Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıkı hesap

Benimde 8 mart 14 te olabilir 35 günde bir oluyo genel gögüs uçlarimda sizlama devam ediyo pek ümidim yok ama ilk katilimcilardanim

Kiz ben iddaaa kaybetmem normslde cokda emindim amaa iste niye oyle oldi anlamadim her sey hamileligimi öğrenmememi sagliyo dun hastaneler bugun bu idda =) neyseki 8 tane test siparisi verdim gizlice onlari yapar rahatlatirım krndimi =)
kuzu normalde senin bugün olman lazımdı olmadın ki geçen hayalet çizgin de vardı yani kesinsin de demek ki mutluluğu doğum günününde yaşaman gerekiyor

ben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyo
aynen ben de o şekilde düşünüyorum ve bugün ilk kez yaptım oda kıpkmızı iki çubuk çıktı kafam allak bullak oldu bence de hiç girme gebelik testi için kullanacak sana eğer, pikini bulmana çok faydalı olır diye düşünüyorum ama. sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…