- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.021
Bebeğin şu zaman olur diye bi bilgi alamazsın ama tarottan, haaa kendi bunu söylemek istediğin de çok güzel söylüyor o ayrı bi konu, sen sormadan söylüyor onu daMerak ettim şimdi
Guzu merak ederim ben etiketle beni sabahbende bu şekildeyim. Testlere 10 gün önceden başladım 3 gün arayla 3 test yaptım. Artık yarından itibaren her gün yaparım
Tüm belirtiler ikisinde de aynı zaten kuzum.. bi iki gün sabret bakalım..baaaaaaakkkk yine sapladınız bıçağı kalbimeay ciddi misin ya ağrılarına iyi gelmedi mi? Benim belirtisiz giden sürecim az önce tam adet olacakmış gibi bir ağrıyla bozulmuş bulunuyor sağ kasık bel ve bacak uyuşması hepsini adet olurken yaşarım zaten sıklıkla
Bende anlamadım ne demek dedim fazla yumurta demek dedi anlamadım acaba bundan mı olmuyorO ne demek mutifolukuler eski gruplarda vardı gebe kaldılar gittiler
Kuzum silik cizgi var vardır inşallahVarmı????
İnşallah şuan iyice belirginleştiKuzum silik cizgi var vardır inşallah
Bakalım geliyor mu yanılıyor muyum yoksaYaa ne guzel birer birer geliyo bebislerr
Parol icebilirsin kuzuKızlar, başım çok ağrıyor bugün, parol içsem bişey olur mu
Bnmki de boyleydi merak etme insallah guzel haberler alacaksinBakalım geliyor mu yanılıyor muyum yoksa
Erkek milleti işte bende yemek yerken boğacaktim.esimi vallahibenim buraya girdiğimi görünce bile hoşuna gitmiyor hissediyorum, bazen neden bu kadar rahat olmasına da anlam veremiyorum ben
Sanmıyorum canım ilk denememdi zaten hemem olacagını sanmıyorum .Rabbim isteye herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarHadi hayırlısı insAllah hamişsindir canım
Orda bir çizgi var kuzumVarmı????
Bnmki de boyleydi merak etme insallah guzel haberler alacaksin
Cnm kontrolume gittim bugun. Iltihap kontrol altinda veeee altindan bisey cikmadi cok sukurAhh canım benim önemli olan sağlık sonra da huzur vallahi.. bu ay herkese bir nazar değdi yaa noldu böylehiç korkma yarın güzel haberler alacaksın.. kötüyü düşünme içini ferah tut canım.. benim şafak 9-10 bu ay birileri şoklanacak kesin, ama kim çok merak ediyorum
Canını sıkma guzum ya ,zor günler geçiriyosun. Ara ara bende duygusal olarak yıpranıyorumElbette canım sıkılıyor. Ama uzun süreceğini sanmam. Dediğin gibi umursamamak en iyisi.
Maalesef zor bir gün geçiriyorum bugün. Daha güzel günler yaşamak dilgiyleCanını sıkma guzum ya ,zor günler geçiriyosun. Ara ara bende duygusal olarak yıpranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?