- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.741
Sen yanlış yaptın tesisi canım ilk idtar yanıltır ovulasyonda bildiğim kadarıyla o yüzden sende öyle çıkmıştırbenimle aynı durumu yaşayan biri daha
yumurtlamadan 3-4 gün geçmiş bence gebelikle ilgili değildirBelki tekrar yumurtlıyorsundur veya gebelik ihtimali olabilirmi
mümkün mü ki tekrar yumurtlamak ay çok şaşırdım şuan ne yapcam bilmiyorum gebelik ihtimali için erken diye düşünüyorum ama inşallah öyledir yaaa ayyy varya çok heyecanlandımBelki tekrar yumurtlıyorsundur veya gebelik ihtimali olabilirmi
Hadi bakalım bekliyoruz hergün testlerini 2 saat önce sıvı alımıni bırakmayı unutma, çay çorba hicbisey içmebende tam öyle düşünüyorumbelki benim durumum başkalarının sorularınada cevap olur
Canım progestanı ağız yolu ile alıyorsan aşırı yan etkisi var. Vajinal yol ile alıyorsan bu yaşadıkların ilaç etkisi değil bebek etkisi inşallah :))Bende var belirtiler, karın ağrısı mide bulantısı falan ama hep progestan fitile bağlıyorum yaadaha 5 gün oldu.. gerçek belirti çıkmaz bence daha
sendedemi oldu araştırdın mı peki nedenmiş bu durum?benimle aynı durumu yaşayan biri daha
yok yok su vs hiçbir şey içmeden belli saatte yapacağımHadi bakalım bekliyoruz hergün testlerini 2 saat önce sıvı alımıni bırakmayı unutma, çay çorba hicbisey içme
yok hiç araştırmadım adetime 3 gün var gebelik beklerken ovü de pik gördüm belki ilk idrarla yaptım yanlış çıktı ama bugünü değerlendireceğim yine desendedemi oldu araştırdın mı peki nedenmiş bu durum?
inşallah topik çıkar ama bende neden böyle çıktı tüm duyguları bir arada yaşıyorum şuanyok hiç araştırmadım adetime 3 gün var gebelik beklerken ovü de pik gördüm belki ilk idrarla yaptım yanlış çıktı ama bugünü değerlendireceğim yine de
Vajinal alıyorum evetCanım progestanı ağız yolu ile alıyorsan aşırı yan etkisi var. Vajinal yol ile alıyorsan bu yaşadıkların ilaç etkisi değil bebek etkisi inşallah :))
Allahallah neler oluyor böyle herkesin testineÇıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeöğlen yaptığım ovülasyon testindeki T çok silikken şuan baktığımda pik duruyo ama ben zaten piki 25-26 şubatta yaşamıştım yardım edin Papatyamelo H Hello Kity resimleri bırakıyorum çoklu olan geçen haftaya ait tek olan öğlen yaptığım test
Ahh ahhh Allah yardımcımız olsunömrüm saymakla geçiyor
ama kuzum erken değilmi 1 hafta olmadı daha ilk pikin üstünden geçeli çıkar mı idrardaAllahallah neler oluyor böyle herkesin testinehiç bişey anlamadım bu işlerden. Bence yarın sabah normal bı gebelik testi denemelisin canım. İnşallah o da böyle pozitif çıkar
Amin kuzum amin vallaAhh ahhh Allah yardımcımız olsun
O zaman haklısın evet bir haftada çıkmaz sanıyorum. Yine de belli olmaz bata kaç gün var pekiama kuzum erken değilmi 1 hafta olmadı daha ilk pikin üstünden geçeli çıkar mı idrarda
bat 19 mart çok çok erken test için daha ooofff oooofO zaman haklısın evet bir haftada çıkmaz sanıyorum. Yine de belli olmaz bata kaç gün var peki
aynı durumdayım bat 21bat 19 mart çok çok erken test için daha ooofff oooof
Öyleyse değerlendir canım mutlaka. Bence ayda iki kez yumurtlama bı şans.bat 19 mart çok çok erken test için daha ooofff oooof
Benim gibimi öıktı bugünkü ovülasyon testin ya neler oluyo anlamıyorum bendeaynı durumdayım bat 21
çok erken çoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?