Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem pik görmüşsün hem çatlamış bolca da değerlendirmişsin maşallah. Hiç bir problem olmaz. Doktor aksini söylemediği sürece gebeliğin her aşamasında birliktelik normal. Başlangıçta da sonda da.

Yapmaz tam tersi daha iyi olur bence

Bat tarihleri 1 Mart olan hanımlar nerdesiniz hiç sesniz çıkmıyor durumunuz ne oldu

Yapmaz tam tersi daha iyi olur bence
artık negatiflerden bıkınca birde böyle ufacık bir ilçede yaşayınca kadın doğum doktoru bile yok herşeyi doğru yapmak istiyorum çok teşekkür ederim

Hemen hemen ayni seyler benimkide 10 11 gun kala leke oldu. 3 gun surdu bitti. Dunku test negatif. Erken dollenme yi ilk defa duydum.simdi daha cok umitlendim sanki.

Kizlar bat 8 Mart olanlar bı belirtiniz var mı. Test yapaniniz var mı. Mucize1357 Eflatun1Kelebek
Benim kasık ağrılarım ve bel ağrım mide yanmam var kuzum ama bel ağrısı belirtimi bilmiyorum kısa süre önce covid geçirdim çünkü test içinde daha erken diye yapmadım. sende varmı belirti

Benim kasık ağrılarım ve bel ağrım mide yanmam var kuzum ama bel ağrısı belirtimi bilmiyorum kısa süre önce covid geçirdim çünkü test içinde daha erken diye yapmadım. sende varmı belirti
Benim dün geceden beri mide yanmam var kuzum birde goguslerim çok hassaslastı. Çok acıyorlar. Bende test için bat gününe kadar bekleyeceğim inşallah. Güzel haber vermek istiyorum artık burada

canım H Hello Kity ile birlikte adet geçince yapalım birlikte beni yalnız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…