- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.121
Evet görev için tuncelideyiz az kaldı bizimde yaza tayinciyiz hayırlısıylaEşimin görev yeri normalde izmirde yaşıyordum. 1.5 senesi kaldı bitiyor sonunda. Siz neredesiniz görev için mi doğudasınız?
HahahahKış kış testler kış kış.. yallah testler yallah
Batım 7 mart canım tabloya yanlış yazmışım 9 Mart diyeAyy hadi İnshaAllah.. ne zamandiki senin bat..ben bekle derim ama sen bilirsin tabi
Ay çok sağol gerçekten, olduğum yerde tanıdığım kimse de yok soramıyorum. Çok yararlı oldu benim içinFolic iod diye blr folik asit kullanıyorum ben ama çok fark etmez herhalde tabi kadın doğum yoksa en azından değerlerine baktırmak için dahiliyeye gidebilirsin canım benim de 1.5 aydır diş eti ve çürüklerim için tedavim vardı şükür bitti bu ay başladık o yüzden folik aside en az 3 ay önce başlayın diyorlar aklında bulunsun eğer diş tedavin daha önce bitecekse erkende başlayabilirsin sıkıntı olmaz
Ay ne geldi aklıma senin göğsün ağrıyodu ne oldu o konu durumun neAy çok sağol gerçekten, olduğum yerde tanıdığım kimse de yok soramıyorum. Çok yararlı oldu benim için
Tunceli biraz tehlikeli bölge diye biliyorum allah sizin de yardımcınız olsun çok az kalmışEvet görev için tuncelideyiz az kaldı bizimde yaza tayinciyiz hayırlısıyla
Bencede supris olsunVah vah vaaah.. söyleme söyleme bence
Şimdiden piskolojimizi bozmayalım..
Eskidenmiş o tehlikeli dönemler hatta biraz daha fazla imkan olsa ben kalırım burda çok güzel burası insanlarıda çok iyi şükürTunceli biraz tehlikeli bölge diye biliyorum allah sizin de yardımcınız olsun çok az kalmış
Kız sen beni tanıyorsun ya hahahshAy ne geldi aklıma senin göğsün ağrıyodu ne oldu o konu durumun ne
Keşke batman’da da insanlar iyi olsa. Çoğu fırsatçı, full dedikodu, hayvan sevgisi 0, üstüne full zarar veriyorlar. Bir ara kafayı yemek üzereydim zaten köy gibi yer hiç gelişmemiş. Bazıları türkçe bile bilmiyorEskidenmiş o tehlikeli dönemler hatta biraz daha fazla imkan olsa ben kalırım burda çok güzel burası insanlarıda çok iyi şükür
Aaa iyi bari ya ama sakın ihmal etme şöyle tanıyorum dün bi forumda köy konusu okudum ordan hatırladım seniKız sen beni tanıyorsun ya hahahshkist var gögsümün solunda saat 2 yönünde 0,6 mm çapında. Doktor önemsiz dedi senede 2 kere kontrole gelmen yeterli dedi. Ama neden ağrıyor normal bir durum mu anlamadım. Diğer türlü memede sıkıntı yok kistin boyutu çok küçükmüş.
Ay 2 senede bir pardon senede 2 kere yazmışımKız sen beni tanıyorsun ya hahahshkist var gögsümün solunda saat 2 yönünde 0,6 mm çapında. Doktor önemsiz dedi senede 2 kere kontrole gelmen yeterli dedi. Ama neden ağrıyor normal bir durum mu anlamadım. Diğer türlü memede sıkıntı yok kistin boyutu çok küçükmüş.
Doğu genelde öyledir ama Tunceli bambaşka cidden izmirliyim ben ama burda gördüğüm aydınlığı izmirde görmedimKeşke batman’da da insanlar iyi olsa. Çoğu fırsatçı, full dedikodu, hayvan sevgisi 0, üstüne full zarar veriyorlar. Bir ara kafayı yemek üzereydim zaten köy gibi yer hiç gelişmemiş. Bazıları türkçe bile bilmiyor
Hahajsjsjsj allahım ya şimdi bana nasıl hak veriyor özür diliyor şimdiden tatil planı yapmaya başladı evine dön tülayy diye ağlıyorAaa iyi bari ya ama sakın ihmal etme şöyle tanıyorum dün bi forumda köy konusu okudum ordan hatırladım seni
Doğu anadolu bana göre zaten güneydoğu anadolu bölgesinden kat kat iyi insanlık olarak. Ben de aslen erzincanlıyım babam annem oralı çok yakın memleketler zaten. Ben hep diyorum bir daha doğu görevi olursa kesinlikle doğu anadolu olsun diyeDoğu genelde öyledir ama Tunceli bambaşka cidden izmirliyim ben ama burda gördüğüm aydınlığı izmirde görmedim
Hadi bakalım hayırlısı hakkınızda inşallah yine yapmaz o ısrarlarıHahajsjsjsj allahım ya şimdi bana nasıl hak veriyor özür diliyor şimdiden tatil planı yapmaya başladı evine dön tülayy diye ağlıyorbana rüşvet bile teklif ediyor o çok istediğin epilasyon cihazını alıcam gel diyor
İyi geceler tatlı uykularHadi bakalım hayırlısı hakkınızda inşallah yine yapmaz o ısrarlarıben artık yavaştan uzayım yoksa eşim beni uzatcak napıyosun tıkır tıkır diyor iyi geceler kızlarrr
Evet canım güzel yerler var evet yerörden dolayı askeriye ağaç çıkmasına pek izin vermiyo dağlar kel fakat havası suyu missDoğu anadolu bana göre zaten güneydoğu anadolu bölgesinden kat kat iyi insanlık olarak. Ben de aslen erzincanlıyım babam annem oralı çok yakın memleketler zaten. Ben hep diyorum bir daha doğu görevi olursa kesinlikle doğu anadolu olsun diyezaten türkiye’de de en çok okur yazar tunceli’deymiş
ay buna kahkaha attımKizlar bisi dicem ben sooook kocam dedi ki hadi test yapalim beraberulen elimde test kalmadi ki yapalimmm 3 tanr var saniyo yok simdide ben yapmiyom dedim kactim gülerek :) yandim bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?