Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende tam öyle düşünüyorum belki benim durumum başkalarının sorularınada cevap olur
Hadi bakalım bekliyoruz hergün testlerini 2 saat önce sıvı alımıni bırakmayı unutma, çay çorba hicbisey içme

Bende var belirtiler, karın ağrısı mide bulantısı falan ama hep progestan fitile bağlıyorum yaa daha 5 gün oldu.. gerçek belirti çıkmaz bence daha
Canım progestanı ağız yolu ile alıyorsan aşırı yan etkisi var. Vajinal yol ile alıyorsan bu yaşadıkların ilaç etkisi değil bebek etkisi inşallah :))

yok hiç araştırmadım adetime 3 gün var gebelik beklerken ovü de pik gördüm belki ilk idrarla yaptım yanlış çıktı ama bugünü değerlendireceğim yine de
inşallah topik çıkar ama bende neden böyle çıktı tüm duyguları bir arada yaşıyorum şuan

Kızlar merhabalar rahim içine çizik attıran var mı aranizda ,doktorum bu ay sulu ultrason yaptı bana, bide rahimi hareketlendirmek için bir çizik attı, bir kaç gün lekelenmem oldu sonrasında geçti, sizlerde bu tarz bişey yaşayan var mi

Allahallah neler oluyor böyle herkesin testine hiç bişey anlamadım bu işlerden. Bence yarın sabah normal bı gebelik testi denemelisin canım. İnşallah o da böyle pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…