- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.741
İnşallah daha da yüksek değerleri hep birlikte görürüz :)Keşke 2'leri gorebilseydim umutlanirdim
Hep maşallah çalar saat gibi oldukları için herdaka hatırlatıyorBaharDarcan48 Derin1111 kızlar bosverin kimseyle kıyaslamayın kendinizi ben o değilim diyin sizi kıyaslayanlara da herkesin hayatı farklı vucudu farklı bazılarımız ha diyince hamile kalıyor bazılarımız da kac sene sonunda ilaclarla vs bu surecte kulagınızı tıkayın
Rabb'im bize de nasip eder inşallah aminSpor olarak ne yapıyorsun tatlım?
Tsk ederim rabim inşallah sana ve tüm isteyenlere nasip eder bi sorun yok diyolar baya gitim aslinda Dr rahim filmi testler tahliller hersey yaptim 6 ay içinde gebe kalabilirsin dedi sadece yeterki sitresten uzak dur dedi ama ben bunu yapamıyorum isteEşimde senin eşin gibi. Sen kontrollere git oda çok istediğini anlar dediğim gibi sende bişey yoksa eşine bakmak ister onu çağırır ondan sperm testi ister duruma göre takviye verip süreci ikinizede ayrıntılı anlatır..Senin eşini ikna etmene gerek yok bişey anlatmana da gerek yok.. Kendini boş yere hirpalama üzme..Aşılama ya da tüp bebek yöntemleri doktorların en son aşamada uyguladığı şeylerdir önce sorunun ne olduğu anlaşılsın belki ufak bi ilaçla bile hallolucak biseydir kendini üzmeye değmez..Moralini yüksek tutki hormon değerlerini etkilemesin belkide bu konuyu kafana çok takip dert ettiğin için olmuyor strese ne gerek var.. Öncelik senin sagligin adetinin 2. Veya 3.ncu günü git değerlerine baksın sonra doktor zaten sana yeniden gitmen gereken günleri soylicek hesap kitap yapicak yumurtlama gününü ilişki gününüzü soylicek yumurtanın çatlayıp catlamadigina bakacakkendine iyi bı doktor bul ve sürecinizi başlat herşey hallolur bak bana 1 buçuk senedir hastanelerdeyim kontrollerdeyim
Bende yürüyüşlere başladım canım. Soğuk ve yağmurlu zamanlarda evde Lesslie yapıyorum 30 dk. Hiç yoktan iyidirRabb'im bize de nasip eder inşallah amin
Yürüyüş yapıyorum hem yumurtalıkları calıstırıyor diye
İp atlamaya calısıyorum ama su anki kilomla biraz zor oluyor
YouTube dan zumba yapmaya calısıyorum o cok terletiyor güzel oluyor o sekilde
Ben de öyleyim ozelikle suan o kadar zoruma gitmiski bütün eltilerimin çocuğu var birtek benim yok diye ☹Eve mesela bazı günler eşimiz olmuyo sıkılıyoruz çocuğumuzla vakit geçer uzaktan başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak herkesin çocuklarıyla paylaşım yapmaları benim duygularımı depreştiriyo niye benim olmuyo diyorum sonra
Ben 1.72 boya 56 kiloyla hamile kalmaya çalışırken doktorum dedi ki yağ tutmayan vücut bebek de tutmaz biraz kilo al.85 e kadar cıktım bende 79 dayım su an vermeye çalışıyorum. Benim bu konuda en yakın örneğim yengem 100 kilonun ustunde iltihaplı eklem romatizması var kortizon tedavisi görüyor sürekli ağrıları var ona ragmen dogal yoldan 2 kez cocuk dogurdu hersey nasip vaktini bekliyor buna inanıyorum artık beynime kabul ettirmeye çalısıyorum..
Benimde zoruma gidiyor bugün kan verdim 2,5 çıktı adetim 3 martta ama ben yükselmeni pek sanmıyorum aşılama olmuştumBen de öyleyim ozelikle suan o kadar zoruma gitmiski bütün eltilerimin çocuğu var birtek benim yok diye ☹
Ya ben de öyleyim, günde 4-5 kupa kahve içiyordum sütlü falan ama gene de kafein yani..Bu arada ben de kahvekolikim. Kafeinin azaltmak gerekiyormus bu donemde, su an kahve icerken sana bunu yaziyor olmam
köpek yavru mu ? bizim de 10 yaşında kedimiz ve 1.5 yaşında köpüşümüz var, kedi kendine bakıyor da köpeğimiz eneeeemm diyimbende köpüşümüzün şansına bebişim de gelir inşallah
Yaa hadi inşALLAH sağlıkla yükselirr
Aa ben 17sinde diye okudum canım.. dur bakalım belli olmaz daha 3 günün var..Aşılama 14 şubatta oldu ben sanmıyorum pek geç döllenme olduğunu
Ya inşallah kuzum hamilesindir inşallah yükselir kuzum rabim inşallah sana nasip etmiştirBenimde zoruma gidiyor bugün kan verdim 2,5 çıktı adetim 3 martta ama ben yükselmeni pek sanmıyorum aşılama olmuştum
Ay var gibi. Hadi insallahhh ya hayirlisiyla
Ben o zaman zumba yapıyorum canım daha eglenceli en azından sıkılmıyorum yürüyüş yaparken tek oldugum icin bazen canım sıkılıyorBende yürüyüşlere başladım canım. Soğuk ve yağmurlu zamanlarda evde Lesslie yapıyorum 30 dk. Hiç yoktan iyidir
Ay ne güzelmiş birşeymiş ya keske bana da doktorlar öyle deseBen 1.72 boya 56 kiloyla hamile kalmaya çalışırken doktorum dedi ki yağ tutmayan vücut bebek de tutmaz biraz kilo al.
Ben de kilo almaya uğraştım 3-4 kilo aldım. Ben anlamadım ki zayıf olunca bi türlü kilolu olunca başka türlü
Ben pek sanmıyorum ama bakalım nasipAa ben 17sinde diye okudum canım.. dur bakalım belli olmaz daha 3 günün var..
Lesslie ve diyet esliginde 15 kilo verdim. Suan tedavilerden dolayi tekrar geri aliyrm. Ilaclar ek takviyeler yine sisirdi ve istah açtı. Tekrar baslayacagim bende leslie ye.Bende yürüyüşlere başladım canım. Soğuk ve yağmurlu zamanlarda evde Lesslie yapıyorum 30 dk. Hiç yoktan iyidir
Tsk ederim rabim inşallah sana ve tüm isteyenlere nasip eder bi sorun yok diyolar baya gitim aslinda Dr rahim filmi testler tahliller hersey yaptim 6 ay içinde gebe kalabilirsin dedi sadece yeterki sitresten uzak dur dedi ama ben bunu yapamıyorum iste
Bilmem ki olmuşumdur bakalım adetim gecikirse testi tekrar ederim ama umudum yok daha önce edet günümde 2,0 çıkmıştı ama sonra adet olmuştum ondan heveslenmiyorumYa inşallah kuzum hamilesindir inşallah yükselir kuzum rabim inşallah sana nasip etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?