Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir tek biz çabalıyoruz güzel seyler için. Onlardan bişey gördüğümüz yok. Birşey beklediğim de yok açıkçası anlayış dışında.
Onlarında niyeti kötü değildir bence hanımlar, daha çok strese giriyorsunuz diyedir aynı sorunu bende yaşadım sonra düşündüm haklı buldum yani kendimi strese sokarak bunaltıyorum ve bunun faydası kimseye yok gördüğüm kadarıyla sizinki gene iyi benimki olacak olan her şekilde olur neden çabalıyosun ağrın varsa ilacını iç diyo, olacağı varsa olur kafasında

Allah nasip edince cidden öyle.. bir arkadas cok agır agrı kesici kullanmıs sonradan ikizlere hamile oldugunu öğrenmiş daha 19 yasındaymıs bilememiş ilacı kullanırken hikayesini dinleyince asık olmus gibiydim cok hosuma gitmişti..

Ama benimki bebek meselesi yüzünden değil. Farklı şeyler. Ne bileyim çok da üstünde durmak istemiyorum.

Benim arkadaşım da sen git röntgene gir haberi yok bebekten, adeti de gelmedi diye adaçayı bile içmiş yanii. Sistit olmuşum nası acı çekiyorum valla ilaç içsem yumurtlama dönemine zararı olur mu diye içmiyorum diye de eşim kızıyor bana

Bol su ic kuzum acaba doktora mı gitsen sistit yerlesirse kolayla gecmez cunku

benim buraya girdiğimi görünce bile hoşuna gitmiyor hissediyorum, bazen neden bu kadar rahat olmasına da anlam veremiyorum ben

Benim esimde öyle buraya girince aklıma daha cok taktıgımı dusunuyor ama ben zaten stresli bi insanım aklımdan hic cıkmıyor ki buraya girince aklıma daha cok gelsin
söylemeyin kıızzz benimkinin haberi bile yok olsa da zaten telefonumla ne yaptığımla ilgilenmez de yani sağolsun

Ama benimki bebek meselesi yüzünden değil. Farklı şeyler. Ne bileyim çok da üstünde durmak istemiyorum.
Burada işte kadın erkek farkı doğuyor gerçekten.. eminim ki şu dönemde zaten hassassındır. Bu kişi kocan bile olsa hiç canını sıkmaya değmez bence ve üstünde durmamak en iyisi o zaman bi süre sonra farkına varıyorlar naptıklarının. Sen kendine odaklan keyfine bak, en fazla ne olabilir ki? Mükkkemmel anlaşan çift ve mükkemmmeeel bir koca daha görmedim. 3 senedir tarot okuyorum ne ilişkilere şahidim öyle söyleyeyim, kim umursamıyor görmezden geliyor, o kişi kazanıyor:)

Bol su ic kuzum acaba doktora mı gitsen sistit yerlesirse kolayla gecmez cunku
Zaten ben normalde kronik sistit vardı bayadır çekmiyodum gene geldi başıma gidicem evet aile hekimine danışacam da çarşambaya anca randevusu var adamın, 2 gün acı çekicem demek bu

söylemeyin kıızzz benimkinin haberi bile yok olsa da zaten telefonumla ne yaptığımla ilgilenmez de yani sağolsun
Görüyor kız napiyim
Tarot okuyorum derkeenn bize de oku kız bakmayı diyorsan

Zaten ben normalde kronik sistit vardı bayadır çekmiyodum gene geldi başıma gidicem evet aile hekimine danışacam da çarşambaya anca randevusu var adamın, 2 gün acı çekicem demek bu
Acile gitsen ben hep acillin olurdum idrar yollarından ayaklarıma birşey giyiyorum hep 2.5 litreden az su icmemeye calısırım tuvaletimi tutmamaya bunlar etkili hep..

Acile gitsen ben hep acillin olurdum idrar yollarından ayaklarıma birşey giyiyorum hep 2.5 litreden az su icmemeye calısırım tuvaletimi tutmamaya bunlar etkili hep..
Acilde valla yok idrar testi yok kan testi adamı perişan ediyorlar bi de benim tansiyonum genelde düşüktür bırakmıyolar illa yükseltecez diye kaç saat çile çekiyorum acile gideceğime evimde acı çekeyim valla

Evet biraz öyle oluyor canım bol su içip vucuttan atmaya bak yumurtlama döneminde oldugun icin bitki cayları hakkında birşey diyemiyorum bi de maydonuzu adet söktürücü olarak kullanıyolar o yuzden kullanma onu

Elbette canım sıkılıyor. Ama uzun süreceğini sanmam. Dediğin gibi umursamamak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…