Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep maşallah çalar saat gibi oldukları için herdaka hatırlatıyor

Spor olarak ne yapıyorsun tatlım?
Rabb'im bize de nasip eder inşallah amin
Yürüyüş yapıyorum hem yumurtalıkları calıstırıyor diye
İp atlamaya calısıyorum ama su anki kilomla biraz zor oluyor
YouTube dan zumba yapmaya calısıyorum o cok terletiyor güzel oluyor o sekilde

Tsk ederim rabim inşallah sana ve tüm isteyenlere nasip eder bi sorun yok diyolar baya gitim aslinda Dr rahim filmi testler tahliller hersey yaptim 6 ay içinde gebe kalabilirsin dedi sadece yeterki sitresten uzak dur dedi ama ben bunu yapamıyorum iste

Bende yürüyüşlere başladım canım. Soğuk ve yağmurlu zamanlarda evde Lesslie yapıyorum 30 dk. Hiç yoktan iyidir

Ben de öyleyim ozelikle suan o kadar zoruma gitmiski bütün eltilerimin çocuğu var birtek benim yok diye ☹

Ben 1.72 boya 56 kiloyla hamile kalmaya çalışırken doktorum dedi ki yağ tutmayan vücut bebek de tutmaz biraz kilo al.
Ben de kilo almaya uğraştım 3-4 kilo aldım. Ben anlamadım ki zayıf olunca bi türlü kilolu olunca başka türlü

Lekelenmede bugun 3. günüm. Adet olurum sandim ama gelen giden yok. Ilk gun kahverengi leke ikinci gun pembe bugun tekrar kahverengi su gibi lekelenme devam ediyor. 1 hafta kaldı batima normalde.adet olsam simdiye sokulmuştum ve kirmizi gormustum. . Sizler yerlesme kanamasi da olabilir dediniz sabırsızlıkla bekliyrm adet gunumu.

Bu arada ben de kahvekolikim. Kafeinin azaltmak gerekiyormus bu donemde, su an kahve icerken sana bunu yaziyor olmam
Ya ben de öyleyim, günde 4-5 kupa kahve içiyordum sütlü falan ama gene de kafein yani..
Şimdi 2 kupaya düşürdüm gayret ediyorum ama çok zorlanıyorum
bende köpüşümüzün şansına bebişim de gelir inşallah
köpek yavru mu ? bizim de 10 yaşında kedimiz ve 1.5 yaşında köpüşümüz var, kedi kendine bakıyor da köpeğimiz eneeeemm diyim ilk ayları nasıl zordu anlatamam, bildiğin bebek nöbeti gibiydi 2 saatte bir uyanıyor sevilmek istiyor kucakta uyumak istiyor falan perişan olmuştuk. şimdi de kucak ve temas bağımlısı, evde yalnız kalamıyor falan işimiz iş yavru mu diye o sebeple merak ettim, bebeğe iyi cesaret etmişsin biz şimdi kara kara düşünüyoruz nasıl yaparız ederiz diye

Bende yürüyüşlere başladım canım. Soğuk ve yağmurlu zamanlarda evde Lesslie yapıyorum 30 dk. Hiç yoktan iyidir
Ben o zaman zumba yapıyorum canım daha eglenceli en azından sıkılmıyorum yürüyüş yaparken tek oldugum icin bazen canım sıkılıyor
Ay ne güzelmiş birşeymiş ya keske bana da doktorlar öyle dese

Eşini çagırmadilar mi peki hiç ona bakılmadı mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…