- 22 Kasım 2020
- 304
- 238
- 53
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.001
Amin cnmİnşallah hepimizin yüzü Güler
Tamam canım denerim bende çok kötü olurum adette helede ilk üç gün yatalak oluruminan varya en ufacık bir ağrım olmadı Avokado o kadar etkili yani kesinlikle gün aşırı bir tane tüketben ağrıdan hastanelik olanlardanım sen düşün. Bu ay gözlemlemeye devam ediyorum yarından itibaren 3 gün kalmış olacak az kaldı
O ne demek mutifolukuler eski gruplarda vardı gebe kaldılar gittilerEvet senle konuşmuştuk doktorum banada letu verdi ama senle ben dışında kullanaman olmamaış galiba birde doktorum bana multifolüküler yapıda yumurtalıkların dedi canım sıkıldı
Ne olur bakın elim ayağım titriyo kardeşimin eline verdim titremekten çekemedimVarmı????
Karışımı hazır olanı kullanmıştım, ama sadece arısütünü içine ekleyip bu ay ilk defa deneyeceğim..Bu ay ilk defa mı deniyceksin karışımı canım
Ben gördümNe olur bakın elim ayağım titriyo kardeşimin eline verdim titremekten çekemedim
Var gibi canım ben de gördümVarmı????
Ya çıplak gözle daha bariz annem kardeşim ben hepimiz gördükBen gördüm
Yaaa Allahım inşallah yanıltmıyordurVar gibi canım ben de gördüm
Kuzum bat ın geçti mi geçmedihahaha3 test yaptım biri erken gebelik(bugün yaptım) 3 ü de negatif sence bebek mi.
söylemeyin kıızzz benimkinin haberi bile yokolsa da zaten telefonumla ne yaptığımla ilgilenmez de yani sağolsun
varVarmı????
Ayy hadi inşallahhh yarın mı vereceksin kan???Ya çıplak gözle daha bariz annem kardeşim ben hepimiz gördük
Yarın tekrar denerim öyle veririm kan inşallah yanılmıyorumdur çok korkuyorumAyy hadi inşallahhh yarın mı vereceksin kan???
baaaaaaakkkk yine sapladınız bıçağı kalbimeKuzum bat on geçti mi geçmedio zaman.. ben 3 aydır hergün avokado yiyorum hiç de ağrısız falan olmadım yani regli
Tarot ne oluyor hanımlarAhahaha özelden yaz canım bakayım
sakin ol sakın zıplama karnında artık bir canlı varYarın tekrar denerim öyle veririm kan inşallah yanılmıyorumdur çok korkuyorum
Canım herkes fal diye biliyor ama bilinçaltı okuması, düşünceler duyguları okurTarot ne oluyor hanımlar
Merak ettim şimdiCanım herkes fal diye biliyor ama bilinçaltı okuması, düşünceler duyguları okurfal değil yani ben azından bu şekilde bakmıyorum. Birilerinin bilinçaltına inerim yollarına ışık tutarım
Ya ağlıyorum şuan ya yanıltılıyorsa diyesakin ol sakın zıplama karnında artık bir canlı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?