evladınızı
en fazla koltuğunuzu yerAmin kuzum inşallah zaten mecburen evde yalnız kalmayı öğrenecek eşimde alay ediyor benimle korkma bişey olmaz ocağı yakıp yangın çıkaramaz ya diyor alışır diyor
InsallahYaa hadi inşALLAH sağlıkla yükselirr
Çatlatma iğnesinde zaten beta hcg var.. 10 günden sonra tamamen gidiyor vucuttan. 8. Günde hala iğnedeki değer gözüküyordur canım..İğneden sonraki (ilişkiden sonra) 8 gün beta hcg 2.70 çıktı adetimede 8 gün falan var yükselir mi yoksa olsa çıkar mıydı
Testlerin kullanılmasini heyecanla bekliyorum kop koyu kirimizi cikar insallah ikinciye gerek bile kalmaz
Sabah erken yürüyüş, diyet, günde en az 2 litre su ve sıfır şekerNe zaman 56 oldum hatırlamıyorumnasıl verdin tatlım ya, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?